Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Razer: Γενική Συζήτηση

More
22 May 2015 19:55 #161437 by Νίκος Γαβουνέλης
πάρα πολλά λεφτά για mousepad αν και είναι εντυπωσιακό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2015 23:17 #161442 by Άκης Ζαχαριάδης
μια χαρα mousepad ειναι. Αλλα οπως ειπε και ο φιλος (pro-patzis) είναι απαγορευμένη τιμή!! Θα το πάρουν 4-5 τσέπες που που έχουν το χρήμα.

More
22 May 2015 23:30 #161444 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
75 είναι πάρα πολλά για ένα mousepad ,όπως το πανε χριστουγενιατικα δέντρα θα τα κάνουμε τα pc σε λίγα χρόνια .εγώ σμρ αγόρασα το razer goliathus το μεσαίο μέγεθος με 4.5 euro(ebay) ,νομίζω καλή τιμή .

More
23 May 2015 00:23 #161447 by Vasilis96
Αν ειναι δυνατον.Η razer παντως το εχει πιασει το νοημα.Ξερει οτι εχει μπει στο μυαλο του 15χρονου gamer ως η top εταιρια και οτι και να βγαλει θα πουλησει σαν τρελο.Αγοραζεις την ιδια ποιοτητα με τις υπολοιπες εταιριες και λιγα παραπανω φρου φρου και αρωματα με την διπλασια τιμη.

More
23 May 2015 00:30 - 23 May 2015 00:34 #161448 by Alexandros Matsoukas
Ότι είναι ψηλά σε προτιμήσεις η πλειοψηφία του κόσμου το κράζει γιατί δεν μπορεί να το αποκτήσει!
Το ίδιο συμβαίνει και με τα mac/apple το ίδιο και με την Razer!

Πάρτε εξοπλισμό natec αν έχετε θέμα με τα Razer, και που κράζετε δεν θα βάλετε μυαλό σε κανέναν φαν, απλά κράζετε.
Last edit: 23 May 2015 00:34 by Alexandros Matsoukas.

More
23 May 2015 00:31 #161449 by Alexandros Matsoukas

Asxetoss1 wrote: 75 είναι πάρα πολλά για ένα mousepad ,όπως το πανε χριστουγενιατικα δέντρα θα τα κάνουμε τα pc σε λίγα χρόνια .εγώ σμρ αγόρασα το razer goliathus το μεσαίο μέγεθος με 4.5 euro(ebay) ,νομίζω καλή τιμή .

Δεν νομίζω να είναι γνήσιο :P

τσέκαρε το δίπλα δίπλα με ένα γνήσιο

More
23 May 2015 01:37 #161456 by George
Ήμαρτον....Πάρε να χεις καταναλωτή φανταχτερό mousepad απο την razer.

More
23 May 2015 01:47 #161457 by Τάσος Μαραγκός

Galilaios wrote: Ότι είναι ψηλά σε προτιμήσεις η πλειοψηφία του κόσμου το κράζει γιατί δεν μπορεί να το αποκτήσει!

Πάρτε εξοπλισμό natec αν έχετε θέμα με τα Razer, και που κράζετε δεν θα βάλετε μυαλό σε κανέναν φαν, απλά κράζετε.

Το οτι λεμε οτι ειναι ακριβο δεν κραζουμε την Razer,αλλα ουτε λεμε οτι δεν εχουμε να το παρουμε.Ειναι η γνωμη μας και παρακαλω να μην βγαζεις συμπερασματα τετοια.Οπως βλεπεις εχουν γραψει παιδια οτι εχουν προιοντα απο razer,αλλα αντικειμενικα τα 75€ ειναι αν οχι υπερβολικα,τοτε παρα πολλα.

More
23 May 2015 02:01 #161461 by Γιωργος Ευστατογλου
75 ειναι παρα παρα πολλα , αλλα αν οντως ειναι καλο για mousepad τοτε απο μονο του ενα 25αρι το αξιζει + τα φωτακια και τα εφε , max 40€. αλλα τα 75 ειναι και τιμη εκκινισης , μπορει σε ενα μηνα να κανει 55-60€ . επισης η razer εχει γινει λιγο apple στον χωρο των περιφεριακων , και με την καλη και με την κακη εννοια , παντως προς αυτους που την κραζουν θα ηθελα να πω οτι μια εταιρια δεν μπορει να φτασει στο ονομα της razer μονο επειδη βγαζει προιοντα υπερκτιμημενα. εχει διαφορα περιφεριακα που αξιζουν και το τελευταιο ευρω, (black widow , kraken 7.1 . kraken forged ) αλλα οτνως υπαρχουν και περιπτωσεις που για την γνωμη μου πουλαει και λιγο μουρη , και δεν ειναι παντα κακο αυτο . (και εσεις αμα ειχατε την razer το ιδιο θα κανατε , ^_^ ) . παντως αυτο που με προβληματιζει εμενα με την razer ειναι οτι απλωνεται παρα πολυ , φευγωντας σε μονοπατια που αλλες εταιριες ξερουν καλυτερα εδω και δεκαετιες . δλδ για μενα ηταν λιγο fail να ασχοληθει με μικροφωνα. και soundbars. ας μεινει στα ποντικια / πληκτρολογια / ακουστικα και ας βελτιωσει αυτα, ειναι ιδεα μου ? οταν ασχολεισαι με 20 διαφορετικα ειδη περιφερειακων στερεις απο την εξιδικευση σε ολα . ας ριξει λοιπον το R&D της σε ηδη υπαρχων προϊοντα και μν βγαλει την επομενη φορα οθονη π.χ.

More
23 May 2015 03:41 #161466 by Alexandros Matsoukas

pro-patzis wrote:

Galilaios wrote: Ότι είναι ψηλά σε προτιμήσεις η πλειοψηφία του κόσμου το κράζει γιατί δεν μπορεί να το αποκτήσει!

Το οτι λεμε οτι ειναι ακριβο δεν κραζουμε την Razer,αλλα ουτε λεμε οτι δεν εχουμε να το παρουμε.Ειναι η γνωμη μας και παρακαλω να μην βγαζεις συμπερασματα τετοια.Οπως βλεπεις εχουν γραψει παιδια οτι εχουν προιοντα απο razer,αλλα αντικειμενικα τα 75€ ειναι αν οχι υπερβολικα,τοτε παρα πολλα.

Δεν ήταν για σένα το σχόλιο μου :)