Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Razer: Γενική Συζήτηση

More
04 Aug 2013 22:03 #130144 by Alex
Enta3ei ta proionta ths razer einai poiothtas sigoura, mhn me parete straba omws dystyxws to 30% (kai isws kai parapanw) pou plhrwnoume einai apla h diafhmhsh pou exei faei kai to onoma, einai men kala proionta omws mporeis na breis e3isou kalh poiothta me th mish timh kai akoma ligotero, kai tautoxrona na dwseis thn eukairia se mikroteres etairies pou exoun kai autes kala proionta.

Claim it in the name of the Emperor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2013 22:15 #130145 by Βασίλης Καμακάρης
Κοιτά πλέον ότι αγοράζεις έχει ένα όνομα όπως η Razer και η κάθε Razer, το θέμα είναι ότι κάπως το απέκτησε αυτό το όνομα και το απέκτησε με τα τελεία προϊόντα της.

More
19 Aug 2013 02:17 #130611 by Στέλιος Παπαδόπουλος
τα προιοντα της razer ειναι πολυ καλα!! αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για gaming εξοπλισμο..βεβαια, το να δωσεις 150 € για ενα πληκτολογιο τη στιγμη που το μοναδικο παιχνιδι στο PC σου ειναι το PRO, σιγουρα ειναι σπατάλη.. είναι ανάλογα με το τι παιχνιδια παιζεις..

More
12 Nov 2013 18:20 #135121 by Βασίλης Καμακάρης
Η Χριστιάνα Θάνου μας έκανε παρουσίαση του Razer Kraken 7.1:

[center:2gsoa0w9][youtube:2gsoa0w9]
[/youtube:2gsoa0w9][/center:2gsoa0w9]

More
22 Nov 2013 01:34 #135479 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος μας κάνει ένα Unboxing για το Razer Tartarus, το νέο keypad της Razerτο οποίο σας υπόσχεται να σας λύσει τα χεριά. Το κόστος του ανέρχεται σε 130 ευρώ.

[center:2phpx985][youtube:2phpx985]
[/youtube:2phpx985][/center:2phpx985]

More
17 Dec 2013 23:19 #137403 by Giannhs

Glamorous wrote: Μα όσοι τα λένε αυτά ή είναι πολύ άτυχοι ή απλώς κάνουν κακή χρήση. Έχασες?Μην κοπανήσεις το ποντίκι γιατί θα χαλάσει, είναι απλή λογική! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα περιφερειακά της Razer αλλά και με την πολιτική της.

είπα να πω για το άθλιο support της
λοιπόν είχα ένα πρόβλημα με το mouse μου στο usb του
και τους έστειλα μήνυμα μήνυμα γράφοντας τους ότι έχω αυτό το πρόβλημα στο mouse και επειδή δεν είναι και ότι πιο φτηνό(έχω το ouroboros)
εάν θα μπορούσαν να μου στηλών κάποιο ανταλλακτικό ακόμα και με δικά μου έξοδα
και μου ζήτησαν αποδιξη και τέτοια τους στα έδωσα και μου λένε φυσικά θα το κοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε και θα σας βοηθήσουμε..μετά από κάνα μηνα που δεν είχα άλλη ενημέρωση μίλησα με τη σελίδα τους στο facebook και μου είπαν ότι θα μου στείλουν e-mail
e-mail δεν ήρθε ποτε
έχω ξανά στήλη μήνυμα και δεν έχω ξανά πάρει απάντηση
αυτά λοιπόν για τη razer που παρόλο που την εμπιστευόμουν ξενέρωσα τελείως μαζί της

More
06 Feb 2014 00:12 #140133 by Κώστας Λάβαρης
Η συντάκτρια του GameWorld, Χριστιάνα Θάνου μας παρουσιάζει το Razer Taipan . Το συγκεκριμένο είναι ένα mouse φτιαγμένο κυρίως για First-Person Shooters και Action games.

Δείτε την παρουσίασή:

[youtube:3n603dga]
[/youtube:3n603dga]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
07 Feb 2014 18:10 - 25 Apr 2015 22:34 #140205 by xris kar
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ακουστικά συμβατά με το PS4 από την Razer.
Last edit: 25 Apr 2015 22:34 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Mar 2014 22:03 - 25 Apr 2015 22:35 #141612 by Κώστας Λάβαρης
Η Razer ανακοίνωσε τη νέα τεχνολογία κατασκευής μηχανικών πλήκτρων , η οποία μειώνει στο μισό την απόσταση από το σημείο ενεργοποίησης, έως το σημείο επαναφοράς ώστε οι εντολές που δίνετε να είναι πιο ακριβείς και γρηγορότερες κατά την διάρκεια του gaming σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά πληκτρολόγια.

[youtube:3gskr7z7]
[/youtube:3gskr7z7]

[youtube:3gskr7z7]
[/youtube:3gskr7z7]

xRiS!! wrote: Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ακουστικά συμβατά με το PS4 από την Razer.

Τα Razer Kraken USB είναι.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 25 Apr 2015 22:35 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Jun 2014 15:54 #146004 by Αλκμήνη Καζάνα
Η Razer εχει ηδη βγαλει για οσους δεν το ξερουν καινουργια σειρα ακουστικων, τα Razer Kraken Neon και Neon Pro η μονη διαφορα τους οτι το πρωτο δεν εχει μικροφωνο . Οποτε αν σας ελειπε μονο το χρωμα τωρα ηρθε και αυτο !!!
[align=center:ivzgiwvx][attachment=0:ivzgiwvx]<!-- ia0 -->kraken-neon-82-1402423485.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:ivzgiwvx][/align:ivzgiwvx]
Attachments: