Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
31 Mar 2016 15:07 - 31 Mar 2016 15:12 #179020 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ωραίο το site για το PlayStation, δεν το ήξερα! Τώρα για τα υπόλοιπα που λες σημασία δεν έχει αν είναι για σένα πρόβλημα αλλά για όλους. Και στο support όταν μιλάς με chat ή mail πάντα σε παροτρύνουν να γράψεις στο feedback οπότε άμα γράψεις εκεί μετά στείλε κι εδώ να την ψηφίσουμε αλλιώς, μόνο λόγια δεν κάνουν κάτι.
Last edit: 31 Mar 2016 15:12 by Γιάννης Πετρόχειλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2016 17:22 #179027 by Παντελής Δασκαλέλος
Είναι όντως πρόβλημα αυτό που λέει ο fits. Μία λύση είναι ο εξωτερικός σκληρός δίσκος, περνάς όλα τα games σου εκεί και έχεις και τα saves σου και τα πάντα όλα μέσα. Προσωπικά τα cloud saves με σώνουν πάντως εμένα αφού τις μισές μερές της εβδομάδας δουλεύω στο σπίτι μου και τις άλλες μισές στο σπίτι της γυναίκας. Μία δυο φορές που χρειάστηκε να κάνω το ίδιο στο PS4 έπρεπε να κάνω upload το save μου χειροκίνητα.

More
31 Mar 2016 17:35 - 31 Mar 2016 17:43 #179031 by Grigoris
Παντελη μακαρι να ηταν λυση αυτο αλλα δυστυχως δεν ειναι γιατι πολυ απλα στον εξωτερικο δισκο νομιζω μπορεις να κανεις μονο μετακινηση των save files οχι αντιγραφη με αποτελεσμα για ακομα μια φορα το ιδιο ακριβως αν δηλαδη κανεις απεγκατασταση καποιο παιχνιδι να σβηνεται αυτοματως και το save file του.

Δηλαδη ηταν τοσο δυσκολο στην Microsoft να κανει αυτο ακριβως που εχει κανει στο xbox360?

Ειναι τοσο δυσκολο?

Οσο αφορα το ps4 μπορει να τα κανει αυτοματα αρκει να βαλεις τη κονσολα σε standby mode τοτε ανεβαζει αυτοματα ολα τα save files στο cloud της sony και του psn id σου ποιο συγκεκρημενα αλλα το καλο στο ps4 ειναι οτι και να σβησεις/κανεις απεγκατασταση ενα παιχνιδι απο τη κονσολα τα save files παραμενουν στο δισκο της κονσολα και μπορεις αν θελεις φυσικα
01. Ειτε να τα σβησεις απο το δισκο
02. Ειτε να τα αντιγραψεις σε ενα φλασακι κατι που πιστευω ειναι ενας πολυ καλος τροπος να κανεις και ενα manual backup ολων των save files σου(Εγω προσωπικα αυτο)
03. Ειτε απλα να τα αφησεις να υπαρχουν στο δισκο της κονσολας χωρις να τα πειραξεις.
ετσι δεν πα να μην εχεις ιντερνετ μια χαρα θα μπορεις να τα επαναφερεις για να μην αναφερω οτι εχει και απο μονη της backup η ιδια η sony με αποτελεσμα να μπορεις να επαναφερεις τα παντα μα τα παντα στη κονσολα και παντα εννοειτε χωρις να χρειαζεσαι κανενα ιντερνετ ετσι.
Last edit: 31 Mar 2016 17:43 by Grigoris.

More
31 Mar 2016 18:11 #179033 by Παντελής Δασκαλέλος
Κάνεις λάθος όταν κάνεις απεγκατάσταση δεν σβήνεται το save σου, παρά μόνο αν επιλέξεις να το σβήσεις. Πας στο Manage κοινώς και σβήνεις μόνο τo παιχνίδι και το save υπάρχει.

Standby mode σημαίνει το έχω ανοιχτό με μικρή κατανάλωση ενέργειας ή κάνω λάθος; To δικό μου PS4 ανοίγει μια φορά στους 3 μήνες και αν. Οπότε τουλάχιστον εμένα με βολεύει περισσότερο το cloud. Λέω εμένα οπότε μην μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε πάλι ποιο σύστημα για την μεταφορά των saves είναι καλύτερο. ;)

More
31 Mar 2016 18:29 #179036 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν είναι θέμα δυσκολίας το ότι δεν το έχει κάνει. Τα μισά cheats σε games που υπάρχουν σε PS3 και Xbox 360 γίνονται μέσω modding των save files, αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτρέπουν τη μεταφορά saves σε στικάκια.

More
31 Mar 2016 21:49 - 31 Mar 2016 22:28 #179046 by Grigoris

Lordwinter wrote: Κάνεις λάθος όταν κάνεις απεγκατάσταση δεν σβήνεται το save σου, παρά μόνο αν επιλέξεις να το σβήσεις. Πας στο Manage κοινώς και σβήνεις μόνο τo παιχνίδι και το save υπάρχει.

Standby mode σημαίνει το έχω ανοιχτό με μικρή κατανάλωση ενέργειας ή κάνω λάθος; To δικό μου PS4 ανοίγει μια φορά στους 3 μήνες και αν. Οπότε τουλάχιστον εμένα με βολεύει περισσότερο το cloud. Λέω εμένα οπότε μην μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε πάλι ποιο σύστημα για την μεταφορά των saves είναι καλύτερο. ;)

Εδω εισαι λαθος.

Απεδειξε μου οτι μπορεις να εχεις ενα παιχνιδι απεγκατεστημενο αλλα το save file του να παραμενει στο δισκο.
Βγαλε μια φωτο με αυτο που λες.

Οριστε μια δικη μου φωτο απο το παιχνιδι pneuma που το επαιξα για λιγο στο xbox one του φιλου μου ισα - ισα για να κανει save η κονσολα και με το που το απεγκατεστησα το μονο που μου δειχνει στο manage game ειναι αυτο:
[img

Βλεπεις πουθενα καποιο save file γιατι εγω προσωπικα δεν βλεπω.

Δεν παιζει αυτο που λες.

Με που κανεις απεγκατασταση(Uninstall) ενα παιχνιδι στο xbox one σβηνεται αυτοματα και το save file του παιχνιδιου απο τον εσωτερικο δισκο της κονσολας οχι απο το cloud.
Last edit: 31 Mar 2016 22:28 by Grigoris.

More
31 Mar 2016 21:54 #179048 by Grigoris

snikefriend wrote: Δεν είναι θέμα δυσκολίας το ότι δεν το έχει κάνει. Τα μισά cheats σε games που υπάρχουν σε PS3 και Xbox 360 γίνονται μέσω modding των save files, αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτρέπουν τη μεταφορά saves σε στικάκια.

Αυτα ειναι απο ταπεινες εως αθιλιες δικαιολογιες.
Αν θελανε θα μπορουσανε να εχουνε κλειδωσει τα save files που ατιγραφεις στο οποιοδηποτε φλασακι με το να μην μπορεις να επεμβεις σε αυτα παρα μονο να κανεισ αντιγραφη και μετακινηση απο και προς τη κονσολα.
Το οτι και καλα δεν το κανουν για ενδεχομενα cheat games το ακουω οχι σαν δικαιολογια απλα αλλα στο οτι βαριομαστε να καθησουμε να κλειδωνουμε και τα save files.

Και για πες μου σε παρακαλω πολυ αφου οπως λες τα save files που περνασ στο φλασακι τα χρησιμοποιεις για cheat γιατι αυτο δεν μπορεις να το κανεις σε παιχνιδια που εχεις εγκαταστησει σε εξωτερικο δισκο μιας και το save file φυλαγεται και αυτο στον εξωτερικο δισκο που θα εχεις το οποιο παιχνιδι.
Εκει δεν μπορει καποιος να κανει cheat δηλαδη?

More
31 Mar 2016 21:55 - 31 Mar 2016 22:00 #179049 by Γιάννης Πετρόχειλος
Βγάλε μια φωτό και εσύ που έπαιξες παιχνίδι του PlayStation Now και μετά απαίτησε από άλλους να βγάλουν και αυτοί φωτό. Όσο για το άλλο που λες, κάνανε backwards compatibility και "βαριούνται" να κλειδώσουν saves; Seems legit.
Last edit: 31 Mar 2016 22:00 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
31 Mar 2016 22:13 #179051 by Grigoris
Μην τυχον και παραλειψεις να το κανεις vs εσυ το τοπικ.
Μιλησα εγω για τα παιχνιδια του xbox 360 που παιζεις στο xbox one που αυτα και αν δεν κραταει πουθενα στο εσωτερικο δισκο της κονσολας το save του καθε παιχνιδιου και πρεπει να εισαι παντα online για να κανεις load το save file που εχεις υποχρεωτικα μονο στο cloud?

Εγω μιλησα για καθαρα παιχνιδια του xbox one δεν ειπα τιποτα για παχνιδια του xbox360 που εσυ για να το κανεις vs ειπες να πεις για το psn now που ειναι μονο για παιχνιδια παλιοτερων playstation ΚΑΙ ΟΧΙ για του 4.
Πες μου λοιπον αφου θελεις να το παμε εκει ενα παιχνιδι του ps4 που το επαιξες στη κονσολα και το το εσβησες και μαζι σβηστικε και το save file του εκαστοτε παιχνιδιου.

More
31 Mar 2016 22:17 #179052 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν κάνω VS το τόποκ, συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Αυτό το οποίο εννοούσα είναι ότι όταν είχες πει ότι έπαιζες παιχνίδι του PlayStation Now στην Ευρώπη και εμείς σου είπαμε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει το PSNow, επέμενες ότι έπαιξες, και εγώ προσωπικά δεν διαφώνησα και ούτε επέμεινα για να σου πω "στείλε φωτό" για να πειστώ γιατί δεν το θεωρώ σωστό, κάποιοι άλλοι όμως ζήτησαν. Εσύ λοιπόν που τότε δεν έστειλες καμιά φωτό ή κάποιο αποδεικτικό, γιατί ζητάς από κάποιον άλλο (τον Παντελή) να σου στείλει φωτό; Δεν είναι δίκαιο. Αυτό εννοούσα, sorry αν ακούστηκε αλλιώς.