Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
22 Mar 2016 10:51 #178421 by Grigoris
Οκ τοτε στειλε μου τις "αποδειξεις" που λες σε προσωπικο μυνημα.
Ετσι πιστευω δεν ενοχλεις κανεναν ετσι δεν ειναι?

Και στο ξαναλεω δεν με ενδιαφερει να μου πεις καποια λινκς που ο οποιοσδηποτε τυχαιος ειπε το οτιδηποτε ετσι.

Με ενδιαφερει να μου πεις λινκ με στοιχεια απο αξιοπιστες αρχες με στοιχεια οτι η sony εκανε κατι παρομοιο με αυτο που εκανε η ms και λεει το λινκ που ποσταρα ποιο πριν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2016 11:02 - 22 Mar 2016 11:06 #178422 by Βασίλης

fits79 wrote: Οκ τοτε στειλε μου τις "αποδειξεις" που λες σε προσωπικο μυνημα.
Ετσι πιστευω δεν ενοχλεις κανεναν ετσι δεν ειναι?

Και στο ξαναλεω δεν με ενδιαφερει να μου πεις καποια λινκς που ο οποιοσδηποτε τυχαιος ειπε το οτιδηποτε ετσι.

Με ενδιαφερει να μου πεις λινκ με στοιχεια απο αξιοπιστες αρχες με στοιχεια οτι η sony εκανε κατι παρομοιο με αυτο που εκανε η ms και λεει το λινκ που ποσταρα ποιο πριν.

Γιατι να σου στειλω?
δεν χρειαζεται να σου αποδειξω κατι.Δεν με ενδιαφερει βασικα...
Αλλα αν οντως διψας για μαθηση,τοτε ξεκινα να ακους.
Τα παιδια μιλανε με αποδειξεις...

www.youtube.com/channel/UCjlBzbCUTHb53yYE3HjIycg

Αν γραφω ψεματα,ας με διαψευσει ο Μανος.
Εκτος αν θεωρεις πως ο Μανος δεν εχει ιδεα για το τι παιζει στον χωρο και εχεις μονο εσυ...
Last edit: 22 Mar 2016 11:06 by Βασίλης .

More
22 Mar 2016 11:39 - 22 Mar 2016 11:42 #178425 by Grigoris
Στο τονισα απειρες φορες δεν με ενδιαφερει να μου πεις απλα ενα οποιοδηποτε να λεει το οτιδηποτε αλλα επισημες αρχες οποιασδηποτε χωρας που να εξηγει με αποδειξεις και και στοιχεια οτι η ταδε εταιρια κανει το ταδε πραγμα και εσυ τι μου εδωσες σαν και καλα οτι τα ιδια κανει και η sony?

Ενα βιντεο που καποιος τυχαιος λεει το μακρυ και το κοντο του που κανενας δεν μπορει να αποδειξει αν αυτα που λεει ειναι αληθεια ή ψεματα μιας και ο καθε ενας θα πει το δικο του μακρυ και κοντο αλλα παντα χωρις στοιχεια(Κατι που το λινκ που εδωσα εγω κανει με νουμερα και με ολα).

Εν ολιγης μου εδωσες ενα οτι ναναι βιντεο απο χιλιαδες που μπορω να σου βρω και εγω για το οτιδηποτε.

Δεν παει ετσι.

Το λειγω εδω το θεμα γατι εσυ βλεπεις σαν στοιχεια βιντεο που μπορει να εχει ανεβασει ο οποιοσδηποτε και να λεει το οτιδηποτε κατι που για εμενα προσωπικα δεν ειναι τιποτα παρα αερολογιες και τιποτα αλλο μιας και δεν υπαρχουν αποδειξεις για οτι λεει.

Αν αυτο για εσενα ειναι το ιδιο με το να πληρωνει μια εταιρια οπως η sony ή η microsoft για να εξειψωνουν τη κονσολα της εναντι της αντπαλης δεν εχω να πω κατι παραπανω.
Last edit: 22 Mar 2016 11:42 by Grigoris.

More
22 Mar 2016 11:54 - 22 Mar 2016 11:55 #178428 by Βασίλης
σου ξαναγραφω(μαλλον δεν καταλαβαινεις τα βασικα ελληνικα) πως τα παιδια ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ καθως και ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ(ελληνες) που εμπλεκονται σε τετοια πραγματα!

Αυτα,δεν θα τα αναφερω εγω γιατι δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση το σαιτ που μας φιλοξενει..

Τι δεν καταλαβαινεις?
Last edit: 22 Mar 2016 11:55 by Βασίλης .

More
22 Mar 2016 12:02 - 22 Mar 2016 12:06 #178430 by Grigoris

aims wrote: σου ξαναγραφω(μαλλον δεν καταλαβαινεις τα βασικα ελληνικα) πως τα παιδια ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ καθως και ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ(ελληνες) που εμπλεκονται σε τετοια πραγματα!

Αυτα,δεν θα τα αναφερω εγω γιατι δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση το σαιτ που μας φιλοξενει..

Τι δεν καταλαβαινεις?

Θα σου πε ενα τελευταιο και δεν προκειται να ξανα-ασχοληθω.

Το οτι λενε καποια ονοματα δεν σημαινει απολυτως τιποτα μα απολυτως.

Και που ξερω δηλαδη εγω οτι καποιος δεν εχει πληρωσει αυτον να πει αυτα που λεει για τα ατομα που τα λεει?
Κοινως να ριξει λασπη?

Που το ξερω?

Αλλο λοιπον μια αρχη της οποιας χωρας που ειναι κατι σαν την αστυνομια των μεσων να σου δωσει καποια στοιχεια για την οποια εταιρια και αλλο να βγω εγω να πω καποια ονοματα και οτι και καλα κανανε αυτο και το αλλο.

Οπως προειπα δεν πιστευω το οτιδηποτε πει ο καθε τυχαρπαστος απλα για το δικο του λογο.
Last edit: 22 Mar 2016 12:06 by Grigoris.

More
22 Mar 2016 14:40 #178436 by A
Αφήστε τους τσακωμούς και ανοίξτε τις κονσόλες σας. Οι ανοιξιάτικες προσφορές ξεκίνησαν :cheer:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Grigoris

More
22 Mar 2016 15:40 #178440 by Tony
Πότε τελειώνουν οι ανοιξιάτικες προσφορές?

More
22 Mar 2016 17:42 #178451 by Κατερίνα Μαρίνου

efane wrote: Αφήστε τους τσακωμούς και ανοίξτε τις κονσόλες σας. Οι ανοιξιάτικες προσφορές ξεκίνησαν :cheer:

Η αλλιως make love not war. :lol: Βουρ στις ανοιξιατικες προσφορες τωρα. ;)

More
22 Mar 2016 17:42 #178452 by A

tonyler wrote: Πότε τελειώνουν οι ανοιξιάτικες προσφορές?

Έως 28 Μαρτίου έχει παρα πολλά games έως 60%. Τελική ημερομηνία δεν ξέρω γιατί είμαι εκτός σπιτιού. Λίγες μέρες πολλά games :P

More
24 Mar 2016 18:55 #178636 by A
Η Microsoft θέλει να ανανεώσουμε τις συνδρομές μας και για τον μήνα Απρίλιο ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια:
Το πολύ καλό The wolf among us για Xbox one και το exclusive Sunset overdrive.
Dead space και Saints' Row IV τα άλλα δύο. ;)