Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
24 Mar 2016 19:18 #178638 by Κατερίνα Μαρίνου
Για το 360 ποια παιχνιδια δινει για τον Απριλιο??. Βλεπω ωραιους τιτλους τελευταια απ'την MS και αναρωτιεμαι γιατι η Sony δεν κανει καποια αντιστοιχη κινηση. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2016 20:04 #178650 by A

Mystique wrote: Για το 360 ποια παιχνιδια δινει για τον Απριλιο??. Βλεπω ωραιους τιτλους τελευταια απ'την MS και αναρωτιεμαι γιατι η Sony δεν κανει καποια αντιστοιχη κινηση. ;)

Τα δυο τελευταία με σειρά πρώτο δεκαπενθήμερο dead space και δεύτερο το saints row IV.
Οι έχοντες την κονσόλα ογδόης γενιάς θα έχουν εξαιρετικά games

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
24 Mar 2016 20:19 #178652 by Κατερίνα Μαρίνου
Α ωραια, ευτυχως δινει μονο καλα παιχνιδια. ;)

More
24 Mar 2016 20:47 #178655 by Παντελής Δασκαλέλος
Παιδιά σχετικά αυτό που αναφέρθηκε πριν το ότι η Microsoft πληρώνει YouTubers για να διαφημίσουν το Xbox One αληθεύει πέρα για πέρα. Πως αλλιώς θα γίνει προώθηση της κονσόλας όταν το 90% των gaming sites μεροληπτούν έναντι του PS4;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Eurogamer, διαβάστε την εισαγωγή σε σε αυτό το άρθρο : "It is time, probably, for all of us - and by us I mean gamers, the gaming press, this site, myself - to move on. To stop bringing it up. The bungled launch of Xbox One two years ago has had a profound effect on the fortunes of Microsoft's gaming brand, but it is a closed book."

Η πλειοψηφία των ελληνικών και ξένων gaming sites εκθειάζουν ότι κάνει η Sony και φροντίζουν να τονίζουν αμαυρώνουν ότι κάνει η Microsoft και δεν μιλάω μόνο για το Xbox One. Βγαίνει το Elite Controlller, είναι ακριβό ποιος θα το πάρει λένε και το προιόν ξεπουλά γιατί είναι το καλύτερο χειριστήριο ever. Μπαίνει backwards compatibility και αναφέρονται μόνο τα games που το emulation δεν λειτουργεί σωστά, ποιος βρήκε να πει για τα δωρεάν DLC που παίρνεις τζαμπέ με το Borderlands. Ποιος βγήκε να κράξει την Sony για το υποτιθέμενο backwards compatiblity του PS2 που εξελίχθησε σε πληρώνω για να παίξω games που έχω ήδη στην συλλογή μου; Όταν βγήκε η υπηρεσία Games with Gold όλοι κράζανε και λένε ότι δίνει παλιά games σε αντίθεση με το Plus, τώρα ποιος βγαίνει να μιλήσει για το πόσο καλύτερο value for money και καλύτερα games δίνει η υπηρεσία; Ποιο site βγήκε να μιλήσει για το γεγονός ότι οι εκπτώσεις των Deals with Gold είναι μεγαλύτερες στα ίδια games; Και μην μπούμε καν να μιλήσουμε για EA Access, Xbox Game Preview και άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Και για να επανέλθω στο θέμα. Ναι είναι ανήθικο να πληρώσεις YouTubers για να διαφημίσουν το προιόν σου. Εγώ δεν συμφωνώ με την τακτική αυτή, αλλά εγώ πάλι είμαι ιδεαλιστής και στο τέλος τον πρώτο λόγο τον έχουν τα φράγκα. Και όταν είσαι εταιρεία και θες να πουλήσεις δεν χωράνε ιδεαλισμοί.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, A

More
24 Mar 2016 21:18 #178658 by A

Lordwinter wrote: Παιδιά σχετικά αυτό που αναφέρθηκε πριν το ότι η Microsoft πληρώνει YouTubers για να διαφημίσουν το Xbox One αληθεύει πέρα για πέρα. Πως αλλιώς θα γίνει προώθηση της κονσόλας όταν το 90% των gaming sites μεροληπτούν έναντι του PS4;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Eurogamer, διαβάστε την εισαγωγή σε σε αυτό το άρθρο : "It is time, probably, for all of us - and by us I mean gamers, the gaming press, this site, myself - to move on. To stop bringing it up. The bungled launch of Xbox One two years ago has had a profound effect on the fortunes of Microsoft's gaming brand, but it is a closed book."

Η πλειοψηφία των ελληνικών και ξένων gaming sites εκθειάζουν ότι κάνει η Sony και φροντίζουν να τονίζουν αμαυρώνουν ότι κάνει η Microsoft και δεν μιλάω μόνο για το Xbox One. Βγαίνει το Elite Controlller, είναι ακριβό ποιος θα το πάρει λένε και το προιόν ξεπουλά γιατί είναι το καλύτερο χειριστήριο ever. Μπαίνει backwards compatibility και αναφέρονται μόνο τα games που το emulation δεν λειτουργεί σωστά, ποιος βρήκε να πει για τα δωρεάν DLC που παίρνεις τζαμπέ με το Borderlands. Ποιος βγήκε να κράξει την Sony για το υποτιθέμενο backwards compatiblity του PS2 που εξελίχθησε σε πληρώνω για να παίξω games που έχω ήδη στην συλλογή μου; Όταν βγήκε η υπηρεσία Games with Gold όλοι κράζανε και λένε ότι δίνει παλιά games σε αντίθεση με το Plus, τώρα ποιος βγαίνει να μιλήσει για το πόσο καλύτερο value for money και καλύτερα games δίνει η υπηρεσία; Ποιο site βγήκε να μιλήσει για το γεγονός ότι οι εκπτώσεις των Deals with Gold είναι μεγαλύτερες στα ίδια games; Και μην μπούμε καν να μιλήσουμε για EA Access, Xbox Game Preview και άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Και για να επανέλθω στο θέμα. Ναι είναι ανήθικο να πληρώσεις YouTubers για να διαφημίσουν το προιόν σου. Εγώ δεν συμφωνώ με την τακτική αυτή, αλλά εγώ πάλι είμαι ιδεαλιστής και στο τέλος τον πρώτο λόγο τον έχουν τα φράγκα. Και όταν είσαι εταιρεία και θες να πουλήσεις δεν χωράνε ιδεαλισμοί.

Είναι ένας βρώμικος πόλεμος. Ετσι είναι η αγορά γενικά σε όλα. Μόνο οι κομπλεξικοί θα ισχυριστούν το αντίθετο. Πόσο δίκιο έχεις....και που να το βρεις;;; Θα βγει ο "fan" της Sony ( πληρώνω exclusive 60 ευρώ με έξι ώρες διάρκεια 10€/ώρα) και θα σου βάλει 10'.......μιλάω γι ξένα site ....!
Για όλα φταίνε οι καταναλωτές όπως και να χει......σου δίνει η Ms με 60 το χρόνο Sherlock Holmes και Sunset overdrive....έκανες απόσβεση τέλος.....Κάτσε να δεις πόσα κομμάτια θα πουλήσει η Sony και πάλι..... B)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Mar 2016 22:07 - 24 Mar 2016 22:20 #178659 by Grigoris

Lordwinter wrote: Παιδιά σχετικά αυτό που αναφέρθηκε πριν το ότι η Microsoft πληρώνει YouTubers για να διαφημίσουν το Xbox One αληθεύει πέρα για πέρα. Πως αλλιώς θα γίνει προώθηση της κονσόλας όταν το 90% των gaming sites μεροληπτούν έναντι του PS4;

Και στη προηγουμενη γενιά κονσολων εκαναν για το xbox360?

Συμφωνω οτι στη προηγουμενη γενια κονσολων το 360 ηταν καλυτερο απο το ps3 αφου φαινότανε σε πολλους multi-platform τιτλους αφου εκει κυριως βλεπουμε ποια ειναι η καλυτερη κονσολα γιατι στους αποκλειστικους τιτλους καθε κονολα βγαζει πολυ καλα αποτελεσματα.
Και εγω τοτε εκθειαζα το xbox360.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να δεις απο πρωτο χερι τη καθε κονσολα ωστε να μην πιστευεις το τι λεει ο καθε ενας ετσι και να εχεις τη δικη σου προσωπικη αποψη/γνωμη.

Εκει ομως δεν σε ειδα να σε ενοχλει κατι Παντελη γιατι εκθείαζαν κονσολα της ms και ολοι ξερουμε ποσο υπερμαχος της Ms εισαι γενικοτερα.

Και θα σου πω κατι τελευταιο γιατι οπως ηδη εχω πει παμπολες φορες αυτου του ειδους οι συζητησεις δεν εχουν τελειωμω.

Η καθε εταιρια εχει αντιγραψει πραγματα που ενδεχομενος εκανε καποτε καλα.

Π.χ. Το να δινει καθε μηνα δωρο 2-3 παιχνιδια σε οσους ειναι συνδρομητες της onine υπηρεσια της ποια εταιρια το εκανε?
Η sony και μετα παο καιρο το αντεγραψε και η Microsoft

Το οτι το στο τσατ εκτος απο το game chat υπηρχαν και party chat το ειχε αρχικα το xbox live και τωρα το εκανε και το psn+.

Αναφερα απλα 2 παραδειγματα για να σας δειξω οτι παντα μα παντα η καθε εταιρια αντιγραφη καλες κινησεις της αντιπαλης για να δειτε πολυ απλα οτι στην ουσια εμεις ειμαστε οι χαμενοι που καθομαστε και ασχολουμαστε με τετοιο οπαδισμο απο το απλα να κατσουμε και να παιζουμε τα παιχνιδια που μας αρεσουν στη κονσολα της επιλογης μας.

Αυτη ειναι η αποψη μου γενικοτερα και την λεω για ακομα μια φορα μιας και τις τελευταιες δυο γενιες κονσολων ειχα και τις 4 κοσνολες(Xbox 360, Xbox one, Playstation 3, Playstation 4).

Και καποια πραγματα τα ξερω απο πρωτο χερι και οχι απο κατι που διαβασα σε καποιο τυχαρπαστο site γενικοτερα.
Last edit: 24 Mar 2016 22:20 by Grigoris.

More
24 Mar 2016 22:32 - 24 Mar 2016 22:38 #178660 by Grigoris

efane wrote:

Είναι ένας βρώμικος πόλεμος. Ετσι είναι η αγορά γενικά σε όλα. Μόνο οι κομπλεξικοί θα ισχυριστούν το αντίθετο. Πόσο δίκιο έχεις....και που να το βρεις;;; Θα βγει ο "fan" της Sony ( πληρώνω exclusive 60 ευρώ με έξι ώρες διάρκεια 10€/ώρα) και θα σου βάλει 10'.......μιλάω γι ξένα site ....!
Για όλα φταίνε οι καταναλωτές όπως και να χει......σου δίνει η Ms με 60 το χρόνο Sherlock Holmes και Sunset overdrive....έκανες απόσβεση τέλος.....Κάτσε να δεις πόσα κομμάτια θα πουλήσει η Sony και πάλι..... B)

Οπως εστρωσε κοιμηθηκε η Microsoft.
Τα ηθελε και τα παθε με αυτα που ειχε ανακοινωσει στην E3 2013 (Always online, υποχρεωτικα πακετο το κινεκτ2 με τη κονσολα, Μεχρι 10 ατομα να δωσεις το παιχνιδι που εχεις τελειωσει κ.τ.λ.) και ξενερωσε απιστευτα το κοσμο και την τιμωρησε με τον μονο τροπο που μπορει και θα καταλαβαινε η οποιαδηποτε εταιρια με το να μην αγορασει την κονσολα της.

Απο την αλλη η sony δεν εκανε και κατι τρομερο απλα πατησε στις κοτσανες που δηλωσε η Microsoft στην E3 2013 και κερδισε τις εντυπωσεις.
Αυτο ητανε και τα αποτελεσματα ειναι απο τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας της καθε κονσολας να εχει παρει τρελλο προβαδισμα σε παγκοσμιες πωλησεις η Sony εναντι της Microsoft.
Last edit: 24 Mar 2016 22:38 by Grigoris.

More
25 Mar 2016 18:07 #178703 by Παντελής Δασκαλέλος
Και βγήκανε τα media μετά τις κοτσάνες της E3 και έκραζαν και με το δίκιο τους σε ένα μεγάλο βαθμό. Υπήρχαν και κάποια λίγα καλά όπως το sharing. Αν 10 άτομα παίζαν τα games μου δεν θα χρειάζονταν ποτέ να ξαναγοράσουν παιχνίδι στην ζωή τους. B)

Βγήκε κανείς να κράξει για το υποτιθέμενο backwards compatibility με το PS2; Κανείς.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά ως gamer σαφώς και δείχνω προτίμηση στο Xbox One, θες λόγω των Achievements, λόγω του χειριστηρίου ή λόγω του πιο hardcore community προτιμώ να παίζω σε αυτή την κονσόλα. Ως δημοσιογράφος όμως είμαι τέρμα αντικειμενικός και μεταφέρω τα γεγονότα, όπως ακριβώς είναι. Αν μπεις ποτέ στον κόπο να διαβάσεις τα άρθρα της στήλης Console Wars θα το καταλάβεις.

More
25 Mar 2016 19:53 - 25 Mar 2016 19:58 #178739 by Grigoris
Παμε ακομα μια φορα.

Ας μην εκανε η Ms σαν να ειχε πιασει το παπα απο τα α... με το xbox one για να μην της συμπριφεροτανε τοσο υποτιμητικα η πλειοψηφια του κοσμου.

Για πες μου λοιπον σε παρακαλω πολυ ενα σου λινκ που κραζεις(Μιας και οπως λες σαν δημοσιογράφος εισαι αντικειμενικός) μια κονσολα της Ms.
Η Ms τα θελε και τα επαθε οσο αφορα το xbox one.

Για πες μου ομως στη προηγουμενη γενιά κονσολων ποια κονσολα υποστηριζε ο περισσοτερος κοσμος και ποια κονσολα ειχε πουλησει παγκοσμιως περισσοτερο σε ολη τη γενια?
Μηπως ητανε το xbox360? Λεω μηπως? Γι' αυτο και καβαλησε το καλαμι η Ms με το xbox one και εκανε οτι εκανε στην e3 2013 με τα αποτελεσματα που ολοι ξερουμε.

Γι' αυτο και σε αυτη τη γενια κονσολων ο περισσοτερος κοσμος συγχωρει πολλά λάθει που εχει κανει η sony με το ps4.
Last edit: 25 Mar 2016 19:58 by Grigoris.

More
25 Mar 2016 20:15 #178742 by Παντελής Δασκαλέλος
Ένα δείγμα του τι θα πει κάνω δημοσιογραφία λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους, αναλύοντας αρνητικά, θετικά και αφήνοντας τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του.
1) PlayStation 4: To comeback της Sony

2) PS4 vs. Xbox One

3) PS4: Οι πρώτες εντυπώσεις

4) PS plus vs. Games with Gold