fits79 wrote:
tonyler wrote:
Agent94 wrote:
Εδώ πάντως φαίνεται ότι το backwards compatibility είναι χειρότερο από το να παίζεις στο 360.Οποτε ποια είναι η ουσία του?Το reach πέφτει μέχρι και 14 fps στο one.
εφόσον είναι δωρεάν έχει μεγάλη "ουσία".
Πάντως σίγουρα τα 15fps είναι προτιμοτερα από τα 0 των άλλων κονσολων.
Αν λεω αν αυτο ειναι γενικο προβλημα και οχι μονο σε ενα-δυο παιχνιδια τοτε απο το να εχουμε unplayable παιχνιδια χιλιες φορες να μην τα εχουμε καθολου.
Και σκεψου λιγο το αλλο πιστευεις οτι η sony και ειδικοτερα το ps4 εχει αναγκη το backward compatibility με τις πωλησεις που εχει κανει παγκομιως?
Δεν νομιζω και πιστεψε με αν και το xbox on δεν ειχε τις τοσο λιγες σε σχεση με το ps4 παγκοσμιες πωλησεις ουτε αυτη θα ειχε backward compatibility.
Και μιλαμε για παιχνιδα που παιζανε αψογα στη προηγουμενη κονσολα της ιδιας εταιριας ετσι που αντι να φτιαξει εναν emulator της προκοπης εχει φτιαξει εναν emulator του ποδαριου οπως δειχνουν οι αποδηξεις ετσι.
Μακαρι να το διορθωσει σε μελλοντικα updates.
Ευτυχώς που έβαλες το αν μπροστά και όχι δεν είναι γενικό πρόβλημα, στα μόνα games που έχω δει πτώσεις των frames είναι στο Halo Reach και στο Mass Effect (το τελευταίο έχω να το παίξω από το καλοκαίρι πάντως). Υπάρχουν και games που τρέχουν καλύτερα στο backwards compatibility όπως το Fallout 3 ή το Perfect Dark.
Όχι η Sony δεν το έχει ανάγκη το backwards compatibility, το έχουν ανάγκη όσοι πλήρωσαν για την κονσόλα όμως, καθώς θέλουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Εγώ αυτή την στιγμή θα πρέπει να πληρώσω 15 ευρώ για να παίξω το Rogue Galaxy που το έχω αυθεντικό ή να γραφτώ συνδρομητής στο PlayStation Now για να παίζω PS3 games επί πληρωμή (αν φυσικά η υπηρεσία υπήρχε στην Ελλάδα).
Ο emulator είναι μια χαρά της προκοπής, όταν παίξεις 10 από τα 120 παιχνίδια της υπηρεσίας δεν σου λέω να τα παίξεις όλα βγάλε άποψη, γιατί οι εκφράσεις emulator του ποδαριού είναι απλά αστείες.