Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
12 Nov 2015 21:10 - 12 Nov 2015 21:14 #171046 by Ioannis Chatzitournos
Εγώ προβληματίζομαι ακόμη :unsure: Xbox One ή Ps4? Είμαι ακόμη πολύ μπερδεμένος για την αγορά νέας κονσόλας. Είμαι κάτοχος 2 Xbox 360 και είμαι ευχαριστημένος όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως που ακούω και διαβάζω γνώμες για τις κονσόλες νέας γενιάς, είμαι προβληματισμένος ποια να προτιμήσω. Πείτε μου την γνώμη σας όσοι είστε κάτοχοι Xbox One και PS4 και τις εντυπώσεις σας.
Last edit: 12 Nov 2015 21:14 by Ioannis Chatzitournos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2015 02:35 #171071 by Γιάννης Πετρόχειλος

geololj wrote: Edit: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, στο My Games and Apps δεν βλέπω την επιλογή Hide που υπήρχε πριν για να κρύψεις ότι δε θες να εμφανίζεται στα Ready to Install. Μάλλον είναι bug.

Δεν είναι, προφανώς το έβγαλαν γιατί προς το παρόν τα ready to install είναι ο μόνος τρόπος να εγκαταστήσεις κάποιο online αγορασμένο Xbox 360 παιχνίδι και επομένως αν πατούσες καταλάθος hide θα ήταν σαν να το έχανες. Προφανώς όταν διορθωθεί το θέμα κάπως θα το επαναφέρουν.

More
16 Nov 2015 08:53 - 17 Nov 2015 13:25 #171185 by Grigoris
Επειδη καποιοι εδω ελεγαν οτι οταν ερθει το νεο xbox one dashboard update με τα windows 10 θα αλλαξουν πολλα προς το καλυτερο πως σας φανηκε τωρα που ηρθε αυτο το update to οτι η κονσολα αποκτησε περισσοτερα bugs και προβληματα απο αυτα που ειχε χωρις τα windows 10?

Απ' οτι βλεπω εγω ομως μονο διαφορες προς το καλυτερο δεν ειδα και οχι μονο αυτο αλλα και σε πολλα ατομα η κονσολα κολλαει πολυ περισσοτερο απο πριν.
Να μερικα που βρηκα με μια πολυ προχειρη και γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ.

Δεν λεω μελλοντικα μετα απο αλλα τοσα dashboard updates θα φτιαξουν αλλα τι να το κανεις που μεχρι να τα φτιαξουν θα εχεις τη κονσολα κυριως για ομορφια και σε σημειο να γινεται επιπλο μιας και δεν θα μπορεις να παιζεις απροβληματιστα παιχνιδια, apps κ.τ.λ. στη κονσολα.
Last edit: 17 Nov 2015 13:25 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
16 Nov 2015 13:04 #171187 by pavlos afisidis
Fits 79 αλλαξαν πολλα προς το καλυτερο δεν ειναι ψεμα αυτο.Το οτι θα εχουν προβληματα καποιοι συμβαινουν αυτα , σε καπιους μπορει να τυχει. Και στο ps4 σε καπιους μετα απο καπιο update που εβγαινε ειχαν πολλα θεματα , αλλα σε αλλους οχι. Εγω δν εχω κανενα θεμα ι κονσολα τα σπαι με το νεο dashboard εχει γινει πολυ γρηγορη , ειναι πιο γρηγορη απο το ps4 σε καποια πραγματα(εχω και ps4).To backwards compatibility λειτουργει αψογα οσα παιχνδια δοκιμασα , και γενικως ι κονσολα λειτουργει πολυ καλα.Τωρα εσυ συνεχεια που διαβαζω εδω μεσα ολο το μειωνεις one ,ενταξει θα υπαρχουν θεματα οπως και στο ps4 σε καποιους. Εγω προσωπικα ειχα πιο πολλα θεματα στο ps4 ,παρα στο one . Βεβαια για να ειμαι δικαιος το ps4 το εχω πολυ περισοτερο καιρο απο τι το one, εισως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα αμα ειχα το one πιο πριν απο ps4.

More
16 Nov 2015 14:24 - 17 Nov 2015 13:29 #171188 by Tony

fits79 wrote: Επειδη καποιοι εδω ελεγαν οτι οταν ερθει το νεο xbox one dashboard update με τα windows 10 θα αλλαξουν πολλα προς το καλυτερο πως σας φανηκε τωρα που ηρθε αυτο το update to οτι η κονσολα αποκτησε περισσοτερα bugs και προβληματα απο αυτα που ειχε χωρις τα windows 10?

Ετσι γιατι καποιοι με κραζανε οταν ελεγα κρατατε μικρο καλαθι για τα ms updates και μου ελεγαν περιμενε και θα δεις τρελες διαφορες προς το καλυτερο.

Απ' οτι βλεπω εγω ομως μονο διαφορες προς το καλυτερο δεν ειδα και οχι μονο αυτο αλλα και σε πολλα ατομα η κονσολα κολλαει πολυ περισσοτερο απο πριν.
Να μερικα που βρηκα με μια πολυ προχειρη και γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ.

Μηπως και τωρα εχω αδικο και δεν ξερω τι λεω?

Δεν λεω μελλοντικα μετα απο αλλα τοσα dashboard updates θα φτιαξουν αλλα τι να το κανεις που μεχρι να τα φτιαξουν θα εχεις τη κονσολα κυριως για ομορφια και σε σημειο να γινεται επιπλο μιας και δεν θα μπορεις να παιζεις απροβληματιστα παιχνιδια, apps κ.τ.λ. στη κονσολα.

Το νέο Update έχει φέρει πάρα πολλά καλά! Η κονσόλα πετάει!
Από τις 12 έως τώρα δεν έχω βρει ούτε ένα bug που να με κάνει να πω '' Να ένα bug'' . Γενικά αν υπάρχουν Bugs μου έχουν περάσει απαρατήρητα επειδή είναι πολύ μικρά.
Το backwards compatibility (που δουλέυει με emulator) δουλεύει άψογα!
Last edit: 17 Nov 2015 13:29 by Marios Ntallaris.

More
16 Nov 2015 23:00 - 17 Nov 2015 13:26 #171207 by Grigoris
Δεν καθησες καν να δεις τα λινκ που παραθετω και αναφερουν τα προβληματα που εχει ο κοσμος(Οχι μονο εγω) μετα το νεο dashboard update της κονσολας
Last edit: 17 Nov 2015 13:26 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
16 Nov 2015 23:23 - 17 Nov 2015 13:20 #171211 by Κατερίνα Μαρίνου
Aυτο το update ειναι μονο για το xbox1 η και για το 360?. Εχω αρκετες μερες να ανοιξω το δικο μου 360 και φοβαμαι μην βαρεσει κανονι με τις αναβαθμισεις. :P
Μονο για το compatibility για τους παλιους τιτλους ειναι η πρoσφερει καποια νεα στοιχεια σε σχεση και με τα νεα windows?.
Last edit: 17 Nov 2015 13:20 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Nov 2015 23:29 - 17 Nov 2015 13:31 #171212 by Tony

fits79 wrote: Δεν περιμενα τιποτα το διαφορετικο απο εσενα που βλεπεις το xbox one σαν την τελεια κονσολα.

Και το παραπληροφορο το γραφεις γιατι δεν καθησες καν να δεις τα λινκ που παραθετω και αναφερουν τα προβληματα που εχει ο κοσμος(Οχι μονο εγω) μετα το νεο dashboard update της κονσολας που για εσενα ειναι στανταρ οτι ολοι λενε ψεματα και μονο εσυ λες την αληθεια..

Κανενα απο τα Link που μου εδωσες δεν γραφει οτι το xbox ειναι χειροτερο απο πριν και γεματο bugs.
Last edit: 17 Nov 2015 13:31 by Marios Ntallaris.

More
16 Nov 2015 23:38 - 17 Nov 2015 13:26 #171213 by Grigoris
Ειδες πως ο ιδιος αυτοαναιρεισε.
Ειδες πως αποδεικνύεις οτι δεν διαβασες ουτε ενα λινκ.
Να λοιπον μερικα ποιο συγκεκρημενα που δεν αναφερουν κανενα προβλημα μετα το november update για το xbox one.
Link 1 , link 2 , link 3 .
Αλλα φυσικα και αυτοι ειναι λαθος και οτι λενε δεν ισχυει μιας και εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα αποκλιεται να εχει ο οποιοσδηποτε.

Πιστευε οτι θελεις.

Και εγω πιστευω οτι δεν εχεις xbox one
Last edit: 17 Nov 2015 13:26 by Πιέρρος Φουστέρης.