Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
01 Apr 2016 00:37 - 01 Apr 2016 00:39 #179082 by Grigoris
Αρχικα σε ευχαριστω πολυ για το βιντεο.

Τι να πω θα το δοκιμασω κι εγω σε ενα δυο αλλα παιχνιδια και θα δω.

Και ησουν ofline δεν φαινοσουν ofline γιατι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Το ειμαι ofline σημαινει οτι δεν εισαι καθολου στο ιντερνετ με τη κονσολα σου ενω το φαινομαι ofline σημαινει οτι ειμαι κανονικα στο νετ με τη κονσολα απλα στους φιλους μου φαινομαι ofline.
Last edit: 01 Apr 2016 00:39 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2016 00:48 #179083 by Παντελής Δασκαλέλος
Προφανώς αλλό το ένα και άλλο. Από τις ρυθμίσεις στο network πήγα. Αν ήμουν έστω και ένα δευτερόλεπτο online θα μου έκανε sync, κάτι που δεν έγινε. Δες το και εσύ και θα δεις ότι έχω δίκιο.

More
13 Apr 2016 11:35 #179864 by Βασίλης
φιλαρακια,επειδη ειμαι ασχετος..
θελω να αγορασω ενα παιχνιδι απο το store..
δεν χρησιμοποιω Paypal Κλπ.. τι καρτα αγοραζω απο τα καταστηματα?
μπορω δηλαδη να παρω καποια καρτα,οπως υπηρχε στο 360 με points και αγοραζες το παιχνιδακι απο το store?

More
13 Apr 2016 14:18 #179879 by Πιέρρος Φουστέρης

aims wrote: φιλαρακια,επειδη ειμαι ασχετος..
μπορω δηλαδη να παρω καποια καρτα,οπως υπηρχε στο 360 με points και αγοραζες το παιχνιδακι απο το store?

Υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα (online και "retail"), game cards όπου μπορείς να βάλεις λεφτά στον Xbox Live λογαριασμό σου. Είναι official κάρτες της Microsoft, δηλαδή. Τσέκαρε:
1) Public
2) skroutz.gr
3) Πλαίσιο

Δε γνωρίζω αν υπάρχουν, όμως, μεγαλύτερες των 10 ευρώ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Βασίλης

More
13 Apr 2016 14:19 #179880 by Βασίλης

DoUzOs wrote:

Υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα (online και "retail"), game cards όπου μπορείς να βάλεις λεφτά στον Xbox Live λογαριασμό σου. Είναι official κάρτες της Microsoft, δηλαδή. Τσέκαρε:
1) Public
2) skroutz.gr
3) Πλαίσιο

Δε γνωρίζω αν υπάρχουν, όμως, μεγαλύτερες των 10 ευρώ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε DoUzOs
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
13 Apr 2016 14:38 #179884 by Γιάννης Πετρόχειλος

Υπάρχουν κάρτες των 10, 25 και 50 ευρώ. Μπορείς να τις βρεις σε όλα τα καταστήματα. Απλά πρέπει να ξέρεις το εξής, εαν θέλεις να αγοράσεις παιχνίδι του Xbox 360 μέσω του Xbox.com ή του Xbox One δεν θα μπορείς διότι χρειάζεται χρήση πιστωτικής. Εν ολίγοις μπορείς να αγοράσεις μόνο παιχνίδια του Xbox One ή των Windows, ενώ για να αγοράσεις παιχνίδια του Xbox 360 με αυτές τις κάρτες μπορείς μόνο μέσω της κονσόλας Xbox 360. Οι κάρτες είναι ίδιες για όλες τις υπηρεσίες Xbox, δηλαδή η κάρτα που θα πάρεις δεν εξειδικεύεται σε κάποια υπηρεσία, προστίθεται στο λογαριασμό σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Xbox 360, Xbox One και Windows 8.1+.
The following user(s) said Thank You: Βασίλης , Πιέρρος Φουστέρης

More
13 Apr 2016 14:41 #179885 by Βασίλης

snikefriend wrote:

Υπάρχουν κάρτες των 10, 25 και 50 ευρώ. Μπορείς να τις βρεις σε όλα τα καταστήματα. Απλά πρέπει να ξέρεις το εξής, εαν θέλεις να αγοράσεις παιχνίδι του Xbox 360 μέσω του Xbox.com ή του Xbox One δεν θα μπορείς διότι χρειάζεται χρήση πιστωτικής. Εν ολίγοις μπορείς να αγοράσεις μόνο παιχνίδια του Xbox One ή των Windows, ενώ για να αγοράσεις παιχνίδια του Xbox 360 με αυτές τις κάρτες μπορείς μόνο μέσω της κονσόλας Xbox 360. Οι κάρτες είναι ίδιες για όλες τις υπηρεσίες Xbox, δηλαδή η κάρτα που θα πάρεις δεν εξειδικεύεται σε κάποια υπηρεσία, προστίθεται στο λογαριασμό σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Xbox 360, Xbox One και Windows 8.1+.

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε snikefriend
πολυ κατατοπιστικη η απαντηση σου!
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
14 Apr 2016 16:40 - 15 Apr 2016 02:25 #179971 by Γιώργος Λόλας
Υποστήριξη υποτίτλων στον Media Player

Μετά από πολύ καιρό και αφού το ζητούσαμε όλοι κάτοχοι του Xbox One, το Media Player app υποστηρίζει πλέον και υπότιτλους! Η είδηση βγήκε μέσα από απάντηση ενός administrator στο xbox.uservoice.com , όπου οι χρήστες δίνουν feedback και ζητάνε διάφορα features. Θα δοκιμάσω σε λίγο στην κονσόλα να περάσω video με εξωτερικούς υπότιτλους για να δω πώς λειτουργεί και θα επανέλθω!

UPDATE:
Δοκίμασα μέσω USB ένα mkv αρχείο με εξωτερικούς srt υπότιτλους στο Media Player app και οι υπότιτλοι εμφανίζονται. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν είναι κεντραρισμένοι, αλλά εμφανίζονται στο αριστερό κάτω μέρος της οθόνης. Από ότι διαβάζω, θα υπάρξουν σύντομα βελτιώσεις και πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά και στο να μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των subtitles. Τους υπότιτλους μπορείτε να τους ενεργοποιήσετε μέσα από το μενού "Captions" που εμφανίζεται δίπλα από τα κουμπιά ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνης (play/pause, fast-forward κτλ).

Potato camera quality:
Last edit: 15 Apr 2016 02:25 by Γιώργος Λόλας.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
15 Apr 2016 03:09 - 15 Apr 2016 03:18 #180001 by Grigoris
Εγω παλι που δοκιμασα με εξωτερικους ελληνικους srt υποτιτλους ναι μεν μπορω να τους επιλεξω αλλα δεν εμφανιζει απολυτως τιποτα στη ταινια.

Edit: Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν σωθει σαν utf-8 αλλιως δεν τους εμφανιζει καν παρολο που τους επιλεγεις.
Και εδω ισχυει αυτο που λεει ο φιλος παραπανω οτι δεν ειναι κεντραρισμενοι δηλαδη.

Και κατι αλλο αν δεν επελεγα να τρεξω το app δεν θα το εκανε update απο μονο του και δεν ξερω αν το ιδιο ισχυει και για τα παιχνιδια, δηλαδη να πρεπει να τα τρεξεις πρωτα για να δει αν εχουν update ή οχι.
Last edit: 15 Apr 2016 03:18 by Grigoris.

More
15 Apr 2016 13:44 - 16 Apr 2016 01:39 #180024 by pavlos afisidis
Εγω δοκιμασα με εξωτερικους ελληνικους srt υποτιτλους και μου τα δειχει κανονικα .Καταφερα και να μεγαλωσω και το μεγεθος,αλλα οπως ειπε ο το παιδι πιο πανω ,δν ειναι κεντραρισμενοι.Μπορεις να δεις και ετσι μια χαρα τν ταινια ,απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο.

Attachments:
Last edit: 16 Apr 2016 01:39 by Πιέρρος Φουστέρης.