Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
16 Apr 2016 03:06 - 16 Apr 2016 03:21 #180082 by Grigoris
Οσο περισσοτερος καιρο περναει που εχει ο κολλητος μου το xbox one και αφου το δουλευει αυτος αναγκαστηκα το δουλευω κι εγω γιατι μου κανει καποιες πολυ απλες ερωτησεις που ενω στο xbox360 γινοντουσαν πανευκολα και πολυ ανετα στο xbox one ή δεν γίνονται καθολου ή πρεπει να το ψαξεις υπερβολικα για να το βρεις.

Π.χ. Πως μπορω στο xbox one να στειλω το ιδιο ηχητικό μήνυμα σε παρα πολλα ατομα απο την friend list μου ταυτοχρονα?
Στο xbox360 αυτο γινοτανε πανευκολα ενω στο xbox one δεν το εχω βρει ακομα πως γινεται, ΑΝ γινεται.

Με αυτα και με τ' αλλα με κανει η ms και λεω παλι καλα που τελικα την πουλησα τη δικη μου κονσολα γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω και ειτε τα καταργει, ειτε τα κανει ποιο δυσκολα κατι που για εμενα ειναι τεραστιο μειον.

Κατα τ' αλλα τα απιθανα και τρομερα windows 10 θα κανανε τη κονσολα να πεταει.
Αμ δε....
Last edit: 16 Apr 2016 03:21 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2016 12:05 - 16 Apr 2016 12:17 #180097 by Tony

γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω

Αυτό το συμπέρανες επειδή λείπουν μερικά άχρηστα-σχεδόν αχρείαστα features?

Αμ δε....

Nαι αυτό ισχύει..η MS πάλι μας κορόιδεψε! Το δικό μου ακόμα να μάθει να πετάει.
Αν κανενός το xbox one έμαθε να πετάει να με ενημερώσει , γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει.

Παρακολούθησε κανείς την Build? έμαθε κανείς για το UWP? Προσωπικά περιμένω πολύ μεγάλα πράγματα ,αφού εφαρμογές που θα δημιουργούνται για Win10 PC Και WP10 με λίγες αλλαγές θα τρέχουν και σε Xbox one. Δλδ θα παίζουμε ένα σωρό mobile games στο One δωρεάν και πολύ πιθανόν στο One να υπάρξουν εφαρμογές για Facebook,instagram,twitter κλπ.
Πού να φτιαχτεί και κανας ps2 emulator Να τρελαθούμε!(πολύ πιθανό).
Last edit: 16 Apr 2016 12:17 by Tony. Reason: φτιαχτεί*

More
16 Apr 2016 12:44 #180101 by Παντελής Δασκαλέλος
Να πεις στον φίλο σου να μπει κι αυτός στο forum να μας πει τις απορίες του και να μας κάνει add (snikefriend, lordwinter666,tonyler) να κάνουμε όλοι μαζί ένα party chat να δούμε πως μπορούμε να στείλουμε ένα voice mail σε πολλά άτομα.

More
16 Apr 2016 15:13 - 16 Apr 2016 15:15 #180114 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κάποια πράγματα λείπουν, ή/και θα προστεθούν στο μέλλον και ας υπήρχαν στις προηγούμενες κονσόλες, πχ το online notification και το appear offline δεν υπήρχε στο PS4 μέχρι πριν 2 βδομάδες ενώ στο PS3 υπήρχε. Αυτό δε σημαίνει κάτι. Εξέλιξη είναι το backward compatibility, το achievement tracking κλπ. Άμα καίγεσαι τόσο πολύ να στείλεις σε πολλούς στείλε text message.
Last edit: 16 Apr 2016 15:15 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
16 Apr 2016 16:35 - 16 Apr 2016 16:45 #180118 by Grigoris

tonyler wrote:

γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω

Αμ δε....

Αν κανενός το xbox one έμαθε να πετάει να με ενημερώσει , γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει.

Παρακολούθησε κανείς την Build? έμαθε κανείς για το UWP? Προσωπικά περιμένω πολύ μεγάλα πράγματα ,αφού εφαρμογές που θα δημιουργούνται για Win10 PC Και WP10 με λίγες αλλαγές θα τρέχουν και σε Xbox one. Δλδ θα παίζουμε ένα σωρό mobile games στο One δωρεάν και πολύ πιθανόν στο One να υπάρξουν εφαρμογές για Facebook,instagram,twitter κλπ.

Το οτι ενα feature δεν το χρησιμοποιεις εσυ ή ειναι αχρηστο για εσενα δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο γενικοτερα.
Εγω προσωπικα το χρησιμοποιω αβερτα και μονο αχρηστο δεν μου ειναι στο xbox360 επομενως και στο xbox one αν ειχα ακομα.
Δεν περιμενα να παραδεχτει οτι αντι για προστα παει πισω η ms και κατι που ειχε στο 360 στη νεοτερη κονσολα της πολυ απλα δεν το εχει.

Lordwinter wrote: Να πεις στον φίλο σου να μπει κι αυτός στο forum να μας πει τις απορίες του και να μας κάνει add (snikefriend, lordwinter666,tonyler) να κάνουμε όλοι μαζί ένα party chat να δούμε πως μπορούμε να στείλουμε ένα voice mail σε πολλά άτομα.

Καλο ειναι να μην ειρωνευεσαι Παντελη.
Και το ξερω οτι δεν μπορεις να στειλεις ομαδικο ηχητικό μυνημα στο xbox one τουλαχιστον προς το παρον.

Και ενα αλλο π.χ. quick install στα παιχνιδια που κατεβαζεις το xbox one δεν εχει.
Π.χ. το sunset overdrive εχει κατεβει ηδη το 51% και δεν μπορεις να παιξεις το παιχνιδι ενω στο ps4 ανετα μπορεις να παιξεις σχεδον ολα τα παιχνιδια οταν εχει κατεβασει το 10-20%(Και σε μερικα λιγοτερο) και δεν χρειαζεται να περιμενεις να κατεβει ολοκληρο το παιχνιδι για να παιξεις.

Αλλα κλασικα και γι' αυτο θα μου πεις σιγα το πραγμα δεν μπορεις να περιμενεις μερικα λεπτα εως ωρες παραπανω για να κατεβει ολοκληρο το παιχνιδι?
Και θα σας απαντησω πως ειδικα σε παιχνιδια που κατεβαζεις με μια απλη συνδεση adsl 2+ που δεν εχει γρηγορες ταχυτητες κατεβασματος αλλο να εχει κατεβει ενα παιχνιδι 10-20% πριν μπορεσεις να το παιξεις και αλλο 100% ειδικα σε παιχνιδια που ειναι 30-40gb ετσι.
Last edit: 16 Apr 2016 16:45 by Grigoris.

More
16 Apr 2016 20:59 #180140 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με τα downloads τεραστιων παιχνιδιων οταν δεν εχεις VDSL συνδεση. ;) Που να κατεβει ενα παιχνιδι των 30 gb σε λογικη ωρα, το παρατας στο τελος και παιζεις στον pc που το κανει σαφως γρηγοροτερα. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Apr 2016 16:13 - 17 Apr 2016 17:38 #180170 by pavlos afisidis

fits79 wrote:

tonyler wrote: γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω

Αμ δε....

Το οτι ενα feature δεν το χρησιμοποιεις εσυ ή ειναι αχρηστο για εσενα δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο γενικοτερα.
Εγω προσωπικα το χρησιμοποιω αβερτα και μονο αχρηστο δεν μου ειναι στο xbox360 επομενως και στο xbox one αν ειχα ακομα.
Δεν περιμενα να παραδεχτει οτι αντι για προστα παει πισω η ms και κατι που ειχε στο 360 στη νεοτερη κονσολα της πολυ απλα δεν το εχει.

Lordwinter wrote: Να πεις στον φίλο σου να μπει κι αυτός στο forum να μας πει τις απορίες του και να μας κάνει add (snikefriend, lordwinter666,tonyler) να κάνουμε όλοι μαζί ένα party chat να δούμε πως μπορούμε να στείλουμε ένα voice mail σε πολλά άτομα.

Καλο ειναι να μην ειρωνευεσαι Παντελη.
Και το ξερω οτι δεν μπορεις να στειλεις ομαδικο ηχητικό μυνημα στο xbox one τουλαχιστον προς το παρον.

Και ενα αλλο π.χ. quick install στα παιχνιδια που κατεβαζεις το xbox one δεν εχει.
Π.χ. το sunset overdrive εχει κατεβει ηδη το 51% και δεν μπορεις να παιξεις το παιχνιδι ενω στο ps4 ανετα μπορεις να παιξεις σχεδον ολα τα παιχνιδια οταν εχει κατεβασει το 10-20%(Και σε μερικα λιγοτερο) και δεν χρειαζεται να περιμενεις να κατεβει ολοκληρο το παιχνιδι για να παιξεις.

Πραγματικα φιλε δν βαρεθηκες ? να γραφεις συνεχεια και να ψαχνεις το τι λειπει στο Οne και που να το εχει το Ps4.Γιατι πολυ απλα μπορει
σου πει καποιος το αντιθετο ,αυτα που εχει το One να μν εχει το Ps4.Θα ηταν καλο να εχει αυτο με το ηχητικο μηνυμα προς ολους ,αλλα μπορει να το βαλουν στο μελλον οπως και αλλα πραγματα.Και ενταξει αυτο , απο τν αλλοι δν ειναι τοσο τραγικο.Για μενα το τραγικο ηταν που δν ειχε το online notification να μν ξερω εδω και 2 χρονια που εχω τν κονσολα ποιος εχει απο τς φιλος μου online εννο παιζω και φυσικα το appear offline.Και οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω καποια πραγματα λοιπουν και θα προστεθουν στο μελλον .Μπορω να σου πο για παραδειγμα στο Ps4 απο τν αρχη δν υπηρχε to media player, εννο στο Χbox υπηρχε, και το αντιθετο καποια που δν υπηρχαν στο Xbox εννο υπηρχαν στο Ps4.Μπορω να σου πο και εγω οτι στο ps4 αμα δν εχεις Fb ι Twitter δν μπορεις να ανεβασεις φωτογραφιες στο what's New( αρχικη του ps4 ) απο τα παιχνιδια που επαιξες .Και για τα βιντεο ισχυει απλα εκει εχει+ youtube.Θα μου πεις τι σε πειραζει αυτο , αλλα μπορει καποιος να μν εχει fb η, να μν θελει ανεβασει εκει περα.Επισεις στο Ps4, δν μπορεις να βαλεις ενα cd και να ακουσεις μουσικη, παρα μονο με usb stick.Σε αντιθεση με το Χbox που μπορεις και με τα 2 .Και τα 2 εχουν καποια πραγματα που δν εχει ι μια και εχει η αλλη και το αντιθετο.Τωρα για το αλλο που λες στο φιλος μου με ρωταει εκεινω, πς κανουμε αυτο στο Xbox . Στο ps4 εκει κανενας φιλο σου δν σε ρωταει ? Εκει εσενα δν σε πηραζει που πληρωνεις ξανα τα ιδια παιχνιδια 50 ευρω η 60?Εκει δν τς πειραζει για τν απατη του backwards compatibility του ps2?Που εννο εχεις το παιχνιδι και θες να το παιξεις πρεπει να το αγωρασεις παλι παιχνιδι απο το store και 15 ευρω παρακαλω! Και τωρα θα μου πεις ειμαι fanboy του Xbox και τα λες ολα αυτα ,oχι δν ειμαι και εχω και τς 2 κονσολες ,αλλα ουτε του Ps4 fanboy ειμαι.Και η 2 κονσολες μ αρεσουν το ιδιο ,με τα θετικα και τα αρνιτηκα τους.Αλλα αυτην τν στιγμη προτιμω το Xbox λογο οτι μου προσφερει περισοτερα πραγματα με λιγοτερα χρηματα.Πχ εχω παιξει 5 αποκλειστικα του 360 στο Xbox one και εχω δωσει με μολις 2,5 ευρω. Ενας που ειχε 360 και πηγε στο Ps4 και θελει να παιξει του ps3 τα αποκλειστικα , σε αρiθμο που εχω παιξει εγω και θελει αμεσως να τα παιξει πρεπει να δωσει 100 ευρω .Εννο αμα υπρχε το backwards compatibility θα μπορουσε με λιγοτερα χρηματα να παιξει τα παιχνιδια του ps3, και οχι να δεινει 50 η 60 ευρω για remasterd. Αυτα τα εγραψα επιδει ολοι τν ωρα μπαινεις και ψαχνεις κατι για να μειωσεις τν μια κονσολα επιδει δν εχει αυτο που εχει αλλοι εκεινει τν στιγμη.Οπως ειπα δν ειμαι fanboy καμιας κονσολας, απλα τωρα προτιμω το Χbox για χ ψ λογους που ειπα, μετα στο μελλον μπορει να προτιμω το Ps4 πιο πολυ .
Last edit: 17 Apr 2016 17:38 by pavlos afisidis.

More
17 Apr 2016 16:22 #180172 by pavlos afisidis

Mystique wrote: Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με τα downloads τεραστιων παιχνιδιων οταν δεν εχεις VDSL συνδεση. ;) Που να κατεβει ενα παιχνιδι των 30 gb σε λογικη ωρα, το παρατας στο τελος και παιζεις στον pc που το κανει σαφως γρηγοροτερα. ;)

Μα δν γινετε αυτο στο pc που λες
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Apr 2016 16:40 #180177 by Γιάννης Πετρόχειλος

Mystique wrote: Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με τα downloads τεραστιων παιχνιδιων οταν δεν εχεις VDSL συνδεση. ;) Που να κατεβει ενα παιχνιδι των 30 gb σε λογικη ωρα, το παρατας στο τελος και παιζεις στον pc που το κανει σαφως γρηγοροτερα. ;)

Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα όσο -θέλετε να- το παρουσιάσετε. Συμφωνώ ότι είναι πολύ πιο αργό το quick install στο Xbox αλλά στην πλειοψηφία των παιχνιδιών αυτό δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Παράδειγμα, στο Battlefield 4 στο 20% αν δεν κάνω λάθος σου λέει start game και παίζεις την πρώτη πίστα που είναι 10 λεπτά. Μετά αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις να κατέβει όλο το παιχνίδι. Οπότε ουσιαστικά αυτό που μου λες είναι ότι στο PS4 περίμενες 5 λεπτά για να παίξεις την πρώτη πίστα και 5 ώρες για να κατέβει όλο το παιχνίδι, ενώ στο Xbox περίμενες 15 λεπτά για να παίξεις την πρώτη πίστα και 5 ώρες για να παίξεις όλο το παιχνίδι. Αυτό είναι το quick install σε όλα τα games, για να ξέρουμε τι λέμε. Σε κανένα game δεν παίζεις πάνω από τέταρτο (και φυσικά όχι multiplayer) χωρίς να έχεις κάνει full install και -αναγκαστικά- να περιμένεις να τελειώσει το installation 100%.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Κατερίνα Μαρίνου

More
17 Apr 2016 17:01 - 17 Apr 2016 17:07 #180179 by Grigoris
Κακα τα ψεματα οσο αφορα τα quick installs η ms δεν το εχει το ζητημα.

Στα downloads δεν εχει καθολου quick installs στα περισσοτερα παιχνιδια(Π.χ. sunset overdrive) με αποτελεσμα να πρεπει να περιμενεις αρκετες ωρες να κατεβει ενα ολοκληρο παιχνιδι που ειναι 30-40gb για να μπορεις να παιξεις.
Last edit: 17 Apr 2016 17:07 by Grigoris.