Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
17 Apr 2016 17:44 #180182 by Κατερίνα Μαρίνου

luffy3131990 wrote:

Mystique wrote: Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με τα downloads τεραστιων παιχνιδιων οταν δεν εχεις VDSL συνδεση. ;) Που να κατεβει ενα παιχνιδι των 30 gb σε λογικη ωρα, το παρατας στο τελος και παιζεις στον pc που το κανει σαφως γρηγοροτερα. ;)

Μα δν γινετε αυτο στο pc που λες

Εννοω οτι οταν εχεις το ιδιο ακριβως παιχνιδι και στα 2 format (pc και xbox one η ps4) στον pc παντοτε κανει γρηγοροτερα το installation και ουσιαστικα κερδιζεις χρονο ειδικα αν το παιχνιδι ειναι απο τα πολυ μεγαλα (πανω απο 25-30 gb). Ενα απλο update στο xbox one την αλλη φορα εκανε μιση ωρα να τελειωσει και ηταν μονο 300 mb περιπου. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2016 17:52 #180183 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το συνολικό installation time για Xbox One και για PS4 δεν διαφέρει, πάνω κάτω γίνονται στον ίδιο χρόνο. Επίσης αυτό που λες είναι πρωτοφανές, δεν μπορούμε να θεωρούμε αργό το installation των παιχνιδιών σε μια κονσόλα επειδή το update πήρε πολύ ώρα, άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Apr 2016 17:56 - 17 Apr 2016 17:58 #180184 by pavlos afisidis

fits79 wrote: Κακα τα ψεματα οσο αφορα τα quick installs η ms δεν το εχει το ζητημα.

Στα downloads δεν εχει καθολου quick installs στα περισσοτερα παιχνιδια(Π.χ. sunset overdrive) με αποτελεσμα να πρεπει να περιμενεις αρκετες ωρες να κατεβει ενα ολοκληρο παιχνιδι που ειναι 30-40gb για να μπορεις να παιξεις.

Ρε φιλε πραγματικα λες καποια πραγματα οτι να νε .Χτες κατεβασα το Sunset Ovedrive και με αφηνε να παιξω χωρις να κατεβασω ολο το game αλλα για πολυ λιγο .Μετα το εβγαλα και το αφησα να κατεβασει ολο ,γιατι δν με αφηνε αλλο να παιξω.
Last edit: 17 Apr 2016 17:58 by pavlos afisidis.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
17 Apr 2016 18:00 - 17 Apr 2016 18:05 #180185 by Γιάννης Πετρόχειλος

luffy3131990 wrote:

fits79 wrote: Κακα τα ψεματα οσο αφορα τα quick installs η ms δεν το εχει το ζητημα.

Στα downloads δεν εχει καθολου quick installs στα περισσοτερα παιχνιδια(Π.χ. sunset overdrive) με αποτελεσμα να πρεπει να περιμενεις αρκετες ωρες να κατεβει ενα ολοκληρο παιχνιδι που ειναι 30-40gb για να μπορεις να παιξεις.

Ρε φιλε πραγματικα λες καποια πραγματα οτι να νε .Χτες κατεβασα το Sunset Ovedrive και με αφηνε να παιξω χωρις να κατεβασω ολο το game αλλα για πολυ λιγο .Μετα το εβγαλα και το αφησα να κατεβασει ολο ,γιατι δν με αφηνε αλλο να παιξω.

Εγώ έχω απορία πώς γίνεται ο fits79 να θέλει να χρησιμοποιήσει όλα τα features που δεν έχει το One, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει κάτοχος PS4 και στο forum του PS δεν έχει γράψει τίποτα αντίστοιχο για τα missing features του PS. Πχ τον ενοχλεί που δεν μπορεί να στέλνει ομαδικά voice messages άλλα όχι που δεν μπορούσε να δει ποιοι φίλοι του είναι online ή που δεν μπορεί να ανεβάσει κάτι χωρίς twitter ή facebook ή που δεν μπορεί να δει το progress του στα trophies. Χμ.
Last edit: 17 Apr 2016 18:05 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
17 Apr 2016 18:11 #180187 by pavlos afisidis
Στον ανθρωπο αρεσει να τρολαρει , δν εξηγειτε αλλιως .Εδω αυτος παιζει playstation now απο Ελλαδα με αμερικανικο account, εγω που εχω γιατι δν μπορω να το κανω σε πιο χωρα ζει αυτος, να παω και εγω. Παιζει playstation now στν Ελλαδα με τς φοβερες ταχυτητες που εχουμε ο ανθρωπος ειναι φαινομενο!

More
17 Apr 2016 19:15 #180189 by Γρηγόρης
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω, γιατί το πρόβλημα των install είναι πρόβλημα? Αν τόσο πολύ θες να παίξεις απλά παίξε τα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού. Μετά περίμενε να κατέβει, είναι δύσκολο να αφήσεις το Xbox ή το PS4 για κανα 2-3 ώρες να κατεβάσει ό,τι θέλει να κατεβάσει και να κάνεις άλλα πράγματα?
Όσον αφορά το ηχ. μήνυμα, ναι οκ, δεν έχει προστεθεί ακόμη. Ε και λοιπόν? Και εγώ πιστεύω πως το xbox one μπορεί να πάρει άλλα 1000+ features που κατά την γνώμη μου θα κάνουν super-duper την κονσόλα (πχ διαγραφή των άχρηστων 0gs games από τα my achievements κτλ κτλ κτλ). Όποτε τα προσθέσουν, τα πρόσθεσαν, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας!!
Συμπέρασμα: καλό να μην κοιτάμε σε όλα μόνο τις ατέλειες αλλά και τα πράγματα που μας ευχαριστούν (πχ μην κοιτάμε μόνο πως το Sunset Overdrive θα κατέβει σε 3 ώρες, πωωωω, αχ, σεβάχ κτλ, αλλά να βλέπουμε και το γεγονός πως σε 3 ώρες θα λιώνουμε στο συγκεκριμένο game!! :))
:)

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
17 Apr 2016 21:08 #180194 by Κατερίνα Μαρίνου
Δικιο εχει ο Falcon, απλως θελεις ν'ανοιξεις την κονσολα να καθησεις στον καναπε για να παιξεις λιγο και βλεποντας ποση ωρα χρειαζεται για να ολοκληρωσει το installation ενος μεγαλου παιχνιδιου (3 ωρες) ειναι ξενερωμα και ουσιαστικα σε σπρωχνει παλι στον pc και στο γραφειο. ;)

More
18 Apr 2016 23:44 #180273 by Tony
Τόση ώρα τσακώνεστεε , αλλά τη μεγάλη απορία ακόμα να τη λύσετε!! Καλό είναι να εστιάζετε στην ουσία κύριοι! Αυτό πάει προς luffy,snikefriend,lordwinter,fits,falcon.
Τελικά πώς μαθαίνει το Xbox να πετάει? Μόνο το δικό μου είναι ανίκανο να πετάξει??(Αν ναι , τότε μάλλον έχει κολλήσει 343-ήτιδα από το πολύ Halo 5...Υπάρχει θεραπεία?)

More
19 Apr 2016 00:10 #180274 by Γιάννης Πετρόχειλος

Mystique wrote: Δικιο εχει ο Falcon, απλως θελεις ν'ανοιξεις την κονσολα να καθησεις στον καναπε για να παιξεις λιγο και βλεποντας ποση ωρα χρειαζεται για να ολοκληρωσει το installation ενος μεγαλου παιχνιδιου (3 ωρες) ειναι ξενερωμα και ουσιαστικα σε σπρωχνει παλι στον pc και στο γραφειο. ;)

Γιατί στο PC δεν θέλουν κατέβασμα τα παιχνίδια; Ή κατεβάζεις τα 50 GB σε 1 ώρα στο PC;

More
19 Apr 2016 18:15 #180299 by Κατερίνα Μαρίνου
Στο pc μπορω να γραψω και στο φορουμ μεχρι να κατεβει το παιχνιδι, περναει η ωρα πιο γρηγορα. ;)