Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
09 Aug 2015 06:44 #167306 by Γιάννης Πετρόχειλος
1) Aκόμα και έτσι, είναι λιγότερο ασφαλής από τον server της Microsoft.
2) 3) Δεν υπάρχει αυτό που λες.
4) Ούτε αυτό που λες γίνεται, προφανώς έχει θέμα η κονσόλα σου ή το παιχνίδι, το game file δεν γίνεται να γίνει corrupt λόγω συγχρονισμού απλούστατα διότι είναι αποθηκευμένο και στο σκληρό δίσκο. Άρα για να είναι corrupt στο cloud είναι και στο σκληρό δίσκο, άρα δεν είναι θέμα συγχρονισμού αλλά της κονσόλας σου ή του παιχνιδιού.
5) Άμα λοιπόν σε ενοχλεί τόσο αυτό περιμένω την πρότασή σου στο site και θα την κάνω πρώτος upvote.
6) Αυτό πες το στους 3 φίλους μου που πήραν Xbox 360 γιατί τα 3 από τα 5 match στο CoD είχαν μέσα cheater στο PS3 που υποτίθεται έχει profile locking στα saves. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που μπαίνει κάτι στο PC κανείς δεν έχει τον έλεγχο του τι μπορείς να πειράξεις.
7) Νωρίς ξενωρίς, άμα κανείς δεν έχει χάσει τα saves του δεν υπάρχει λόγος να μεριμνήσει κανείς για το θέμα αυτό, άμα επηρεάσει κάποιον και γίνει όντως αναγκαίο τότε βλέπουμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2015 07:15 - 09 Aug 2015 07:15 #167307 by Grigoris
01. Για ποιο λογο εχεις θεοποιησει την ms και τους servers της? Για εμενα προσωπικα ισχυει το αντιθετο δηλαδη ειναι πολυ ποιο ασφαλης ο δισκος που εχω καθαρα για Backup/restore παρα οι σερβερς της ms.
02&03. Απο εκει να καταλαβεις....
04. Για να σου λεω μου εχει τυχει λες να το λεω για πλακα? Δεν μου εχει τυχει στο xbox one /ps4 αλλα στο xbox360 & ps3 ναι μου εχει τυχει και οχι μονο σε εμενα. Τωρα αν δεν με πιστευεις ειναι δικαιωμα σου
06. Με την ιδια λογικη λοιπον δεν εχουν σπασει ουτε εχουν cheaταρι και το xbox360?
Αν πιστευεις οτι υπαρχει το απολυτο κλειδωμα που δεν ξεκλειδωνει τοτε εισαι πολυ βαθια νυχτωμενος και αυτο εχει αποδειχτει περιτρανα οχι απο εταιριες σαν την ms & sony αλλα απο πολυ μεγαλυτερες ασφαλειες που αργα ή γρηγορα με καποιο τροπο εσπασαν και διερευσαν.
Εν ολιγης δεν υπαρχει κλειδαρια χωρις αντικλειδι πολυ απλα. Μην το συνεχισουμ ομως αυτο γιατι θα βγουμε οφ-τοπικ και δεν λεει.
07. Ααα δηλαδη εισαι της λογικης πρεπει να παθουμε για να μαθουμε και οχι των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν(Που ειμαι εγω). Αποψη σου δεκτη αν και δεν τη συμεριζομαι.
Last edit: 09 Aug 2015 07:15 by Grigoris.

More
09 Aug 2015 12:40 - 09 Aug 2015 13:33 #167315 by Γιάννης Πετρόχειλος
Last edit: 09 Aug 2015 13:33 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
09 Aug 2015 13:27 #167317 by Pankar94
Ασχετο παιδια.Υπαρχει καμια φημη για το ποτε θα βγουν κονσολες slim?Λετε να τις δουμε το 2016?

More
09 Aug 2015 13:34 #167318 by Γιάννης Πετρόχειλος
Για το Xbox που παρακολουθώ δε νομίζω μέσα στο 16 γιατί δεν είπαν κάτι στην Ε3. Οπότε μέχρι του χρόνου δύσκολα.

More
09 Aug 2015 13:45 #167319 by Pankar94
Σκεφτομουν μηπως να περιμενα για slim μοντελο αλλα αν ειναι να αργησει τοσο δεν αξιζει.Θα παω μαλλον για forza ή halo limited console.

More
10 Aug 2015 18:01 #167391 by Δημήτρης Αραμπατζής
Σχετικά με το νέο UI πιστεύω πως είναι αρκετά καλό (καλύτερο από το προηγούμενο!!)ειδικά με την προσθήκη της Cortana. Είναι πιο ευκολο και πιο ξεκάθαρο από το πρώτο...εχω και μία ερώτηση: Η Κορτανα είναι διαθεσιμη στους χρήστες χωρίς Κινέκτ???

More
10 Aug 2015 18:27 #167394 by Tony

jimerebus wrote: Η Κορτανα είναι διαθεσιμη στους χρήστες χωρίς Κινέκτ???

Απ'ο,τι εχω διαβασει οχι,αφου δουλευει με φωνητικες εντολες.( :( )

More
10 Aug 2015 18:29 #167396 by George
Τα φώτα σας παιδιά.
Έφτασε η ώρα για Xbox One να το πάρω τώρα ή να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη μήπως βρώ κανένα καλύτερο bundle.
Η αλήθεια είναι πως δεν βιάζομαι, παίζω σε Pc και Ps4.
Υπάρχει Xbox με 3.5mm jack στο controller για τα ακουστηκά αυτή τη στιγμή στην αγορά;

More
10 Aug 2015 19:02 #167398 by Γιάννης Πετρόχειλος

jimerebus wrote: Σχετικά με το νέο UI πιστεύω πως είναι αρκετά καλό (καλύτερο από το προηγούμενο!!)ειδικά με την προσθήκη της Cortana. Είναι πιο ευκολο και πιο ξεκάθαρο από το πρώτο...εχω και μία ερώτηση: Η Κορτανα είναι διαθεσιμη στους χρήστες χωρίς Κινέκτ???

Πράγματι είναι πολύ ταχύτερο. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την Cortana από την Microsoft, παρόλα αυτά το βίντεο που παρουσιάζει το εν λόγω χαρακτηριστικό γράφει "Kinect required" και άρα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απαραίτητο.

KillerJason13th wrote: Τα φώτα σας παιδιά.
Έφτασε η ώρα για Xbox One να το πάρω τώρα ή να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη μήπως βρώ κανένα καλύτερο bundle.
Η αλήθεια είναι πως δεν βιάζομαι, παίζω σε Pc και Ps4.
Υπάρχει Xbox με 3.5mm jack στο controller για τα ακουστηκά αυτή τη στιγμή στην αγορά;

Με βάση τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί και όλες τις προσφορές θα έλεγα ότι η τιμή έχει σταθεροποιηθεί σε συγκεκριμένες προσφορές. Αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Λογικά δε θα υπάρχει μείωση τιμής μέσα στο Σεπτέμβριο. Όλα τα χειριστήρια που κατασκευάστηκαν μετά τον Ιούνιο έχουν την 3.5mm jack. Συνεπώς δεν έχει να κάνει με το τι πακέτο θα αγοράσεις αλλά με το πότε αυτό κατασκευάστηκε. Τα πακέτα στην πλαϊνή μεριά γράφουν ακριβώς τι περιέχουν μέσα. Θα συνιστούσα από όπου το πάρεις να δεις στα περιεχόμενα αν αναφέρει το jack.