Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
22 Jul 2015 08:25 #165912 by Tony
Εδω που μενω πολυ δυσκολο!Μακαρι να μπορουσα ,αλλα πρεπει να διανυσω τουλαχιστον 300χλμ για να φτασω σε τετοιο μαγαζι.
Παντως το xbox one το προτιμω για :
exclusives(εμενα μου αρεσαν με πρωτα απ'ολα halo 5,halo MCC,gears 4,gears of war ultimate edition,titanfall,ryse son of rome,forza Horizon 2 ,forza motosport 5 και αναμενω quantum break)
Βackwards Compability,αφου ετσι θα μου δωθει η δυνατοτητα να παιξω και παιχνιδια του xbox 360(αφου ειχα μονο ps3)
Καλυτερη online εμπειρια
Kαλυτερο software

Απο την αλλη δεν ξαναεμπιστευομαι τη sony...Κοροιδια,κοροιδια και κοροιδια ειναι.Το ps vita δεν εχει παιχνιδια της προκοπης-πανε 150 ευρω.Στο ps3 εβγαζαν αθλια και αδιαφορα updates.Το the last guardian ειναι exclusive του ps3!Δεν προκειται να δεχθω να σκασω 400 ευρω για να παιξω ενα υποτιθεμενο old-gen παιχνιδι που προοριζεται για console seller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2015 09:51 - 22 Jul 2015 10:11 #165914 by Panagiotis
Ε όχι και κοροϊδία η σονυ.Προσωπικά θεωρώ τη Microsoft.Μην κοιτάς τώρα που κάνει τα πάντα μπας και πιάσει το ps4.Η ms Ποτέ μα ποτε δεν νοιάστηκε για το κοινό της με αποκορύφωμα τις δηλώσεις το 2013 περί always online κλπ.Τώρα για το ps vita Που λες απλά δεν πουλάει για αυτο το παράτησε η Sony.Επίσης το ps vita αξίζει για remote play με το ps4.Λειτουργεί κάπως σαν το wii u pad.Μπορεί να παίζεις και παιχνίδια του ps4 στο vita μέσω του ps4 με γραφικά ps4 φυσικά.Streaming λίγα λόγια.
Last edit: 22 Jul 2015 10:11 by Panagiotis .

More
22 Jul 2015 10:27 #165916 by Tony
Φιλε μου δεν ξερω τι εκανε η ms στο 360 και στο original.Αυτο που ξερω ομως,ειναι οτι τωρα κανει τεραστια και σταθερα βηματα προοδου.
Το ps vita λογικο ειναι να μην πουλησει αν δε βγαλει πρωτα exclusives της προκοπης!
Και btw , αυτο το ''always online'' ηταν εποχης Don Matrick.Και μην μου πεις οτι τα ιδια ειναι ο Spencer με τον Matrick!1,5 περιπου χρονο ειχε ο καθενας ως ''κεφαλι'' στο xbox.Και ο Matrick εβλεπε κακες πωλησεις και το μονο που εκανε ηταν να αναιρεσει τα always online και το θεμα με τα used.Ο phil εχει κανει τρομερα πραγματα και αναμενουμε περισσοτερα!
Εχω ps vita ,αλλα δεν με ψηνει να παρω ps4 για να εκμεταλλευτω το remote play.Καλυτερα ας ελεγαν οτι το ps vita ειναι ενα πανακριβο gadget του ps4 κι ας αφηναν τα games στην ακρη.

More
22 Jul 2015 11:32 #165919 by Panagiotis
Δεν διαφωνώ αλλά τωρα αυτά που βλέπεις από την ms τα έκανε η σονυ στην προηγούμενη γενιά.Είχε ξεσκιστει να βγάζει αποκλειστικά (όχι ότι όλα ήταν καλα) μπας και φτάσει το 360.Το ίδιο κάνει τώρα η ms.Και είναι λογικό ο δεύτερος να τα κάνει αυτά. Και προσωπικά θέλω το one να φτάσει το ps4 για να σφαχτουν μεταξύ τους ποιος θα βγάλει καλύτερα παιχνίδια.

More
22 Jul 2015 12:22 #165926 by Tony
Ακριβως!
Στο τελος, το ps3 κατεληξε να εχει καλυτερα exclusives(αυτο πιστευω εγω) ακριβως επειδη ετρεχε και δεν εφτανε!
Να σημειωθει οτι το xbox 360 κυκλοφορησε ενα χρονο μετα το ps3Το ps3 νομιζω ειχε 1 εκ περιπου παραπανω πωλησεις πριν 2 χρονια.
Τωρα οι ρολοι αντιστρεφονται κι απ'ο,τι φαινεται θα γινει κατι αναλογο με την 7η γενια

More
22 Jul 2015 12:34 #165928 by Panagiotis
Όχι το 360 είχε ένα χρόνο παραπάνω στην αγορά.Ελλάδα νομίζω ήρθε 2006 ενώ το ps3 2007 αν δεν κάνω λάθος.

More
22 Jul 2015 12:37 #165929 by Tony
Ναι,ναι σωστα!Εγω μπερδευτηκα.

More
27 Jul 2015 19:17 #166284 by Grigoris
Θα προσθεσει η ms κατι σαν το share play του ps4?

Δηλαδη να μπορεις να δωσεις το χειρηστηριο σε εναν φιλο σου στο xbox live και να παιζει αυτος στο παιχνιδι που εσυ εχεις για καποιο χρονικο διαστημα.

More
27 Jul 2015 21:29 #166289 by Πιέρρος Φουστέρης
Με ένα ψάξιμο στο Google, πολλοί ρωτάνε την ίδια ερώτηση με την δικιά σου, αλλά κάποια απάντηση της Microsoft δεν βρίσκω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
28 Jul 2015 01:07 #166298 by Grigoris
Ακριβως το ιδιο κι εγω γι' αυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως ξερει κανεις κατι.