Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
28 Jul 2015 08:44 #166310 by Tony
Mολις χθες πηρα xbox και εχω να κανω καποιες ερωτησεις :
1)Μπορω να βαλω το xbox να κατεβαζει και μετα να απενεργοποιειται μονο του οταν τελειωσει το κατεβασμα(οπως στο ps3)??
2)Δεν μπορω να συνδεσω το δευτερο χειριστηριο.Απλα αναβοσβηνει και δεν συνδεεται(και τα controllers δουλευουν,μια χαρα μπαταριες).Το εχω δοκιμασει και με τα δυο.Αυτο που παω να συνδεσω δευτερο απλα δε συνδεεται.
3)Πως αλλαζω απο το προγραμμα/εφαρμογη κλπ που εχω σε snap στο παιχνιδι ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2015 09:30 #166312 by G
Παιδιά κάποιος γνώστης επί του θέματος (συγχωρέστε με admins, δεν ξέρω αν κάνω σε σωστό θέμα την ερώτηση, πιστέυω πως ναί). Άμα αγοράσω (μόνο) το χειριστήριο του Xbox one μπορώ να το συνδέσω με το pc μου και να παίζω εκεί?

More
28 Jul 2015 09:49 #166315 by Grigoris
Αν ειναι ασυρματο θα πρεπει να συνδεσεις με ενα καλωδιο mini usb με τον υπολογιστη και να του περασεις τους σωστους drivers.

More
28 Jul 2015 10:30 #166318 by G
Ναί ασύρματο θα πάρω. τώρα μόλις έψαξα και στο site του xbox και συγκεκριμένα εδώ . Άν κατάλαβα καλά, απλά το μόνο που έχω να κάνω έκτος απο την αγορά του micro usb cable είναι και η εγκατασταση των drivers (που δίνει και στο πρηγούμενο λίνκ που έθεσα), σωστά?
Το micro usb cable όμως γιατί το χρειάζομαι?

More
31 Jul 2015 01:16 #166585 by Γιάννης Πετρόχειλος

tonyler wrote: Mολις χθες πηρα xbox και εχω να κανω καποιες ερωτησεις :
1)Μπορω να βαλω το xbox να κατεβαζει και μετα να απενεργοποιειται μονο του οταν τελειωσει το κατεβασμα(οπως στο ps3)??
2)Δεν μπορω να συνδεσω το δευτερο χειριστηριο.Απλα αναβοσβηνει και δεν συνδεεται(και τα controllers δουλευουν,μια χαρα μπαταριες).Το εχω δοκιμασει και με τα δυο.Αυτο που παω να συνδεσω δευτερο απλα δε συνδεεται.
3)Πως αλλαζω απο το προγραμμα/εφαρμογη κλπ που εχω σε snap στο παιχνιδι ?

1) Ναι. Εαν το έχεις σε instant-on .
2) Δοκίμασες αυτά και ακόμα δε το αναγνωρίζει;
3) Πατάς 2 φορές το Home button και μετά αριστερά.

Rasmo wrote: Παιδιά κάποιος γνώστης επί του θέματος (συγχωρέστε με admins, δεν ξέρω αν κάνω σε σωστό θέμα την ερώτηση, πιστεύω πως ναι). Άμα αγοράσω (μόνο) το χειριστήριο του Xbox one μπορώ να το συνδέσω με το pc μου και να παίζω εκεί?

Χρειάζεσαι micro-usb γιατί προς το παρόν και μέχρι το φθινόπωρο που θα βγει ο adapter, το χειριστήριο Xbox One δεν συνδέεται ασύρματα με PC. Όντως καλό είναι να κατεβάσεις τους συγκεκριμένους drivers, αν και νομίζω πως έχουν ενσωματωθεί στο Windows Update και αν το έχεις ενεργοποιημένο το PC σου τους έχει ήδη κατεβάσει. Για να δεις αν είναι σωστά εγκατεστημένο, θα πρέπει όταν το συνδέσεις στο PC να δονηθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε σημαίνει πως είναι όλα οκ.

More
31 Jul 2015 11:19 #166613 by Tony
Οκ ευχαριστω πολυ!Το χειριστηριο καταφερα να το συνδεσω τελικα,απλα συνδεοντας το με ενα καλωδιο usb στο xbox.Μετα το εβγαλα και συνδεοταν κανονικα.

More
31 Jul 2015 13:44 #166626 by G

snikefriend wrote: Χρειάζεσαι micro-usb γιατί προς το παρόν και μέχρι το φθινόπωρο που θα βγει ο adapter, το χειριστήριο Xbox One δεν συνδέεται ασύρματα με PC. Όντως καλό είναι να κατεβάσεις τους συγκεκριμένους drivers, αν και νομίζω πως έχουν ενσωματωθεί στο Windows Update και αν το έχεις ενεργοποιημένο το PC σου τους έχει ήδη κατεβάσει. Για να δεις αν είναι σωστά εγκατεστημένο, θα πρέπει όταν το συνδέσεις στο PC να δονηθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε σημαίνει πως είναι όλα οκ.

Να'σαι καλά και σύ, φίλε, για την απάντηση. Πήρα πριν λίγες μέρες χειριστήριο του 360, ασύρματο και micro usb και γίναν όλα κομπλέ!

More
01 Aug 2015 12:52 #166703 by pavlos afisidis
Πhρα πριν λιγες μερες το xbox one και θελω να ρωτησω πως βλεπω σε ποσες μερες μου τελιωνει το gold?

More
01 Aug 2015 14:22 - 01 Aug 2015 14:22 #166707 by Πιέρρος Φουστέρης
Μπορείς να πας είτε εδώ , είτε στο My Account .
Φυσικά, πρέπει να κάνεις login στο site με τα στοιχεία του account σου στο Xbox Live.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 01 Aug 2015 14:22 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Aug 2015 19:23 #166718 by Tony
Παιδια το xbox ειναι τρομερο μηχανημα κ δεν μετανοιωνω ουτε δευτερολεπτο π το πηρα.
Θα προτιμουσα το store nα ηταν πιο οργανωμενο.