tonyler wrote: Mολις χθες πηρα xbox και εχω να κανω καποιες ερωτησεις :
1)Μπορω να βαλω το xbox να κατεβαζει και μετα να απενεργοποιειται μονο του οταν τελειωσει το κατεβασμα(οπως στο ps3)??
2)Δεν μπορω να συνδεσω το δευτερο χειριστηριο.Απλα αναβοσβηνει και δεν συνδεεται(και τα controllers δουλευουν,μια χαρα μπαταριες).Το εχω δοκιμασει και με τα δυο.Αυτο που παω να συνδεσω δευτερο απλα δε συνδεεται.
3)Πως αλλαζω απο το προγραμμα/εφαρμογη κλπ που εχω σε snap στο παιχνιδι ?
1) Ναι. Εαν το έχεις
σε instant-on
.
2) Δοκίμασες
αυτά
και ακόμα δε το αναγνωρίζει;
3) Πατάς 2 φορές το Home button και μετά αριστερά.
Rasmo wrote: Παιδιά κάποιος γνώστης επί του θέματος (συγχωρέστε με admins, δεν ξέρω αν κάνω σε σωστό θέμα την ερώτηση, πιστεύω πως ναι). Άμα αγοράσω (μόνο) το χειριστήριο του Xbox one μπορώ να το συνδέσω με το pc μου και να παίζω εκεί?
Χρειάζεσαι micro-usb γιατί προς το παρόν και μέχρι το φθινόπωρο που θα βγει ο adapter, το χειριστήριο Xbox One δεν συνδέεται ασύρματα με PC. Όντως καλό είναι να κατεβάσεις τους συγκεκριμένους drivers, αν και νομίζω πως έχουν ενσωματωθεί στο Windows Update και αν το έχεις ενεργοποιημένο το PC σου τους έχει ήδη κατεβάσει. Για να δεις αν είναι σωστά εγκατεστημένο, θα πρέπει όταν το συνδέσεις στο PC να δονηθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε σημαίνει πως είναι όλα οκ.