Agent94 wrote: Φιλε εχω τα halo mcc,cod aw και destiny.Στο halo αρκετες φορες εκανε παρα πολυ ωρα για να βρει ατομα και στην τελικη το παρατουσα γιατι περιμενα κανα 10 λεπτο για να παιξω ενα ματς(και δεν εβρισκε).Στο cod τις περισσοτερες φορες εβρισκα γρηγορα αλλα αν επαιζες modes εκτος του team deathmatch,S&D,Domination,δεν υπηρχαν ατομα σχεδον ποτε.Και αν εβρισκε ειχα πολυ lagg.Τωρα στο destiny υπηρχαν πολυ λιγα ατομα.Οταν το επαιξα στο ps4 ο αριθμος των παικτων 3πλασιαστηκε, μην πω 4τραπλασιαστηκε.Το ιδιο και με το CoD.Δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα.Και για καποιο λογο στο CoD ειχα λιγοτερο lagg στο ps4 σε σχεση με το One.
Οταν λες laggαρε εννοεις γενικα το παιχνιδι και σε offlne???Γιατι αλλιως δεν εξηγειται...Το online του xbox ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο του ps4 λογω των καλυτερων και περισσοτερων servers που διαθετει.Μηπως φταει τo internet σου?
Βtw ,μπηκα σε livestreams απο xbox one gamers και ρωτησα αν παιζουν online αρκετα ατομα στο xbox online.Ευτυχως, ολοι μου ειπαν οτι πολλα ατομα παιζουν online.Λογικο ειναι στο ps4 να ειναι περισσοτερα.Βεβαια φαντασου πως εχω ps3 οπου παιζω cod bo2.Μονο team deathmtch παιζω.Οπως ειπες,σε modes εκτος αυτων που ανεφερες δεν παταει ψυχη!
Πιστευω μολις παρω xbox να βρω ατομα για να παιζουμε κανα game online,αν και τα 1α μου θα ειναι 100% offline(arkham knight,witcher 3).