Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
07 Aug 2015 17:41 #167202 by Panagiotis

nikolaidis_v wrote:

Agent94 wrote:

tonyler wrote: Παιδια το xbox ειναι τρομερο μηχανημα κ δεν μετανοιωνω ουτε δευτερολεπτο π το πηρα.
Θα προτιμουσα το store nα ηταν πιο οργανωμενο.

Και γιατί να μετανιώσεις? Μια χαρά είναι. Το είχα και το απολαυσα.Παρόλο που το έδωσα για ps4 το μηχάνημα είναι μια χαρά. Νομίζω αδικείται λίγο.

Φιλε μου ποιο πιστευεις οτι ειναι καλητερο. εγω εχω το ps4 αλα σαν να με ψιλοχαλαει λιγο. εισουν περισοτερο ευχαριστημενος με το xbox1 η τωρα με το ps4?

Θα σου τα πω με λιγα λογια.Το xbox one εχει αδικηθει πολυ και αυτο λογο του κακου launch.Πλεον με τον phil spencer το πραγμα παει παρα πολυ καλα.Εχει ανακοινωσει πολλα αποκλειστικα και διαφορες δυνατοτητες οπως backwards compatibility.Σαν κονσολα ειναι πολυ καλη.Το χειριστηριο γενικα ειναι καλυτερο στο πιασιμο και πιο ανετο.Το UI(θα αλλαξει σε λιγο λογο windows 10) αν και πιο πολυπλοκο σε σχεση με του ps4 μου αρεσε πιο πολυ.Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι τα αποκλειστικα και το χιειρστηριο.Μην μπεις στην παγιδα των γραφικων και των specs.Μην ξεχνας οτι η MS εχει γενικα καλυτερο software απο την Sony.Γενικα και οι 2 κονσολες σου προσφερουν καλη εμπειρια.Δεν ξερω αλλα και εγω σιγα σιγα αρχιζω να το μετανιωνω που εδωσα το one.
The following user(s) said Thank You: vasilis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2015 21:47 #167216 by vasilis
Ξερει κανεις ποσο εχει περιπου μεταχειρισμενο το xbox one? πανω κατω

More
08 Aug 2015 02:17 #167234 by Pankar94
Και με 250 βρίσκεις.

More
08 Aug 2015 05:56 - 08 Aug 2015 05:58 #167243 by Grigoris
Οσο αφορα το xbox one εχουν βγει διαφορετικες εκδοσεις οπως στο ps4?
Και δεν εννοω bandles ετσι αλλα εκδοσεις που π.χ. να ειναι ποιο αθορυβα, ποιο μικρα κ.τ.λ.

Και αν εχω ενα 500gb hdd xbox one και εχω βαλει σε αυτο το ενα και μοναδικο μου gamertag αν μελλοντικα αλλαξω κονσολα μπορω να σβησω το gamertag μου απο την παλια 500gb κονσολα και να το βαλω στη νεα 1tb κονσολα ή θα εχω θεματακια?
Last edit: 08 Aug 2015 05:58 by Grigoris.

More
08 Aug 2015 10:25 - 08 Aug 2015 10:30 #167244 by Ilias Korolis
εγω που εχω το XBOX One 500GB + Kinect ειμαι ευχαριστημενος
οτι αφορα το θεμα χωρητικοτητας θα λυθει με την αγορα εξωτερικου δισκου USB 3.0 (δεν ξερω ακομα την χωρητικοτητα)
μου μενουν κατι επισης μικροπραγματα να αγορασω και πλεον εχω ενα ολοκληρωμενο συστημα βαση των δικων μου απαιτησεων

Με εκτίμηση
Last edit: 08 Aug 2015 10:30 by Ilias Korolis.

More
08 Aug 2015 10:27 #167245 by Ilias Korolis

fits79 wrote: Οσο αφορα το xbox one εχουν βγει διαφορετικες εκδοσεις οπως στο ps4?
Και δεν εννοω bandles ετσι αλλα εκδοσεις που π.χ. να ειναι ποιο αθορυβα, ποιο μικρα κ.τ.λ.

Και αν εχω ενα 500gb hdd xbox one και εχω βαλει σε αυτο το ενα και μοναδικο μου gamertag αν μελλοντικα αλλαξω κονσολα μπορω να σβησω το gamertag μου απο την παλια 500gb κονσολα και να το βαλω στη νεα 1tb κονσολα ή θα εχω θεματακια?

XBOX Live Gamertag = Microsoft Account
φυσικα και μπορεις να χρησιμοποιησεις το ιδιο gamertag αν παρεις αλλη κονσολα XBOX One π.χ του 1TB.

Με εκτίμηση

More
08 Aug 2015 11:08 - 08 Aug 2015 11:09 #167249 by Grigoris
Αν απαντας σε εμενα να σου πω οτι αρχικα δεν ρωτησα αν εισαι ευχαρηστημενος ή οχι με τη κονσολα.

Η ερωτηση που κανω δεν ειναι για εμενα αλλα για κολλητο μου που σκεφτεται να πουλησει το 500αρη xbox one για να αγορασει το νεοτερο 1tb call of duty.

Αφετερου ρωτησα αν μπορω απλα να μεταφερω(Σβησω απο την παλια και περασω στη νεα) ολες τις ρυθμίσεις και το gamertag που εχω στη κονσολα xbox one 500gb σε μια νεα κονσολα xbox one 1tb.
Last edit: 08 Aug 2015 11:09 by Grigoris.

More
08 Aug 2015 13:05 #167256 by Ilias Korolis

fits79 wrote: Αν απαντας σε εμενα να σου πω οτι αρχικα δεν ρωτησα αν εισαι ευχαρηστημενος ή οχι με τη κονσολα.

Η ερωτηση που κανω δεν ειναι για εμενα αλλα για κολλητο μου που σκεφτεται να πουλησει το 500αρη xbox one για να αγορασει το νεοτερο 1tb call of duty.

Αφετερου ρωτησα αν μπορω απλα να μεταφερω(Σβησω απο την παλια και περασω στη νεα) ολες τις ρυθμίσεις και το gamertag που εχω στη κονσολα xbox one 500gb σε μια νεα κονσολα xbox one 1tb.

από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω (καλό είναι αν ξέρει κάποιος περισσότερα να πει καθώς δεν είμαι και ο ειδικός για τις κονσόλες)

μπορείς να σβήσεις το gamertag σου από την παλιά κονσόλα και να το περάσεις στην νέα απλά θα πρέπει να ξανά εγκαταστήσεις ότι εφαρμογές/παιχνίδια είχες είτε σε δισκάκι είτε ψηφιακά και να το ξανά ρυθμίσεις (δεν νομίζω να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις)

Με εκτίμηση

More
08 Aug 2015 16:12 #167263 by Grigoris
Απ' οτι εχω ψαξει στο δικο μου xbox one δεν εχει δυνατοτητα backup σε εξωτερικο σκληρο δισκο μαζι με τα προγραμματα και τις ρυθμησεις οπως εχει το ps4.

More
08 Aug 2015 16:34 - 08 Aug 2015 16:39 #167265 by Γιάννης Πετρόχειλος
Οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται όλες στο cloud οπότε δε χρειάζεται να κάνεις κάποιο backup.

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια, μπορείς να τα μεταφέρεις σε εξωτερικό σκληρό δίσκο οπότε να μη τα χάσεις. Το Xbox υποστηρίζει εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ενώ το PS4 όχι, γι'αυτό και έχει built-in το backup & restore κάτι που ένα Xbox δε χρειάζεται.
Last edit: 08 Aug 2015 16:39 by Γιάννης Πετρόχειλος.