Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
10 Aug 2015 22:48 - 11 Aug 2015 00:28 #167414 by George
Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα τώρα να πάω να το πάρω ο ίδιος.
Οπότε το αφήνουμε για Σεπτέμβρη .
Δεν κολάω στην τιμή τόσο, αυτό που θέλω είναι μια που θα το πάρω να είναι ενημερωμένη η κονσόλα απ' όλες τις απόψεις και απο τεχνολογικές βελτιστοποιήσεις.
Η ειρωνεία είναι οτι πρίν 4-5 μήνες νόμιζα οτι η Microsoft το είχε παρατήσει το θέμα,
να που με διέψευσε.
Last edit: 11 Aug 2015 00:28 by George.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2015 21:11 #167551 by Grigoris
Αναφερει πουθενα στο κουτι αν ο μοχλος του xbox one που θα αγορασεις εχει και το audio jack 2.5mm ή οχι?

More
16 Aug 2015 13:37 #167640 by Tony
Παιδια υπαρχει κανενα ελληνικο καταστημα που να πουλαει skins για xbox one???
Το charge kit φορτιζει το μοχλο οπως το καλωδιο usb το dualshock 3.Πως γινεται αυτο ομως??Δε πρεπει να εχουμε και επαναφορτιζωμενες??(καποιος να εξηγησει γιατι δεν το εχω πολυ καταλαβει)
Υπαρχει κανενα καλο headset(οχι μονο για chat αλλα και για ηχο απο το παιχνιδι) σε καλη τιμη συμβατο με xo?Καπου στα 30-40 ευρω.
Αν παρω ενα οποιοδηποτε heaset και εναν adapter θα δουλευει το heaset με το Xo??

More
16 Aug 2015 14:45 #167641 by Panagiotis
Δεν ξέρω για τα skin.Για το charge kit,Σου δίνει μπαταρία επαναφορτιζόμενη μαζί.Είναι νομίζω καπακι-μπαταρία ενσωματωμένο.

More
16 Aug 2015 17:01 #167644 by Tony
Οκ ευχαριστω.

More
19 Aug 2015 18:46 #167756 by Βασίλης
Καλησπερα..
το bundle με το assasins αξιζει?εχει καπου 300 ευρω..
καλα το παιχνιδι ειναι ανολοκλήρωτο αλλα μιλαω για την κονσολα.
νομιζω ειναι κατασκευης οκτωβρη 2014..
εχει τιποτα θεματα,να κοιταξω για αλλο bundle,πιο προσφατο?

και κατι ακομα..
στο ΟΝΕ υπαρχουν θεματα υπερθερμανσης οπως στο 360?
ισχυει πως η εγκατασταση του παιχνιδιου κραταει για πολλες ωρες σε αντιθεση με το ps4 που αρκουν ελαχιστα λεπτα?

ποια η αποψη σας,να περιμενω το bundle της sony με το mgs που θα ειναι αθορυβο το ανεμιστηρακι και θα εχει μικροτερη καταναλωση ρευματος ή να τσιμπησω το ΟΝΕ πακετακι με το assasins που ειναι αρκετα φθηνοτερο ?

More
19 Aug 2015 19:03 - 19 Aug 2015 19:07 #167758 by Tony

aims wrote: Καλησπερα..
το bundle με το assasins αξιζει?εχει καπου 300 ευρω..
καλα το παιχνιδι ειναι ανολοκλήρωτο αλλα μιλαω για την κονσολα.
νομιζω ειναι κατασκευης οκτωβρη 2014..
εχει τιποτα θεματα,να κοιταξω για αλλο bundle,πιο προσφατο?

και κατι ακομα..
στο ΟΝΕ υπαρχουν θεματα υπερθερμανσης οπως στο 360?
ισχυει πως η εγκατασταση του παιχνιδιου κραταει για πολλες ωρες σε αντιθεση με το ps4 που αρκουν ελαχιστα λεπτα?

ποια η αποψη σας,να περιμενω το bundle της sony με το mgs που θα ειναι αθορυβο το ανεμιστηρακι και θα εχει μικροτερη καταναλωση ρευματος ή να τσιμπησω το ΟΝΕ πακετακι με το assasins που ειναι αρκετα φθηνοτερο ?

Το xbox δεν εχει θεματα υπερθερμανσης.Εχει περισσοτερα ανεμιστηρακια και μεγαλυτερο ογκο απο το ps4 οποτε ειναι λιγοτερο επιρεπες στις υπερθερμανσεις(οχι οτι το ps4 εχει τπτ θεματα).
Ναι κραταει πιο πολυ το xo(αλλα οχι και ωρες) αλλα δε χρειαζεται ενα παιχνιδι να εγκαταστηθει 100% ωστε να μπορεσεις να το παιξεις χαρη στο cloud.
Εγω προσωπικα με καθε ευκαιρια το λεω και το ξαναλεω : και στην ιδια τιμη να ηταν. Χο και ps4 το 2015 . Το xo ειναι καλυτερο.Το 2016 που θα υπαρχει και backwards compatibility,windows 10,κι αλλα μεγαλα exclusives το xo θα γινει μια πιο ολοκληρωμενη και σιγουρα πιο value for money κονσολα.Εκτος κι αν η sony κανει κανα μπαπ σε κανα event και γινει παλι ντερμπι.
Last edit: 19 Aug 2015 19:07 by Tony.

More
19 Aug 2015 19:04 - 19 Aug 2015 19:05 #167759 by Panagiotis
Το bundle με το assassins Είναι μια χαρά και σε τέλεια τιμή.Δεν έχει κάποιο θέμα απ ότι ξέρω.Το unity ειναι καλό παιχνιδάκι τώρα που το έστρωσαν. Όσο για το install το one Κάνει install Και downloading τα patches ταυτόχρονα για αυτό αργεί. Επίσης τα παιχνίδια είναι digital οπότε πρέπει να τα κατεβάσεις ενώ στο ps4 σε δισκάκι. Αυτό που πρέπει να αποφασησεις είναι αν θες ps4 ή xbox.Μετά Παρε το αντίστοιχο πακέτο.Επίσης το one Είναι πολύ πιο αθόρυβο από το ps4.
Last edit: 19 Aug 2015 19:05 by Panagiotis .

More
19 Aug 2015 19:24 #167763 by Βασίλης
σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις..
πραγματικα δυσκολη επιλογη..
το ΟΝΕ το θελω κυριως για Gears(η αγαπημενη μου σειρα) και Ηalo αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω στο ps4 τα Last of us και uncharted..
Γενικως παιζω fps,ποδοσφαιρακια και μπασκετακι..δηλαδη τα ιδια που εχουν κ οι 2 κονσολες..

More
19 Aug 2015 20:46 #167764 by Tony

aims wrote: σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις..
πραγματικα δυσκολη επιλογη..
το ΟΝΕ το θελω κυριως για Gears(η αγαπημενη μου σειρα) και Ηalo αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω στο ps4 τα Last of us και uncharted..
Γενικως παιζω fps,ποδοσφαιρακια και μπασκετακι..δηλαδη τα ιδια που εχουν κ οι 2 κονσολες..

Παιζεις fps??halo και titanfall απο exclusives.
Τα exclusives ειναι αυτα που θα σε κανουν να αγορασεις καποια απο τις δυο κονσολες.