Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
26 Aug 2015 20:30 #168035 by Tony
Οκ.Ελπιζω να κανουν αλλα ποντικια διαθεσιμα και μη βγαλουν κανα δηθεν gaming mouse και keyboard συμβατο μονο με xo και μετα το χρεωσουν 60 ευρω...
Σκεφτομαι να παρω εναν εξωτερικο σκληρο για το xo,αλλα δεν το πολυ εχω σε αυτα τα θεματα..Βρηκα αυτον εδω :https://www.skroutz.gr/s/5330259/Toshiba-Canvio-Basics-1TB.html?from=account_notifications
Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2015 22:38 #168053 by Άγγελος Μαυρίδης
Σιγά μην αλλάξω το xbox one μου για να πάρω ένα ps4.Για μένα το xbox one είναι καλύτερο!

More
27 Aug 2015 00:29 #168059 by Γιάννης Πετρόχειλος

tonyler wrote: Οκ.Ελπιζω να κανουν αλλα ποντικια διαθεσιμα και μη βγαλουν κανα δηθεν gaming mouse και keyboard συμβατο μονο με xo και μετα το χρεωσουν 60 ευρω...
Σκεφτομαι να παρω εναν εξωτερικο σκληρο για το xo,αλλα δεν το πολυ εχω σε αυτα τα θεματα..Βρηκα αυτον εδω :https://www.skroutz.gr/s/5330259/Toshiba-Canvio-Basics-1TB.html?from=account_notifications
Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ κομπλέ. Αν όμως έχεις το χώρο και την υπομονή θα συνιστούσα να περιμένεις και να πάρεις κατά τα Χριστούγεννα σκληρό δίσκο. Ο λόγος είναι η αλλαγή λειτουργικού. Τυπικά ο κάθε δίσκος γράφει ποια λειτουργικά υποστηρίζει. Φυσικά δε σημαίνει ότι σε άλλα λειτουργικά δε θα παίζει! Αν είχες PC δε θα έλεγα κάτι, όμως επειδή με την κονσόλα τα πράγματα είναι λίγο πιο ιδιότροπα ίσως θα ήταν καλό να πάρεις κάποιο δίσκο που επίσημα να υποστηρίζει και Windows 10. Φυσικά μπορείς να βρεις και τώρα τέτοιους δίσκους μια και ήδη έχουν βγει τα Windows 10, just saying!

More
27 Aug 2015 04:15 - 27 Aug 2015 04:16 #168067 by Grigoris
Μην λετε αερολογιες ρε παιδια και ασυναρτισιες.

Πρωτη φορα ακουω για σκληρους δισκους ειδικα για windows10.

Οποιοσδηποτε δισκος κανει μια χαρα για οποιαδηποτε windows.

Μην μπερδευεσται απο αερολογιες και ασυναρτισιες που λενε μερικοι και δεν το στηριζουν πουθενα μα πουθενα.

Εδω και σε αρχαιους ide atapi δισκους μπορεις να βαλεις windows 10 απλα θα ψηλοσερνωνται σε ταχυτητα αλλα αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

Καλο ειναι λοιπον πριν πουμε κατι να το εχουμε ψαξει λιγο γιατι αν λεμε πραγματα που δεν ισχυουν ισως παρουμε στο λαιμο μας και κοσμο που δεν ξερει.
Last edit: 27 Aug 2015 04:16 by Grigoris.

More
27 Aug 2015 09:54 - 27 Aug 2015 10:07 #168078 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλό είναι εσύ να ψάχνεις λίγο πριν μιλάς. Μια χαρά τα λέω. Δεν κάνει οποιοσδήποτε δίσκος στο Xbox One, πολλοί βγαίνουν incompatible, αν κοιτούσες λίγο τα forum του Xbox θα το ήξερες και εσύ. Δε μιλάμε για PC εδώ, το έγραψα ότι στα PC δε θα είχε θέμα. Υπάρχουν πολλοί στα forum που είχαν θέματα με τους σκληρούς τους δίσκους, δηλ. άλλοι δεν αναγνωρίζονταν άλλοι ήταν θεόαργοι στο loading και κατέληξαν ότι με βάση τα manuals κανένας δίσκος απ'αυτούς δεν υποστήριζε επίσημα Windows 8. Οι ίδιοι δίσκοι όμως, σε Windows 8 PC τρέχανε κομπλέ. Άρα; Δεν είναι επίσημη θέση αυτό αλλά αν μια στο εκατομμύριο έχουν δίκιο αυτοί και φταίει αυτό γιατί να μη προφυλαχτεί; Εξάλλου εγώ έγραψα "θα ήταν καλό" δεν είπα ότι σόνι και ντε δε θα παίζει.
Last edit: 27 Aug 2015 10:07 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
27 Aug 2015 14:50 - 27 Aug 2015 15:01 #168092 by Grigoris
Επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα να σου πω οτι για να δει ενα δισκο σαν memory card για saves & games το xbox one πρεπει να τον φορμαρεις πρωτα απο το xbox one.
Οσο για το ποσο γρηγορος ειναι ενας δισκος δεν παιζει τοσο ρολο η κονσολα οσο σε τι rpm ειναι ο δισκος και απο καποια αλλα πραγματα.
Απο τη στιγμη ομως που τον δει η κονσολα και τον φορμαρεις απο τη κονσολα ο δισκος δουλευει μια χαρα στο xbox one σαν εξωτερικη memory card κατι σαν αυτο που συμβαινει και στο xbox 360.

Και για να χουμε καλο ρωτημα πες μου εναν δισκο που δοκιμασες να φορμαρεις απο το xbox one και δεν τον ειδε σωστα.

Δεν ειναι καλο να αερολογουμε γιατι χωρις χειροπιαστες αποδειξεις απλα μπερδευουμε το κοσμο χωρις λογο.

Απο τη στιγμη που ΣΕ ΕΣΕΝΑ δεν συμβαινει κατι τετοιο και διαβασες σε καποιο τυχαρπαστο site οτι και καλα καποιοι δισκοι δεν αναγνωριζωνται κ.τ.λ. δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.

Εννοειτε οτι ο δισκος που θα συνδεσεις σαν εξωτερικο στη κονσολα πρεπει να δουλευει χωρις προβληματα π.χ. bad sectors και εννοειτε με σωστο μετατροπεα απο sata σε usb ετσι.
Αν εχεις καποιο τυχαρπαστο κουτι της κακιας ωρας π.χ. turbo-x μην περιμενεις να σου δουλευει σωστα ο δισκος ετσι και αυτο οχι γιατι θα φταιει ο δισκος αλλα το κουτι που κανει τον οποιοδηποτε sata δισκο σε εξωτερικο usb δισκο.
Last edit: 27 Aug 2015 15:01 by Grigoris.

More
27 Aug 2015 14:54 #168093 by Γιάννης Πετρόχειλος
Πολύ καλά τα ξέρω, όποιος έχει διαβάσει αυτά που γράφουμε καταλαβαίνει ποιος ξέρει και ποιος όχι, οπότε έχε εσύ τις απόψεις σου και εγώ τις δικές μου.

More
27 Aug 2015 14:57 - 27 Aug 2015 14:59 #168094 by Grigoris
Εγω ενα τελευταιο θα σου πω και θα το ληξω εδω.

Πώς θα ρυθμίσω μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης;

Όταν συνδέσετε μια συμβατή εξωτερική συσκευή αποθήκευσης, η κονσόλα Xbox One θα σας ζητήσει να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου και θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισής της για την αποθήκευση παιχνιδιών και εφαρμογών.

Οι βασικές απαιτήσεις για την αποθήκευση παιχνιδιών και εφαρμογών σε μια εξωτερική συσκευή είναι οι εξής:

Να έχει χωρητικότητα 256 GB και άνω και
Να χρησιμοποιεί USB 3.0.

Οι συσκευές που δεν πληρούν αυτές τις απαιτήσεις θα αντιμετωπίζονται ως συσκευές αποθήκευσης πολυμέσων, π.χ. για μουσική ή βίντεο. Αν έχετε μια συσκευή αποθήκευσης που δεν πληροί αυτές τις απαιτήσεις για την αποθήκευση παιχνιδιών και εφαρμογών, μπορείτε να ακυρώσετε τη διαμόρφωση για να τη χρησιμοποιήσετε ως συσκευή πολυμέσων.

Αν η κονσόλα σας δεν αναγνωρίζει την εξωτερική μονάδα δίσκου, ανατρέξτε στο θέμα Αντιμετώπιση προβλημάτων εντοπισμού εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης στην κονσόλα Xbox One.

Αν ακυρώσετε τη διαμόρφωση κατά τη σύνδεση της συσκευής αποθήκευσης, θα μπορέσετε να τη ρυθμίσετε ως συσκευή αποθήκευσης κάποια άλλη στιγμή. Δείτε πώς:

Πιέστε το κουμπί Menu, επιλέξτε Settings, System και, στη συνέχεια, Manage storage.
Επιλέξτε τη συσκευή αποθήκευσης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Format for games & apps.

Πηγη:
support.xbox.com/el-GR/xbox-one/system/manage-storage?icid=f...7495e7a7cd4072be4ca927b7b94ab5
Last edit: 27 Aug 2015 14:59 by Grigoris.

More
27 Aug 2015 15:08 #168095 by Γιάννης Πετρόχειλος

Ελάχιστες απαιτήσεις USB

Για να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα flash USB με την κονσόλα Xbox 360, η μονάδα θα πρέπει να πληροί τις εξής απαιτήσεις:

Θα πρέπει να έχει ελάχιστη χωρητικότητα αποθήκευσης 1 GB.
Θα πρέπει να έχει μορφή συστήματος αρχείων Windows FAT32.
Σημείωση Αν έχετε διαμορφώσει τη συσκευή στα Windows με χρήση FAT16 ή NTFS, ενδέχεται να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε νέα διαμόρφωση στα Windows με χρήση FAT32. Οι μορφές Macintosh και Linux δεν λειτουργούν.

Προειδοποίηση Η χρήση μιας μονάδας flash USB που δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις ενδέχεται να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση της κονσόλας σας.

Και όμως το δικό μου Turbo-X στικάκι των 16 GB δεν έπαιζε παρόλο που ήταν FAT32 και είχε 1 GB χωρητικότητα. Οπότε μη μου λες τι έχει και τι όχι το site.

Πηγή