Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
29 May 2015 14:41 #161911 by Tony

Soukou01 wrote: Και κατι ακομα...
Επειδη δεν μπορω να φτιαξω δικο μου topic και δεν βρηκα κατι αλλο πιο κοντινο σε αυτο που σκεφτομαι το ποσταρω εδω.
Θελω να διαθεσω μεχρι ενα 500 Ευρο για να αναβαθμισω το πισι μου-να αγοράσω καινουριο εστω ή να παρω playstation 4.
Στην θεση μου τι θα κανατε;
Εχω τα εξης ζητηματα με τα 2 αυτα θεματα.
Ψηνομαι πολυ περισσοτερο να παρω ps4 για τον λογο οτι εχει προοπτικη 5-6 χρονια σιγουρα και ειναι πολυ πιο "παρεΐστικο".
Αλλα απο την αλλη τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα και με ξενερώνει αρκετα η νεα τακτικη της sony να μην παιζουν τα παιχνιδια του 3 για να πωλειται ακομα το 3 και οτι για να παιξω online πρεπει να δωσω 50 ευρο τον χρονο.

Για το PC δε θελω σιγουρα να το αναβαθμισω γιατι ειναι απο το 2010 και ειναι ολα του πολυ παλια και σχεδον ολα τα παιχνιδια απο το 2013 και μετα η δεν παιζουν καθολου η κολλανε.
Θελω να παρω καινουρια πραγματα γιατι περναω αρκετο χρονο στον υπολογιστη σιγουρα αλλα μεχρι το οριο οπως ειπα των 500 ευρο.
Θα ειναι αρκετα καλος υπολογιστης αυτος για να παιζει τα καινουρια παιχνιδια;λογικα θα ειναι...αλλα μεχρι ποτε;Αν ειναι να κρατησει για αλλον 1 χρονο και μετα να κολλανε τα παιχνιδια παλι απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Πειτε μου και τις δικες σας γνωμες αν θελετε....

Αν θες pc ,τσεκαρε αυτο
pcbuilding.gr/gaming-pc-%CE%BC%CE%B5-450-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/
Οι τυποι το κατεχουν το αθλημα...στη σελιδα τους στο fb εχουν βοηθησει πολυ κοσμο

Η αλλη λυση ειναι να παρεις ps4/xbox one

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2015 16:23 - 29 May 2015 16:25 #161919 by George
Χωρίς παρεξήγιση πιστεύω πως εν έτη 2015 δεν θα ήταν ορθό να πας σε amd athlon του 2012 .
Last edit: 29 May 2015 16:25 by George.

More
29 May 2015 16:50 #161923 by Tony

KillerJason13th wrote: Χωρίς παρεξήγιση πιστεύω πως εν έτη 2015 δεν θα ήταν ορθό να πας σε amd athlon του 2012 .

To post ειναι παλιο...Γενικα ,θελω να πω οτι στην ''εποχη'' που δημοσιευθηκε ηταν πολυ δυνατο.Αν θελει κατι ποιο μοντερνο ,καλυτερα να ερθει σε επαφη με τα παιδια.

More
03 Jun 2015 19:24 - 04 Jun 2015 16:09 #162187 by Grigoris
Ακουστε κατι κουλο που μου ειπανε στην cometron που τους πηρα τηλ. να τους ρωτησω γιατι μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου η κονσολα ακουγετε λιγο περισσοτερο απ' οτι οταν την ανοιξεις και αν πρεπει να ανησυχω γι' αυτο.
Ναι το ξερω οτι λογικα οι ανεμιστήρες γυρνανε ποιο γρηγορα οταν η κονσολα αρχιζει και ζεσταινετε.

Μου ειπανε οτι το σωστο που το αναφερει και στο manual της κονσολας ειναι καθε 1 ωρα ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΕ 1 ωρα η κονσολα πρεπει να κλεινει για 10-15 λεπτα για να ξεκουραζετε και μετα να ξανανοιγει.

Μα καλα ειναι δυνατον ρε παιδια να κλεινουμε τη κονσολα καθε 1 ωρα για 10-15 λεπτα????

Σοβαρα τωρα το εχετε ακουσει πουθενα αλλου κατι τετοιο?
Last edit: 04 Jun 2015 16:09 by Grigoris.

More
04 Jun 2015 17:10 - 04 Jun 2015 17:11 #162244 by Άκης Ζαχαριάδης

fits79 wrote: Ακουστε κατι κουλο που μου ειπανε στην cometron που τους πηρα τηλ. να τους ρωτησω γιατι μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου η κονσολα ακουγετε λιγο περισσοτερο απ' οτι οταν την ανοιξεις και αν πρεπει να ανησυχω γι' αυτο.
Ναι το ξερω οτι λογικα οι ανεμιστήρες γυρνανε ποιο γρηγορα οταν η κονσολα αρχιζει και ζεσταινετε.

Μου ειπανε οτι το σωστο που το αναφερει και στο manual της κονσολας ειναι καθε 1 ωρα ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΕ 1 ωρα η κονσολα πρεπει να κλεινει για 10-15 λεπτα για να ξεκουραζετε και μετα να ξανανοιγει.

Μα καλα ειναι δυνατον ρε παιδια να κλεινουμε τη κονσολα καθε 1 ωρα για 10-15 λεπτα????

Σοβαρα τωρα το εχετε ακουσει πουθενα αλλου κατι τετοιο?

Καλησπέρα φίλε fits79
Μην αγχώνεσαι, αυτό που σου είπαν είναι η τυπικές προδιαγραφές ώστε να είναι προφυλαγμενοι και η cometron, εννοείτε οτι αντέχει πολύ παραπάνω, όπως πολύ καλά κατάλαβες όταν ζεσταίνετε το σύστημα ψύξης (ανεμιστήρες) θα δουλεύει πιο γρήγορα. Σου προτείνω να μην έχεις την κονσόλα σου κάπου αποθηκευμένη όταν είσαι σε game, έτσι ώστε να παίρνει καλύτερα αέρα
Last edit: 04 Jun 2015 17:11 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
05 Jun 2015 17:52 #162297 by Grigoris
Μα να λενε ιστοριες για αγριους.....

Με τι λογικη της cometron πως και δεν μας ειπαν να κλεινουμε τη κονσολα καθε 10 λεπτα....

Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη τους ποια....

More
05 Jun 2015 20:36 #162311 by Apostolos
Οι εταιρίες πολλές φορές είναι υπερβολικές με τις πολιτικές τους. Παράδειγμα. Υπάρχει στους όρους της εγγύηση στα περισσότερα προϊόντα Apple ότι αν το προιόν εκτεθεί σε καπνό (τσιγάρου καυσαέρια κλπ.) δεν ισχύει η εγγύηση! Τώρα πως θα το βρουν ότι εκτέθηκε σε καπνό ή αν το τηρούν είναι άλλο θέμα.

More
23 Jun 2015 19:53 #163147 by Grigoris
Που μπορω να δω τα παιχνιδια που ειχα κατεβασει οσο ημουνα psn+ μελος?

Παω στο playstation store -> library

και δεν τα εμφανιζει καθολου αυτα τα παιχνιδια να τα ξανακατεβασω(Επειδη τα ειχα σβησει λογο χωρου στο δισκο) τωρα που δεν ειμαι psn+ μελος.

Τι συμβαινει με αυτο?

More
26 Jun 2015 00:36 #163261 by Konstantinos Kiousis
παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αμα αγορασω καινουργιο σκληρο δισκο για το Ps4 το Library μενει ιδιο ετσι?θα μπορω μετα να ξανακατεβασω τα παιχνιδια ?θελω να πω το Play συγχρονιζεται με το account μου οχι με το σκληρο σωστα?

More
26 Jun 2015 01:04 #163264 by Konstantinos Kiousis
ωραια επειδη δεν ξερω που να κοιταξω εχετε να μου προτεινετε κανεναν καλο σκληρο δισκο για Ps4 1tb η και περισσοτερο?