Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
14 Feb 2022 15:26 - 14 Feb 2022 15:41 #261409 by Blood Prince
Χθές αρχικά το χειριστήριο ήταν άναντι άλλων αλλά με μια επανεκκίνηση το PS4 έφτιαξε σε σημείο που πήγα και για ψάρεμα στο AC Valhalla και ψάρεψα δέκα μικρά ψαράκια με το τόξο, ενώ ήμουν λίγο πρίν ολοκληρώσω την παραγγελία αλλά αφού έφτιαξε δεν την ολοκλήρωσα καθώς δεν ξοδεύω λεφτά όταν δεν χρειάζεται. Είμαι περίεργος πόσο θα κρατήσει, γιατί αν κρατήσει πολύ, δεν έχω λόγο να αγοράσω της Sony.

Από θέμα έχω του Bloodborne και έχω πωρωθεί, ειδικά με την μουσική. Εντωμεταξύ λόγω Bloodborne αγόρασα playstation και όχι xbox. Βέβαια τώρα που έκανα την επιλογή μου, μπορεί να ξαναγοράσω playstation λόγω Backwards Compatibility.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Feb 2022 15:41 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2022 17:10 #264572 by Απόστολος Μητσακούλης
Συμφονα με τις ειδήσεις που είδα σήμερα το ps4 θα έχει διάρκεια ζωής σε τίτλους και support μέχρι το 2025.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Jun 2022 23:51 - 08 Jun 2022 23:53 #264806 by Blood Prince

Συμφονα με τις ειδήσεις που είδα σήμερα το ps4 θα έχει διάρκεια ζωής σε τίτλους και support μέχρι το 2025.

Καλά εγώ δεν έχω θέμα . Αν είχα τα μυαλά που είχα το 2018, πρίν αγοράσω PS4, θα αγόραζα PS5 τον Δεκέμβριο 2022 ή Ιανουάριο 2023 αλλά πλέον δεν παίζω το ίδιο φανατικά όπως παλιότερα, δεν με ευχαριστεί πλέον το gaming στον ίδιο βαθμό...

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jun 2022 23:53 by Blood Prince.

More
02 Aug 2022 18:53 #265867 by Nikos Georgopoulos
Τέλος του κύκλου ζωής για το PS4, η Sony σταμάτησε να καταγράφει τις πωλήσεις

Από το Α' τρίμηνο του 2022.

Στην αναφορά κερδών της για το Α' τρίμηνο του 2022 η Sony σταμάτησε να δημοσιεύει τις πωλήσεις του PS4.

Αυτό σημαίνει ότι το PS4 πλησιάζει και επίσημα στο τέλος του κύκλου ζωής του. Η Sony είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι θα σταματήσει την κατασκευή νέων κονσολών PS4 στην Ιαπωνία, αλλά δεν διευκρινίστηκε πότε θα ισχύσει αυτό για τον υπόλοιπο κόσμο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Το ότι η Sony δεν επικοινωνεί καθόλου τις πωλήσεις του PS4 στους επενδυτές της, στην αναφορά κερδών της, μπορεί να σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ μικρές. Παράλληλα, θυμίζουμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία είχε μειωμένα κέρδη.

Σε πωλήσεις, το PS4 έχει πουλήσει 117,2 εκατομμύρια μονάδες. Αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες κονσόλες όλων των εποχών και μία από τις ελάχιστες που έχουν φτάσει τον τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων πωλήσεων.

Η Sony σχεδιάζει να στείλει περισσότερες κονσόλες PS5 αυτό το οικονομικό έτος από οποιαδήποτε άλλη περίοδο στην ιστορία του PlayStation. Ο κατασκευαστής κονσολών θέλει να στείλει στα καταστήματα 18 εκατομμύρια συστήματα PlayStation 5 καθ' όλη τη διάρκεια του οικονομικού της και αν τα καταφέρει, το PS5 θα σημειώσει επίσημα ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Παρότι η Sony δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στο PS4, τα games για την κονσόλα θα συνεχίζουν να παράγονται, τόσο από την Sony, όσο και από τρίτες εταιρείες. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να μειώνονται, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει πρώτα οι εταιρείες να φροντίσουν να έχουμε άφθονες κονσόλες στα καταστήματα και όχι να μην σχολιάζουν καν το ενδεχόμενο αύξησης τιμής του PS5.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
12 Mar 2023 23:32 - 12 Mar 2023 23:43 #270185 by Blood Prince
Αυτή την στιγμή έχω εγκατεστημένα

Witcher 3

Fifa 19

A Plague Tale Innocence

Last of Us

Last of Us Part 2

Resident Evil 7

Resident Evil Village

AC Creed Valhalla

Σκοπεύω να αγοράσω και να τερματίσω παίζοντας άμεσα το Dark Pictures Anthology House of Ashes.

Επιπλέον ίσως ξαναπαίξω μέχρι να αγοράσω κονσόλα τα Last of Us στο Hard + και Last of Us Part 2 γιατί 1 trohy μένει για πλατίνα.

Επίσης το AC Creed Valhalla για να δω κάποια extra καλούδια όπως νέα Tombs of Fallen που δεν έχω δει . (δεν ξέρω αν πρόσθεσαν NG+ ,που είμαι αντίθετος με την απουσία του , εδώ έβαλαν στο γιγαντιαίο Odyssey ) ή το Resi Village δεύτερη φορά που είναι και μικρό...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Mar 2023 23:43 by Blood Prince.