Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
18 Sep 2020 08:45 #239044 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote: PS4 background για όλα τα Sony exclusives
Διακοσμήστε το PC σας.

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα backgrounds για τα σημαντικότερα PlayStation exclusives.

Χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε το PC ή το κινητό σας. Απλά κατεβάστε τα κάνοντας κλικ στις εικόνες για να τις ανοίξετε σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλες τις φωτογραφίες.

Στο άρθρο πάντως δεν υπάρχουν για όλα τα ps4 exclusives (επιπλέον αναφέρει υποτίθεται για last of us ενώ η φωτό είναι από το Day's Gone)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2020 08:48 - 18 Sep 2020 08:48 #239045 by Blood Prince
blog.playstation.com/2020/09/16/playstation-5-launches-in-no...h-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/

Additionally, we know that the PS4 community will transition to PS5 at different times, and we’re happy to announce PS4 versions of some of our exclusives. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure, and Horizon Forbidden West will also launch on PS4. While these three games were designed to take advantage of PS5 and its unique next-gen features like the ultra-high-speed SSD and DualSense controller, PS4 owners will also be able to enjoy these experiences when they launch. The PS4 digital versions of launch games include a free upgrade on both PS5 consoles, while the PS4 disc versions of these games include a free upgrade on the PS5 with Ultra HD Blu-Ray disc drive.

Όπως ανακοίνωσε η Sony, τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure και Horizon Forbidden West θα βγουν και στο PS4. Όποιος αγοράσει τα εν λόγω παιχνίδια στο PS4, τα έχει δωρεάν στο PS5. Η Sony πάντως σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι τα εν λόγω παιχνίδια είναι σχεδιασμένα με βάση το PS5.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Sep 2020 08:48 by Blood Prince.

More
18 Sep 2020 18:43 - 18 Sep 2020 18:46 #239054 by Blood Prince
Sony: «Η κοινότητα του PS4 θα είναι πολύ σημαντική για 3-4 χρόνια ακόμη»

ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, έρχεται να αποκαλύψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Washington Post, δήλωσε πως η εταιρία δε θα εγκαταλείψει το PS4 για τουλάχιστον 3 με 4 χρόνια.

Συγκεκριμένα, το μέσο τον ρώτησε σχετικά με την αντίδραση των fans, οι οποίοι περίμεναν τα παιχνίδια της εταιρίας είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για το PS5, αφού είχε τονίσει στο παρελθόν ότι πιστεύει στις γενιές. Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε:

Κανείς δεν χρειάζεται να απογοητευτεί. Οι PS5 εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών είναι κατασκευασμένες εξαρχής για να επωφεληθούν από το σύνολο των δυνατοτήτων του PS5. Συγχρόνως, θα προσφέρουμε δυνατότητα αναβάθμισης για τους χρήστες του PS4, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν τις εκδόσεις του PS5 δωρεάν. Έχει να κάνει με το να δίνουμε επιλογές στον κόσμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.

Η κοινότητα του PS4 θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς για τρία ή τέσσερα χρόνια. Πολλοί θα κάνουν τη μετάβαση στο PS5, κάτι που ελπίζουμε ότι θα συμβεί εφόσον έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας, αλλά δεκάδες εκατομμύρια θα εξακολουθούν να ασχολούνται με το PS4.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Sep 2020 18:46 by Blood Prince.

More
20 Sep 2020 12:25 #239135 by Blood Prince
Η κονσόλα PS4 ακόμα πωλείται και λογικά θα συνεχίσει να πωλείται ως το 2022.Απλά μερικοί τώρα περιμένουν πτώση τιμής.

Εντωμεταξύ κυκλοφορεί Limited Edition στα 409 € και απ'οτι είδα κάποιοι την αγόρασαν !

www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/2...-of-us-part-ii-limited-edition

[IMG

Peter Baylish

Attachments:

More
09 Oct 2020 20:05 #239948 by Blood Prince
Είμαι περίεργος ποιοί θα αγοράσουν PS4 τώρα.

www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/2...-ps4-500gb-fifa-21-fut-voucher

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

More
10 Oct 2020 21:38 #239956 by Αναστασία Κεραμάρη
Έχω φίλη, η οποία θέλει να πάρει PS4 επειδή το PS5 της φαίνεται ακριβό. Και επειδή είναι έγκυος και κλεισμένη στο σπίτι σκέφτεται ότι τη συμφέρει καλύτερα. Μόλις της ανέφερα ότι βγήκε και το FIFA έλαμψαν τα μάτια της. Οπότε έναν άνθρωπο τον ξέρουμε σίγουρα!

More
11 Oct 2020 02:45 - 11 Oct 2020 02:49 #239972 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Έχω φίλη, η οποία θέλει να πάρει PS4 επειδή το PS5 της φαίνεται ακριβό. Και επειδή είναι έγκυος και κλεισμένη στο σπίτι σκέφτεται ότι τη συμφέρει καλύτερα. Μόλις της ανέφερα ότι βγήκε και το FIFA έλαμψαν τα μάτια της. Οπότε έναν άνθρωπο τον ξέρουμε σίγουρα!

Και εγώ κλεισμένος στο σπίτι είμαι λόγω Κορωνοϊού.

Αν δεν είχα αγοράσει το PS4 πρίν δύο χρόνια θα αγόραζα το PS5 τώρα.

To Fifa παλιότερα το έλιωνα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ (Fifa 15 στο PC) αλλά πλέον δεν μου αρέσει καθόλου και απλά παίζω για να περάσει ο χρόνος χωρίς κάποια ευχαρίστηση,πιο πολύ αγγαρεία το βλέπω. (έχω Fifa 19 στο PS4).

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Oct 2020 02:49 by Blood Prince.

More
11 Oct 2020 11:20 #239974 by Αναστασία Κεραμάρη
Εγώ σκέφτομαι το PS5 να το αγοράσω μετά από αρκετό καιρό γιατί είναι αρκετά τα χρήματα για την απόκτησή του. Το ίδιο είχα κάνει και με το PS4. Επιπλέον, θέλω να κυκλοφορήσουν πολλά παιχνίδια που μ'αρέσουν ώστε να πω ότι αξίζει να το πάρω. Για την ώρα περιμένω.

More
11 Oct 2020 15:32 #239981 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Εγώ σκέφτομαι το PS5 να το αγοράσω μετά από αρκετό καιρό γιατί είναι αρκετά τα χρήματα για την απόκτησή του.

Και εγώ το ίδιο και μπορεί να μην το αγοράσω και ποτέ,θα δείξει.

Μπορεί να προτιμήσω το XBOX Series ή να αγοράσω ένα καλό Gaming Laptop 800 € στο μέλλον.Θα αποφασίσω ανάλογα με το εισόδημα από την δουλειά και τα τότε έξοδα.

Για την ώρα δεν ενδιαφέρομαι για άλλη κονσόλα καθώς το PS4 το έχω μόλις δύο χρόνια και δεν το έχω χαρεί.Επίσης έχω σημαντικότερα έξοδα.

Για κάποιον που δεν έχει αγοράσει PS4 όμως συμφέρει να πληρώσει λίγα παραπάνω € και να αγοράσει PS5 και στην συνέχεια να παίζει PS4 games μέσω BC.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Nov 2020 23:11 - 13 Nov 2020 23:13 #241140 by Blood Prince
Ανέκαθεν ήμουν PC gamer αλλά πρίν δύο χρόνια που ήρθα σε πρώτη επαφή με το PS4 παίζοντας God of War έπαθα πλάκα με την όλη εμπειρία.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτός ο κραδασμός που ένιωθα στο Dualshock 4, μιλάμε απόλαυση.

Το θυμάμαι σαν χθές.

Επίσης τα γραφικά ήταν καλύτερα από αυτά που είχα συνηθίσει στο Laptop.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Nov 2020 23:13 by Blood Prince.