Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
06 May 2021 00:18 #250490 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Οι τιμές πέφτουν ναι.. Το θεμα είναι το game να αξίζει τα λεφτά του. Τότε τα δίνεις ανεξαρτήτου χρονολογίας. Και προσωπικά προτιμώ να τα παίζω την περίοδο που βγαίνουν ή στα κοντά πάρα χρόνια αργότερα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2021 02:31 - 06 May 2021 02:37 #250498 by Blood Prince

Και προσωπικά προτιμώ να τα παίζω την περίοδο που βγαίνουν ή στα κοντά πάρα χρόνια αργότερα..

Εμένα αν με πωρώνουν δεν έχω θέμα.Για παράδειγμα έκαψα το Skyrim το 2016 ενώ κυκλοφόρησε το 2011.Βέβαια, κάπως χλωμό να με απορροφήσουν παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο PS2 πχ.

Επίσης δεν συνηθίζω να πληρώνω πάνω από 20-30 € για παιχνίδι....βασικά παλιά που έπαιζα στο PC αγόραζα "αντιγραφή" και πλήρωνα 10 € και έπαιζα τα πάντα.

Μετά άρχισα να αγοράζω γνήσια επειδή τα αντιγραφή μου έκαναν θέματα κάποιες φορές και ήθελα να παίζω online πχ Fifa αν και στο PS4 το online πήγε περίπατο.

Οι ακριβότερες αγορές που έχω κάνει είναι το Dark Souls 2 Scholar of the first sin για PC το οποίο το έκαψα 800+ ώρες και πλήρωσα 50 € και το AC Odyssey Gold Edition για PS4 στα 45 € όπου μέσω season pass απέκτησα στην ουσία και το AC3 Remastered.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 May 2021 02:37 by Blood Prince.

More
06 May 2021 18:17 #250539 by Απόστολος Μητσακούλης
Για μένα δν είναι και ότι καλύτερο να αγοράζουμε παιχνίδια από day one εκτός αν είμαστε είδη πορωμένοι. Εξάλου αν περιμένουμε λίγο, βγαίνουν patchακια για διορθώσεις bugs κτλ. Θυμήζω Cyberpank, Shadow of mordor(ps3), Arkham Knight στο οποίο είχε γίνει και χαμός. Αντίθετα για God Of War, assassin's creed Mass Effect κτλ δν φοβόμαστε, αγορά απο πρώτη μέρα μην σας πω preorder :)
,

More
06 May 2021 18:20 #250541 by Blood Prince

Αντίθετα για God Of War, assassin's creed Mass Effect κτλ δν φοβόμαστε, αγορά απο πρώτη μέρα μην σας πω preorder :)
,

Θα συμφωνήσω εν μέρη αλλά και το Assassin's Creed Valhalla είχε πολλά θέματα στην αρχή στο PS4 τα οποία αναμένεται να έχουν διορθωθεί ή να διορθωθούν με patches.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 May 2021 18:25 #250542 by Απόστολος Μητσακούλης
Πιστεύω ότι τα επόμενα παιχνίδια στο ps4 κυρίος θα έχουν τα θεματάκια τους λόγο καραντίνας και θα περιμένουμε patch.

More
29 May 2021 14:02 #251633 by Blood Prince
In love with my PS4...this is beautiful.

Το μόνο που ανυσηχώ είναι μην χαλάσει και δεν βρίσκω ας πούμε dualshock στην αγορά, έχω αυτή την φοβία κατά τα άλλα την βγάζω με την κονσόλα για χρόνια.Είναι η αγαπημένη μου.

[IMG

Peter Baylish

More
29 May 2021 23:24 #251659 by Μάριος Τσογκας
Γενικά αυτό εξαρτάται από κάθε εταιρία για παράδειγμα το red dead online της Rockstar έστω στο ps4 που έπαιξα πριν ένα δίμηνο έχει αρκετά bugs που πρέπει να αφαιρεθούν με patches.

More
30 May 2021 12:55 #251667 by Blood Prince
Και άλλη φωτό.Εχω τόσα εγκατεστημένα,να δώ πότε θα τα παίξω ! 

[IMG

Peter Baylish

More
31 May 2021 00:33 - 31 May 2021 00:44 #251689 by Blood Prince
Ο σκληρός δίσκος είναι γεμάτος 800 GB από 860 GB.

Ελπίζω να μην έχω θέμα όταν πάω να παίξω κάποιο παιχνίδι γιατί στο Laptop είχα θέμα και αναγκάστηκα να τον αδειάσω.

update Διέγραψα το Uncharted 4 που έχω παίξει και έχω κουτάτο συνεπώς τώρα χρησιμοποιώ 750 GB οπότε πάνω από 100 GB ελεύθερος χώρος.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 May 2021 00:44 by Blood Prince.

More
16 Jun 2021 23:46 - 16 Jun 2021 23:53 #252616 by Blood Prince
'Eχω εκνευριστεί που το a plague tale requiem κυκλοφορεί στο Switch και όχι στο PS4.

Μου φαίνεται πως το 2018 έπρεπε να αγόραζα Switch αντί για PS4.

Πρώτον θα μπορούσα να το παίξω είτε ως φορητό είτε στην TV και δεύτερον θα υποστηριζόταν κανονικά ακόμα και τώρα.

Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν θα μπορούσα να παίξω παιχνίδια όπως το Bloodborne, το Last of Us, το Horizon και το God of War, παιχνίδια που πιθανόν να μεταφερθούν στο PC όμως με ότι συνεπάγεται αυτό.

'Εγινε ήδη αυτό που λέω με το Horizon Zero Dawn.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Jun 2021 23:53 by Blood Prince.