Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
30 May 2020 15:51 #234928 by Giorgos Tsolaridis

Brazhlias wrote: Δεν την βελτιωνει;

Απλώς αλλάζει την σταθερότητα της κονσόλας. Δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη βελτίωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Ηλιας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2020 22:16 #234940 by Blood Prince
Το Πλαίσιο πουλάει κονσόλες PS4 με τιμή προσφοράς 359 € !

Απορώ ποιός θα τις αγοράσει 5 μέρες πρίν την κυκλοφορία PS5.

www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/sony-playstation-4-1-tb-cod-mw-death-stranding_3445186

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
31 May 2020 14:40 #234967 by Ηλιας

Blood Prince wrote: Το Πλαίσιο πουλάει κονσόλες PS4 με τιμή προσφοράς 359 € !

Απορώ ποιός θα τις αγοράσει 5 μέρες πρίν την κυκλοφορία PS5.

www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/sony-playstation-4-1-tb-cod-mw-death-stranding_3445186

Πεντε μηνες εννοεις;

Οντως κι εμενα περιεργο μου φαινεται. Παντως οι τιμες δεν πεφτουν με τιποτα. Την black friday υπηρχαν προσφορες και στα 250 ευρω και εξι μηνες μετα οχι μονο δεν εχουν πεσει, αλλα εχουν ανεβει κιολας.

Εχει πολλα ψωμια ακομα το ps4 οπως φαινεται. Εχει ζητηση γι'αυτο και οι τιμες δεν πεφτουν.

Απο την αλλη, καταλαβαινω γιατι καποιος αγοραζει ps4 αυτη την περιοδο. Το ps5 θα βγει σε πεντε μηνες, σε τιμη τουλαχιστον 500 ευρω, χωρις μεγαλη βιβλιοθηκη και ολα τα παιχνιδια θα ειναι στα 60-70 ευρω.

Με 500 ευρω παιρνεις το ps4 απο σημερα, τα 3-5 παιχνιδια που σου δινει δωρο στο buddle, δευτερο χειριστηριο και τουλαχιστον 5-6 παιχνιδια ακομα, αφου πλεον τα βρισκεις και κατω απο 20 ευρω.

Στο κατω κατω, αν καποιος δεν εχει σημερα ps4 γιατι να παει στο ps5 day one;

Εγω δεν θα το κανω βεβαια και θα περιμενω το ps5 και αυτο ερχεται σε αντιθεση με αυτα που λεω παραπανω, ομως ο καθενας δινει τα λεφτα του οπως νομιζει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
31 May 2020 14:48 #234974 by Blood Prince

Brazhlias wrote:
Πεντε μηνες εννοεις;

Εγω δεν θα το κανω βεβαια και θα περιμενω το ps5 και αυτο ερχεται σε αντιθεση με αυτα που λεω παραπανω, ομως ο καθενας δινει τα λεφτα του οπως νομιζει.

Το 5 μέρες το είπα μεταφορικά δηλαδή σύντομα. :lol:

Και εγώ αν ήμουν στην θέση σου μάλλον το PS5 θα περίμενα...βέβαια τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο απλά γιατί εκτός του οτι θα ήταν δυσεύρετο στην αρχή τα παιχνίδια θα ήταν λίγα και πανάκριβα, οπότε δεν μετανιώνω που αγόρασα το PS4 τον Σεπτέμβριο 2018.

Τώρα εφόσον αποφασίσω να αγοράσω Next Gen δεν θα αγοράσω Day One αλλά θα περιμένω δύο χρόνια τουλάχιστον λογικά να πέσουν οι τιμές στα PS5 παιχνίδια και να έχει κυκλοφορήσει ένας ικανοποιητικός αριθμός.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
31 May 2020 14:51 #234976 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Brazhlias wrote:
Πεντε μηνες εννοεις;

Και εγώ αν ήμουν στην θέση σου μάλλον το PS5 θα περίμενα...βέβαια τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο απλά γιατί εκτός του οτι θα ήταν δυσεύρετο στην αρχή τα παιχνίδια θα ήταν λίγα και πανάκριβα, οπότε δεν μετανιώνω που αγόρασα το PS4 τον Σεπτέμβριο 2018.

Τώρα εφόσον αποφασίσω να αγοράσω Next Gen δεν θα αγοράσω Day One αλλά θα περιμένω δύο χρόνια τουλάχιστον λογικά να πέσουν οι τιμές στα PS5 παιχνίδια και να έχει κυκλοφορήσει ένας ικανοποιητικός αριθμός.

Πολυ σωστη σκεψη. Για δυο χρονια σιγουρα θα βγαινουν νεα παιχνιδια στο πσ4. Ακομα και αν δεν βγαινουν υπαρχουν πολλα που δεν εχεις παιξει, οποτε θα μπορεις να τα παιζεις.

Μετα αν υστερα απο δυο χρονια θες μια αλλαγη, θα βρεις το πσ5 σε πολυ καλυτερη τιμη.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
31 May 2020 15:04 #234977 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote:

Brazhlias wrote:
Πεντε μηνες εννοεις;

Πολυ σωστη σκεψη. Για δυο χρονια σιγουρα θα βγαινουν νεα παιχνιδια στο πσ4. Ακομα και αν δεν βγαινουν υπαρχουν πολλα που δεν εχεις παιξει, οποτε θα μπορεις να τα παιζεις.

Μετα αν υστερα απο δυο χρονια θες μια αλλαγη, θα βρεις το πσ5 σε πολυ καλυτερη τιμη.

Το 2021 θα βγαίνουν σίγουρα Cross Gen αρκετά από Third Parties εταιρείες.Για 2022 θα είναι αισθητά μειωμένα.Μετά θα βγαίνουν FIFA,NBA κλπ

Πάντως βρισκόμαστε στο 2020 και δεν έχω παίξει κανένα παιχνίδι από αυτά που κυκλοφόρησαν 2019 και μετά οπότε θα έχω να παίζω.

[IMG

Peter Baylish

More
31 May 2020 19:33 #234986 by Ηλιας
Ακριβως, αυτη η κονσολα μπορει να εχει και 4000 παιχνιδια, δεν εχει νοημα να δωσεις λεφτα για καινουργια, αφου μπορεις θα εχεις να παιξεις γκειμς.

More
31 May 2020 19:52 #234987 by Blood Prince
Εντάξει από τα 4000 σε όλη την γενιά μπορεί να με ενδιαφέρουν τα 50 μόνο.Θα το σκεφτώ καλά,πρίν αγοράσω άλλη κονσόλα.

[IMG

Peter Baylish

More
31 May 2020 21:09 #234988 by Sotiris Greece

Brazhlias wrote: Δεν την βελτιωνει;

Μόνο η ίδια η Sony το ξέρει αν υπάρχει όντως βελτίωση και τι προσθήκες έκανε αλλά δεν το διευκρινίζει, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μεγάλου update.

More
22 Jun 2020 13:22 - 22 Jun 2020 13:23 #235791 by Sotiris Greece
Attachments:
Last edit: 22 Jun 2020 13:23 by Sotiris Greece.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Ηλιας