Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
25 Aug 2018 05:56 #218601 by A
Ο μόνος τρόπος για να συνδέσεις το PS4 σε μια τηλεόραση είναι το HDMI. Το scart ειναι ξεπερασμένο και δεν μπορεί να μεταφέρει οπτικοαουστικό υλικό τέτοιας ποιότητας! Το PS4 pro δεν παίζει μόνο σε τηλεοράσεις 4Κ, απλα σε αυτές φαίνονται καλύτερα τα videogames. Οταν κυκλοφορήσει το PS5 δεν θα πάψει να υποστηρίζεται το 4 άρα τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν και σε αυτό, συνήθως έτσι γίνεται στην αρχή μιας νέας γενιάς.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2018 16:35 - 25 Aug 2018 17:46 #218611 by Blood Prince

efane wrote: Ο μόνος τρόπος για να συνδέσεις το PS4 σε μια τηλεόραση είναι το HDMI. Το scart ειναι ξεπερασμένο και δεν μπορεί να μεταφέρει οπτικοαουστικό υλικό τέτοιας ποιότητας! Το PS4 pro δεν παίζει μόνο σε τηλεοράσεις 4Κ, απλα σε αυτές φαίνονται καλύτερα τα videogames. Οταν κυκλοφορήσει το PS5 δεν θα πάψει να υποστηρίζεται το 4 άρα τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν και σε αυτό, συνήθως έτσι γίνεται στην αρχή μιας νέας γενιάς.

Οπότε λογικά αν αγοράσω μια Full HD HDMI τηλεόραση θα μπορώ να παίξω και με την κονσόλα PS4 Pro...αν και το πιθανότερο με βλέπω για PS4 γιατί σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν είναι 4Κ δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ PS4 και PS4 Pro νομίζω.

edit: Απ'οτι ξέρω 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS5 το πιθανότερο να σταματήσει να υποστηρίζεται το PS4....όπως συνέβη και με το PS2 και θα συμβεί και με το PS3.Οπότε αναρωτιέμαι μήπως αξίζει να περιμένω την κυκλοφορία του PS5 και να προβώ σε αγορά μετά ; Το PS5 θα υποστηρίζεται για τα επόμενα 10 χρόνια και το PS4 για άλλα 5.Βέβαια έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετά πολύ ωραία παιχνίδια για PS4.Επιπλέον το PS5 νομίζω θα παίζει σε 4KHD τηλεοράσεις αποκλειστικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Aug 2018 17:46 by Blood Prince.

More
28 Aug 2018 20:18 #218667 by A

Blood Prince wrote:

efane wrote: Ο μόνος τρόπος για να συνδέσεις το PS4 σε μια τηλεόραση είναι το HDMI. Το scart ειναι ξεπερασμένο και δεν μπορεί να μεταφέρει οπτικοαουστικό υλικό τέτοιας ποιότητας! Το PS4 pro δεν παίζει μόνο σε τηλεοράσεις 4Κ, απλα σε αυτές φαίνονται καλύτερα τα videogames. Οταν κυκλοφορήσει το PS5 δεν θα πάψει να υποστηρίζεται το 4 άρα τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν και σε αυτό, συνήθως έτσι γίνεται στην αρχή μιας νέας γενιάς.

Οπότε λογικά αν αγοράσω μια Full HD HDMI τηλεόραση θα μπορώ να παίξω και με την κονσόλα PS4 Pro...αν και το πιθανότερο με βλέπω για PS4 γιατί σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν είναι 4Κ δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ PS4 και PS4 Pro νομίζω.

edit: Απ'οτι ξέρω 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS5 το πιθανότερο να σταματήσει να υποστηρίζεται το PS4....όπως συνέβη και με το PS2 και θα συμβεί και με το PS3.Οπότε αναρωτιέμαι μήπως αξίζει να περιμένω την κυκλοφορία του PS5 και να προβώ σε αγορά μετά ; Το PS5 θα υποστηρίζεται για τα επόμενα 10 χρόνια και το PS4 για άλλα 5.Βέβαια έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετά πολύ ωραία παιχνίδια για PS4.Επιπλέον το PS5 νομίζω θα παίζει σε 4KHD τηλεοράσεις αποκλειστικά.

Αν πάρεις μια Full HD εννοείται πως θα πάρεις το απλό ps4. Μια χαρά θα παίζεις και σ' αυτό!

More
29 Aug 2018 15:19 - 29 Aug 2018 20:35 #218677 by Blood Prince
Αυτό που μου έκανε εντύπωση βλέποντας διάφορες τιμές είναι η αναφορά σε Slim 500 GB και 1 Τ.Β αλλά απ'οτι είδα αφορά την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου.Μάλλον θα αγοράσω 1 Τ.Β αν και θα μου κοστίσει λίγο περισσότερο.

edit:btw Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων την βρίσκω παράλληλα με παιχνίδι. :woohoo: Δεν πειράζει απλά θα προτιμούσα να αγόραζα το παιχνίδι της επιλογής μου και την κονσόλα σε χαμηλότερη τιμή.Δηλαδή θα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε God of War και Call Of Duty: WWII.Μάλλον προς God of War πάω και θα αγοράσω και κάποιο άλλο παιχνίδι ξεχωριστά άλλη φορά.Είναι αδικία πάντως..........:huh:

Το παρήγγειλα τελικά από το Πλαίσιο το Sony Playstation 4 Slim 1 TB + God Of War με 359 €.Αν και δεν ξετρελαίνομαι με το συγκεκριμένο παιχνίδι ας ελπίσω να απολαύσω την κονσόλα για αρκετά χρόνια με αρκετές ώρες gameplay. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Aug 2018 20:35 by Blood Prince.

More
30 Aug 2018 16:10 #218687 by Blood Prince
Από τηλεόραση έχω μια HDMI 32 ίντσες αλλά το θέμα είναι πως μια μέρα έπαθε black out και έχει ένα θέμα με τον ήχο.Οπότε μέχρι να αγοράσω καινούργια εφόσον δεν με ικανοποιεί ο ήχος μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον μηχανισμό Remote Play και να συνδέω την κονσόλα με το Laptop !

[IMG

Peter Baylish

More
30 Aug 2018 17:28 #218695 by A

Blood Prince wrote: Από τηλεόραση έχω μια HDMI 32 ίντσες αλλά το θέμα είναι πως μια μέρα έπαθε black out και έχει ένα θέμα με τον ήχο.Οπότε μέχρι να αγοράσω καινούργια εφόσον δεν με ικανοποιεί ο ήχος μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον μηχανισμό Remote Play και να συνδέω την κονσόλα με το Laptop !

Εάν έχεις ηχεία 5.1 η 2.1 μπορείς να συνδέσεις αυτά γιατί απο το Laptop θα χάσεις ποιότητα ήχου. Λέω αν υπάρχουν.....

More
30 Aug 2018 17:46 #218696 by Blood Prince

efane wrote:

Blood Prince wrote: Από τηλεόραση έχω μια HDMI 32 ίντσες αλλά το θέμα είναι πως μια μέρα έπαθε black out και έχει ένα θέμα με τον ήχο.Οπότε μέχρι να αγοράσω καινούργια εφόσον δεν με ικανοποιεί ο ήχος μπορώ εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω τον μηχανισμό Remote Play και να συνδέω την κονσόλα με το Laptop !

Εάν έχεις ηχεία 5.1 η 2.1 μπορείς να συνδέσεις αυτά γιατί απο το Laptop θα χάσεις ποιότητα ήχου. Λέω αν υπάρχουν.....

Εχω ήδη συνδέσει ηχεία στην τηλεόραση για να ακούγεται πιο δυνατά γιατί χωρίς ηχεία δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Από Δευτέρα λογικά που θα έχω στην κατοχή μου την κονσόλα (θα μου την στείλουν αύριο,από το Πλαίσιο,καθώς σήμερα την πλήρωσα) θα την δοκιμάσω και στην τηλεόραση και στο Laptop και θα δω ποιο από τα δύο με ικανοποιεί περισσότερο. Ετσι και αλλιώς προσωρινή είναι η κατάσταση μέχρι να αγοράσω καινούργια T.V

[IMG

Peter Baylish

More
03 Sep 2018 13:50 - 03 Sep 2018 13:56 #218747 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Προσωπικά το Xbox One S μου αρέσει περισσότερο σαν κατασκευή και γενικά τα χειριστήρια του Xbox με βολεύουν περισσότερο.(στο PC παίζω με το Xbox 360 Controller και είναι ότι καλύτερο για μένα) Αλλά στη Sony υπάρχουν exclusives που θέλω να παίξω πολύ καιρό τώρα, Heavy Rain, Until Dawn, Persona, Horizon Zero Dawn και Uncharted, οπότε μόνο και μόνο για τα συγκεκριμένα exclusives θα προτιμούσα να αγοράζα PS4. Το σκέφτεται και ο ξάδερφος μου να αγοράσει PS4 οπότε λογικά θα τα παίξω στο προσεχές μέλλον :p

Σε εμένα προσωπικά το μόνο exclusive το οποίο με πωρώνει είναι το Bloodborne (και ο λόγος που δεν αγόρασα XBOX one),άντε και το Until Dawn.Πάντως αγόρασα PS4 όχι τόσο για τα exclusives αλλά επειδή μπορώ να παίξω πολλά σύγχρονα παιχνίδια χωρίς να σκέφτομαι ελάχιστες απαιτήσεις όπως The Witcher 3,Shadow of the Tomb Raider και επειδή είναι πιο φτηνή από το να αγόραζα ένα Laptop τόσο ισχυρό που να μπορεί να παίζει Shadow of the Tomb Raider και πολλά από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Επιπλέον επειδή κυκλοφόρησε το PS4Pro το 2016 ελπίζω να παραταθεί η διάρκεια ζωής του PS4 εκτός αν στο μέλλον κυκλοφορούν παιχνίδια μόνο για PS4Pro.Για το 2020 υπάρχουν δυστυχώς φήμες για PS5,οπότε μέχρι να το αποφασίσουν αρκετοί να αγοράσουν την κονσόλα θα έχει βγεί νέα γενιά.Ελπίζω να διαψευσθώ.

Πάντως θέλω να πιστεύω πως μέχρι και το 2023 τουλάχιστον (5 χρόνια απο σήμερα) θα εξακολουθούν να βγαίνουν ισχυροί τίτλοι για PS4 κάτι το λογικό καθώς σε περίπτωση που δεν βγαίνουν θα πρόκειται για μια κονσόλα με τον μικρότερο χρόνο ζωής.

Τώρα για Κατσαρίδες κ.λ.π ελπίζω να αποφύγω τέτοια περιστατικά. :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Sep 2018 13:56 by Blood Prince.

More
07 Sep 2018 21:07 #218798 by Blood Prince
Από τηλεόραση μιας που είχα θέμα με τον ήχο αγόρασα τελικά μια HD Ready η οποία έχει ανάλυση 720p την οποία βρήκα σε καλή τιμή,οπότε καλά έκανα που δεν αγόρασα το PS4 Pro.Δεν θα έβρισκα μεγάλη διαφορά. :)

[IMG

Peter Baylish

More
12 Sep 2018 16:28 #218841 by Panagiotis
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο ps4, να πάω σε c chassis που μου αρέσει εμφανισιακά ή σε σλιμ. Το θέμα μου είναι ο θόρυβος. Το c chassis είναι σε ίδια επίπεδα πάνω κάτω με το σλιμ?