Shikabane_Hime7 wrote: Προσωπικά το Xbox One S μου αρέσει περισσότερο σαν κατασκευή και γενικά τα χειριστήρια του Xbox με βολεύουν περισσότερο.(στο PC παίζω με το Xbox 360 Controller και είναι ότι καλύτερο για μένα) Αλλά στη Sony υπάρχουν exclusives που θέλω να παίξω πολύ καιρό τώρα, Heavy Rain, Until Dawn, Persona, Horizon Zero Dawn και Uncharted, οπότε μόνο και μόνο για τα συγκεκριμένα exclusives θα προτιμούσα να αγοράζα PS4. Το σκέφτεται και ο ξάδερφος μου να αγοράσει PS4 οπότε λογικά θα τα παίξω στο προσεχές μέλλον
Σε εμένα προσωπικά το μόνο exclusive το οποίο με πωρώνει είναι το Bloodborne (και ο λόγος που δεν αγόρασα XBOX one),άντε και το Until Dawn.Πάντως αγόρασα PS4 όχι τόσο για τα exclusives αλλά επειδή μπορώ να παίξω πολλά σύγχρονα παιχνίδια χωρίς να σκέφτομαι ελάχιστες απαιτήσεις όπως The Witcher 3,Shadow of the Tomb Raider και επειδή είναι πιο φτηνή από το να αγόραζα ένα Laptop τόσο ισχυρό που να μπορεί να παίζει Shadow of the Tomb Raider και πολλά από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.
Επιπλέον επειδή κυκλοφόρησε το PS4Pro το 2016 ελπίζω να παραταθεί η διάρκεια ζωής του PS4 εκτός αν στο μέλλον κυκλοφορούν παιχνίδια μόνο για PS4Pro.Για το 2020 υπάρχουν δυστυχώς φήμες για PS5,οπότε μέχρι να το αποφασίσουν αρκετοί να αγοράσουν την κονσόλα θα έχει βγεί νέα γενιά.Ελπίζω να διαψευσθώ.
Πάντως θέλω να πιστεύω πως μέχρι και το 2023 τουλάχιστον (5 χρόνια απο σήμερα) θα εξακολουθούν να βγαίνουν ισχυροί τίτλοι για PS4 κάτι το λογικό καθώς σε περίπτωση που δεν βγαίνουν θα πρόκειται για μια κονσόλα με τον μικρότερο χρόνο ζωής.
Τώρα για Κατσαρίδες κ.λ.π ελπίζω να αποφύγω τέτοια περιστατικά.