Σκέφτομαι να κρατήσω το PS4 λίγο καιρό ακόμα καθώς το έχω λίγα χρόνια (τον Σεπτέμβριο κλείνω τα 3 χρόνια), και δεν υπάρχουν PS5 στην αγορά με εξαίρεση από scalpers, εκτός του ότι ,ότι PS5 παιχνίδι έχει βγεί είναι πανάκριβο αλλά έχω το εξής ερώτημα :
Όσο καθυστερώ, δεν θα πέσει η αξία/τιμή του Playstation 4 ; Βέβαια βλέπω να πουλάνε στις μέρες μας και PS3/PS2 αλλά με τα χρόνια η ζήτηση για PS4 πέφτει.....εγώ ας πούμε σκοπεύω να το πουλήσω στα 250 € τουλάχιστον μαζί με 15 παιχνίδια retail AAA αλλά ανυσηχώ πως με τα χρόνια η αξία του πέφτει και θα πουληθεί πιο δύσκολα.
Πάντως θα πουληθεί ή θα γίνει ανταλλαγή οπωσδήποτε καθώς δεν νοείται να το έχω στην κατοχή μου (διακοσμητικά) όταν το PS5 που πιθανόν αγοράσω παίζει τα ίδια παιχνίδια μέσω Backwards Compatibility.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish