Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
24 Jun 2021 11:00 - 24 Jun 2021 11:14 #252980 by Blood Prince
Σκέφτομαι να κρατήσω το PS4 λίγο καιρό ακόμα καθώς το έχω λίγα χρόνια (τον Σεπτέμβριο κλείνω τα 3 χρόνια), και δεν υπάρχουν PS5 στην αγορά με εξαίρεση από scalpers, εκτός του ότι ,ότι PS5 παιχνίδι έχει βγεί είναι πανάκριβο αλλά έχω το εξής ερώτημα :

Όσο καθυστερώ, δεν θα πέσει η αξία/τιμή του Playstation 4 ; Βέβαια βλέπω να πουλάνε στις μέρες μας και PS3/PS2 αλλά με τα χρόνια η ζήτηση για PS4 πέφτει.....εγώ ας πούμε σκοπεύω να το πουλήσω στα 250 € τουλάχιστον μαζί με 15 παιχνίδια retail AAA αλλά ανυσηχώ πως με τα χρόνια η αξία του πέφτει και θα πουληθεί πιο δύσκολα.

Πάντως θα πουληθεί ή θα γίνει ανταλλαγή οπωσδήποτε καθώς δεν νοείται να το έχω στην κατοχή μου (διακοσμητικά) όταν το PS5 που πιθανόν αγοράσω παίζει τα ίδια παιχνίδια μέσω Backwards Compatibility.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Jun 2021 11:14 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2021 01:41 #253205 by Blood Prince
Αυτό το θέμα μου αρέσει πολύ και έχει ωραία μελωδία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
10 Sep 2021 21:47 - 10 Sep 2021 21:49 #255410 by Blood Prince
'Εχω πολύ καιρό να αγοράσω κάποιο καινούργιο παιχνίδι αλλά και να ανοίξω την κονσόλα.

Παρόλα αυτά έχω εγκατεστημένα τα Thief, The book of unwritten tales 2 και Assassin's Creed 3 Remastered που δεν έχω παίξει.Επίσης έχω το Nathan Drake's Collection.'Ολο το ξεχνάω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Sep 2021 21:49 by Blood Prince.

More
02 Jan 2022 15:36 #259634 by Blood Prince
Το χειριστήριο που έχω (doubleshock 4) λειτουργεί μια χαρά με κραδασμό και μπαταρία σαν γνήσιο και δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω άλλο για την ώρα.

'Ομως δεδομένου πως αναμένεται μέσα στο 2024 να σταματήσει η παραγωγή του PS4 και να θέλω να αγοράσω γνήσιο και να μην βρίσκω, μπορεί μέχρι τότε να αγοράσω και γνήσιο να το έχω, ακόμα και αν λειτουργεί αυτό που έχω.

[IMG

Peter Baylish

More
03 Jan 2022 14:26 #259663 by Aνέστης Αδαμίδης
Νομίζω ότι το δικό μου χειριστήριο έχει αρχίσει να παρουσιάζει το φαινόμενο drifting. Και είναι περίεργο, γιατί το πρόσεχα πάρα πολύ, το καθάριζα τακτικά και δεν το κακομεταχειριζόμουν. Είδα έναν οδηγό τώρα για το πώς μπορεί να φτιάξει το πρόβλημα αυτό. Θα το επιχειρήσω, κι αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα, θα πάω μάλλον για καινούριο.

Κολλάει και πάει προς τα πάνω. Αυτό είναι το πρόβλημα.

More
03 Jan 2022 18:19 #259668 by Απόστολος Μητσακούλης
Ευτυχώς έχω δύο αλλά κάποια στιγμή ίσως πρέπει να πάρω και τρίτο για κάθε περίπτωση.

More
03 Jan 2022 18:29 #259670 by Sotiris Greece
Είναι πονεμένη ιστορία το drifting ήμουν οριακά στην εγγύηση και η cometron το είχε αντικαταστήσει αλλά το παρακάτω controller τις Hori έχει φάει και τούμπες άθελα από το χέρι μου αλλά είναι σκυλί μαύρο δεν καταλαβαίνει τίποτα και ας το έχω 5 χρόνια.

More
12 Jan 2022 15:49 #260062 by Blood Prince

Κολλάει και πάει προς τα πάνω. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Το πρόβλημα θα είναι ουσιαστικά κατά την γνώμη μου, αν ενώ το έχεις πρός τα κάτω, πάει πρός τα πάνω. Στο γνήσιο που χάλασε αυτό έκανε. Ήταν αριστερά και επέλεγε δεξιά ότι να'ναι.

[IMG

Peter Baylish

More
12 Jan 2022 15:53 #260063 by Blood Prince

Ευτυχώς έχω δύο αλλά κάποια στιγμή ίσως πρέπει να πάρω και τρίτο για κάθε περίπτωση.

Χειριστήρια πιστεύω πως πάντα θα βρίσκουμε πχ PS3 ακόμα βρίσκεις αλλά δεν θα βρίσκουμε γνήσια. 

Εγώ δεν θα βιαστώ να πληρώσω 50άρη ακόμα. Θα δω πως θα πάει το Doubleshock που πρός το παρόν με βολεύει και ανάλογα.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Jan 2022 01:55 #260070 by Απόστολος Μητσακούλης
Μπορείς να βρείς και στο internet χειριστήρια του ps3, άσε που τα περισσότερα pc χειριστίρια είναι συμβατα, έχω 4 έτσι. Στο ps4 έχουν βγει ακυλιά εμένα, μην τα ματιάσω :P