Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
09 Apr 2015 00:23 #159201 by Grigoris
Ελα ομως που ακομα και μεχρι τωρα το παιχνιδι "never alone" ακομα να το βαλουν στο ελληνικο psn store.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2015 22:09 #159478 by Konstantinos Kiousis
χαιρεται ειμαι ενα καινουργιο μελος και σας εμαθα μεσω του gamemaniacs στο youtube..εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα οποιος μπορει παρακαλω να με βοηθησει αν μπορει..εχω το Ps4 500 gb και γεμισε η μνημη με παιχνιδια.δεν ειναι ολη η μνημη με αγορασμενα παιχνιδια απο το pstore αλλα και με παιχνιδια που εχω τα cd.τι να κανω για να αδειασω τη μνημη και γιατι τα παιχνιδια που εχω σε cd μου πιανουν χωρο στη μνημη?

More
16 Apr 2015 22:33 - 16 Apr 2015 22:35 #159480 by Grigoris
Αρχικα να ξερεις οτι οποιοδηποτε μα οποιοδηποτε παιχνιδι βαλεις στη κονσολα ειτε αυτο ειναι σε δισκακι, ειτε απο το psn store ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ εγκαθιστωντε στο σκληρο δισκο γι' αυτο και εχει γεμισει ηδη ο σκληρος δισκος της κονσολας.

Για το "προβλημα" που εχεις υπαρχουν 2 λυσεις:

01. Σβηνεις οσα παιχνιδια δεν παιζεις για να αδειασεις λιγο χωρο(ΟΧΙ δεν σβηνωνται και τα σωσμενα παιχνιδια αν δεν το επιλεξεις)
02. Βαζεις μεγαλυτερο δισκο στη κονσολα με τον παρακατω τροπο(Αν δεν θες να ξανακατεβαζεις και ξαναεγκαθιστας ολα τα παιχνιδια που εχεις τωρα στο δισκο της κονσολα κανε ενα backup των δεδομενων που εχεις ηδη στο δισκο της κονσολας σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο φορμαρισμενο σε fat32 για να μπορεσεις να κανεις επαναφορα στο νεο δισκο που θα βαλεις στη κονσολα):
Last edit: 16 Apr 2015 22:35 by Grigoris.

More
16 Apr 2015 22:39 #159482 by Konstantinos Kiousis
Με καλυψες φιλε και αυτο εκανα οτι παλιο παιχνιδι ειχα που δεν επαιζα το εσβησα και επαιξα τα καινουργια που πηρα τωρα το πασχα.αμα σβησω αγορασμενα παιχνιδια απο το Pstore μπορω να τα ξανακατεβασω ετσι?ωραια για το backup θα το ψαξω λιγο γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με την τεχνολογια αλλα νομιζω ειναι ο καλυτερος τροπος

More
16 Apr 2015 22:42 #159483 by Μάνος Γρυπάρης

TheTrooperGr wrote: Με καλυψες φιλε και αυτο εκανα οτι παλιο παιχνιδι ειχα που δεν επαιζα το εσβησα και επαιξα τα καινουργια που πηρα τωρα το πασχα.αμα σβησω αγορασμενα παιχνιδια απο το Pstore μπορω να τα ξανακατεβασω ετσι?ωραια για το backup θα το ψαξω λιγο γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με την τεχνολογια αλλα νομιζω ειναι ο καλυτερος τροπος

Ναι, όποτε θες τα σβήνεις και τα ξανακατεβάζεις. Αν τα αγοράσεις στο account σου τα έχεις μόνιμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Apr 2015 22:46 #159485 by Konstantinos Kiousis
και τα psplus παιχνιδια το ιδιο? παρολο που δεν ειναι αγορασμενα?γιατι ειναι δωρακια και αυτα δεν λεει να τα χασω

More
16 Apr 2015 22:58 #159486 by Μάνος Γρυπάρης

TheTrooperGr wrote: και τα psplus παιχνιδια το ιδιο? παρολο που δεν ειναι αγορασμενα?γιατι ειναι δωρακια και αυτα δεν λεει να τα χασω

Όποιο παιχνίδι κατεβάζεις δωρεάν ενώ έχεις PS Plus το ξανακατεβάζεις και το παίζεις δωρεάν εφόσον βρίσκεσαι στο μήνα που το παρέχει η Sony δωρεάν κι εφόσον έχεις PS Plus ενεργή συνδρομή.
faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5026/~/what-h...AEplus-membership-is-cancelled

Αν περάσει ο μήνας μπαίνουν άλλα games σε προσφορά και τα παλιά του προηγούμενου δυστυχώς δεν μπορείς πλέον να τα παίξεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Apr 2015 00:51 #159674 by Grigoris
Ξερουμε τι ακριβως system stability διορθωνει το νεοτερο system update 2.51?

Γιατι αυτο το system stability το βλεπω σε καθε system update της κονσολας.

More
22 Apr 2015 11:51 #159678 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Ξερουμε τι ακριβως system stability διορθωνει το νεοτερο system update 2.51?

Γιατι αυτο το system stability το βλεπω σε καθε system update της κονσολας.

Αν ήταν απόλυτα σταθερή η κονσόλα δεν θα crashάρε ποτέ, δεν θα σου έβγαζε ποτέ errors κτλ. Και σκέψου ότι κάθε φορά που προστίθεται κάποια εφαρμοφή απαιτείται εκ νέου η διαδικασία αυτή. Στο νέο update θα βελτιωθεί το system stability και κάποιες εφαρμογές θα δουλεύουν καλύτερα. Αν θες να το ψάξεις περισσότερο πριν κάνεις το update διάβασε το κατεβατό στο PS4 πριν πατήσεις accept εκεί λογικά θα λέει ακριβώς τι περιλαμβάνει το νέο update.

More
12 May 2015 08:55 - 12 May 2015 08:57 #160731 by Grigoris
Καλα απολυτα σταθερη δεν ειναι καμια κονσολα ουτε το xbox one και λογικο ειναι να βγαζει η καθε εταιρια system updates απλα θα ηθελα να ξερω τι ακριβως φτιαχνει καθε φορα που λεει σαν περιγραφη system stability η sony γιατι δεν το εξηγεί ουτε στο κατεβατω που σου λεει να διαβασεις πριν κανεις το system update.

Αν αγορασω καποιο παιχνιδι απο το psn store οσο ειμαι psn+ μελος σε καλυτερη τιμη απ' οσο εχει αν δεν εισαι psn+ μελος θα εχω καποιο θεμα με το παιχνιδι οταν τελειωσει η συνδρομη μου psn+?
Last edit: 12 May 2015 08:57 by Grigoris.