Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
13 May 2015 16:28 #160818 by Kostas Stamatis
Καλησπέρα στο forum,
Αποφάσισα πλέον να αγοράσο ακουστικά για το ps4.Εσείς μεχρι 70 ευρώ πια προτείνεται?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2015 03:24 #160896 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Αν αγορασω καποιο παιχνιδι απο το psn store οσο ειμαι psn+ μελος σε καλυτερη τιμη απ' οσο εχει αν δεν εισαι psn+ μελος θα εχω καποιο θεμα με το παιχνιδι οταν τελειωσει η συνδρομη μου psn+?

Θα μείνει κανονικά στο λογαριασμό σου. Ότι αγοράζεις μένει για πάντα. Μόνο οι προσφορές του PS Plus φεύγουν.

kostastam741 wrote: Καλησπέρα στο forum,
Αποφάσισα πλέον να αγοράσο ακουστικά για το ps4.Εσείς μεχρι 70 ευρώ πια προτείνεται?

Με κλειστά μάτια δώσε άλλα 18 και πάρε αυτά.

Πολύ καλύτερα από της Sony, κάνουν τόσο για PC όσο και για PS4.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 May 2015 15:07 #161643 by Aggelos Soukou Matlas
Ειμαι και εγω καινουριος παιδια και εχω μια ερωτηση...
Σκεφτομαι σοβαρα να παρω το ps4 αλλα εχω ενα θεμα...λεω να το βαλω εκει που εχω το Pc και να το συνδεσω με τον οθονη του αλλα δεν ειναι hdmi και ειναι dvi...Υπαρχει τροπος να παιξει σε αυτην την οθονη;
Ενας φιλος μου εχει το 3 και εχει και αυτος dvi οθονη και το εκανε να παιξει με εναν ανταπτορα,γινεται το ιδιο και στο 4;

More
26 May 2015 17:23 - 26 May 2015 17:30 #161667 by George

Soukou01 wrote: Ειμαι και εγω καινουριος παιδια και εχω μια ερωτηση...
Σκεφτομαι σοβαρα να παρω το ps4 αλλα εχω ενα θεμα...λεω να το βαλω εκει που εχω το Pc και να το συνδεσω με τον οθονη του αλλα δεν ειναι hdmi και ειναι dvi...Υπαρχει τροπος να παιξει σε αυτην την οθονη;
Ενας φιλος μου εχει το 3 και εχει και αυτος dvi οθονη και το εκανε να παιξει με εναν ανταπτορα,γινεται το ιδιο και στο 4;

Χρειάζεσαι αντάπτορα .

Υπόψιν δεν θα έχεις ήχο απο το μόνιτορ όμως.
Eγκυκλοπαιδικα μιλωντας το dvi d και το hdmi είναι το ίδιο πράγμα απλά το hdmi μεταφέρει και ήχο.
Last edit: 26 May 2015 17:30 by George.

More
26 May 2015 18:42 #161676 by Grigoris
Απλα θα βαζει να ακουει ολους τους ηχους απο το headset.

Ναι οκ το δεχομαι πολυ πρόχειρη και παντελως κακη ποιοτικα λυση αλλα απο το τιποτα....

More
26 May 2015 19:10 #161686 by Anastasios Vozatzidis
Αν έχει ηχοσύστημα με πολλές εισόδους τότε δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα, απλά θα αλλάζει το input όταν μεταφέρεται από pc σε ps4 και το ανάποδο!

More
26 May 2015 19:23 #161689 by Τάσος Μαραγκός
η οθονη σου δεν εχει εισοδος jack?

More
27 May 2015 21:41 #161821 by Aggelos Soukou Matlas
Εχει ηχεια παιδια η οθονη απο μονη της...δεν θα εχω ηχο;θα πρεπει να βαλω ηχεια;

More
28 May 2015 03:30 #161848 by Aggelos Soukou Matlas
Και κατι ακομα...
Επειδη δεν μπορω να φτιαξω δικο μου topic και δεν βρηκα κατι αλλο πιο κοντινο σε αυτο που σκεφτομαι το ποσταρω εδω.
Θελω να διαθεσω μεχρι ενα 500 Ευρο για να αναβαθμισω το πισι μου-να αγοράσω καινουριο εστω ή να παρω playstation 4.
Στην θεση μου τι θα κανατε;
Εχω τα εξης ζητηματα με τα 2 αυτα θεματα.
Ψηνομαι πολυ περισσοτερο να παρω ps4 για τον λογο οτι εχει προοπτικη 5-6 χρονια σιγουρα και ειναι πολυ πιο "παρεΐστικο".
Αλλα απο την αλλη τα παιχνιδια ειναι πολυ ακριβα και με ξενερώνει αρκετα η νεα τακτικη της sony να μην παιζουν τα παιχνιδια του 3 για να πωλειται ακομα το 3 και οτι για να παιξω online πρεπει να δωσω 50 ευρο τον χρονο.

Για το PC δε θελω σιγουρα να το αναβαθμισω γιατι ειναι απο το 2010 και ειναι ολα του πολυ παλια και σχεδον ολα τα παιχνιδια απο το 2013 και μετα η δεν παιζουν καθολου η κολλανε.
Θελω να παρω καινουρια πραγματα γιατι περναω αρκετο χρονο στον υπολογιστη σιγουρα αλλα μεχρι το οριο οπως ειπα των 500 ευρο.
Θα ειναι αρκετα καλος υπολογιστης αυτος για να παιζει τα καινουρια παιχνιδια;λογικα θα ειναι...αλλα μεχρι ποτε;Αν ειναι να κρατησει για αλλον 1 χρονο και μετα να κολλανε τα παιχνιδια παλι απλα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Πειτε μου και τις δικες σας γνωμες αν θελετε....

More
29 May 2015 00:50 - 29 May 2015 00:54 #161894 by George
Με το μπάτζετ αυτό στην θέση σου θα έπαιρνα ps4 εξασφαλίζοντας έτσι την δυνατότητα να παίζω αξιοπρεπέστατα τα games μου στο μέλον,
Και θα αγόραζα μια οθόνη με hdmi έξοδο.
Για να αγοράσεις ένα ας το πούμε future proof pc θέλεις τουλάχιστον ενα 700άρι.

Edit
Μπορεις να πάρεις και xbox one συν μια οικονομική τηλεόραση.
Last edit: 29 May 2015 00:54 by George.