PS4 Firmware update 2.5!
Υπό την ονομασία "Yukimura" (ούτε σε covert op να ήμασταν), το νέο PS4 firmware update θα περιέχει, μεταξύ άλλων, την εύρεση φίλων σας στο Facebook, οι οποίοι έχουν PS4, ώστε να τους προσθέσετε στη λίστα φίλων σας! Μία πολύ έξυπνη προσθήκη από τη Sony! Διαβάστε περισσότερα για το νέο firmware update στη σχετική είδηση!
Ένα οκτάλεπτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από έναν χρήστη του Reddit, με το όνομα TehPoisonOne, στο οποίο βλέπουμε κάποιες από τις νέες λειτουργίες του firmware 2.5, το οποίο βρίσκεται, ακόμη, σε beta μορφή!
vid.me/z5Mm
sithlorddante wrote: Έχω μια απορία (η οποία μπορεί να είναι ηλίθια) αλλά αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει.
Το account μου στο PSN είναι αγγλικό λόγω του ότι τον καιρό που το δημιούργησα στο PS3, δεν υπήρχε Cyprus PSN για να μπορώ να αγοράζω παιχνίδια.Τώρα που το PS4 υποστηρίζει synchronization με το fb αν συγχρονίσω το psn account με το fb account υπάρχει περίπτωση να γίνει ένα εκ των δύο lock ή να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα λόγω διαφορετικού region? (PSN-UK region,FB-Cyprus region).Για τη δημιουργία των 2 account χρησιμοποίησα 2 διαφορετικά email.(hotmail για το fb,yahoo για το psn)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το FB sync απλά συνδέει το account σου με το Facebook profile. Δεν του αλλάζει region.