Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
29 Mar 2014 16:28 #142552 by Αλέξης Ιωάννου
1 ποιο game μου προτίνετε απο αυτα που βγήκαν μέχρι τώρα?
2 ακόμα ποιο προτιμάτε απο τα παρακάτω:
α. inFamous: second son
b. Assassin's Creed 4: Black Flag

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2014 10:48 #142688 by Αντώνης Γκόγκας
Σύντομα θα αγοράσω και γώ τη κονσόλα Ps4..Είμαι κάτοχος του Ps3. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα παιχνίδια του ps3 θα παίζουν στο Ps4 και αν όχι αν θα είναι εφικτό αυτό να γίνει με κάποια εφαρμογή.ευχαριστώ πολύ

More
01 Apr 2014 11:54 #142689 by Jester
Δεν έχω πολλή "επαφή" με το PS4 αλλά στη δεύτερη ερώτησή σου μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Infamous οπωσδήποτε για να χαρείς τη next gen αγορά σου. Το AC IV είναι καλό, αλλά μία από τα ίδια...Επίσης θεωρώ ότι το οπτικό ρετουσάρισμα της next gen έκδοσης δε "βγάζει μάτια". Οπότε για τα δικά μου μέτρα η επιλογή είναι ξεκάθαρη...
Οι υπόλοιποι τίτλοι είναι κυρίως cross platform...για τι είδους παιχνίδι ενδιαφέρεσαι; Ελπίζω όχι για RPG γιατί προς το παρόν στο συγκεκριμένο genre υπάρχει ένα κενό...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
01 Apr 2014 12:46 #142696 by Αλέξης Ιωάννου
ευχαριστώ. μου αρέσουν πολλά είδη.
θα πάρω το assasins creed iv επειδή το βρήκα σε bundle μαζί με το ps4 και μετά θα αγοράσω infamous kai watchdogs..

More
01 Apr 2014 13:47 #142700 by Giorgos Sakkas
Μετά από 15 μέρες σαν κάτοχος του PS4, κάποιο πρόβλημα από αυτά που έχουν αναφερθεί δεν μπορώ να πω ότι έχει παρουσιαστεί στην κονσόλα μου. Ούτε καν αυτό με τον ΟΤΕ.. Ούτε εγώ έχω θέμα ούτε ο κολλητός μου που το έχει πάρει από την 1η μέρα με προπαραγγελία ( και οι δύο συνδορμητές ΟΤΕ ).
Βέβαια... αυτό με το αναλογικό πρέπει να ισχύει γιατί μετά από μία απόπειρα να παίξει μία φίλη μου NBA2k14 κατάφερε και ξέφτυσε το κεντρικό σημείο με το νύχι της.. Κάτι πρέπει να παίζει με το υλικό εκεί περά.. :icon what:
Τεσπα.. έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την κονσόλα και από θέμα παιχνιδιών και γενικά.. Τώρα απλά περιμένουμε games.. πολλά games !! :lol:

My Gaming PC
Κουτί: Cooler Master HAF X
Μητρική: MSI Z87-G45 GAMING
Επεξεργαστής: Intel Core i5 4670K
RAM: Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance
Τροφοδοτικό: Corsair PSU Gaming Series 700W
Κάρτα Γραφικών: Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5
SSD/HDD: SanDisk SSD 128GB , Seagate Barracuda 1TB HDD x2 ,
Πληκτρολόγιο: Logitech G-19s Gaming
Ποντίκι: Logitech G-600
Ηχεία: Logitech Ηχεία Χ530 (5.1)
Μόνιτορ: SAMSUNG SYNCMASTER T200

My Laptop: Toshiba Satellite L755
Κονσόλες: PSone , PS2 , PS3 , PS4 , PSP, PS VITA

My LeagueOfLegends Profiles: El SaK (EUNE) , leSupp (EUNE) , HELLAS ElSaK (EUW)
My PSN Profil: giorgos_sak

[img

More
30 Apr 2014 18:10 #143891 by Sotiris Greece
Δείτε το καινούργιο firmware update 1.7 που κυκλοφόρησε πατώντας εδώ .

More
01 May 2014 19:16 #143955 by Sotiris Greece
Τo Sky Go και το Now TV θα κυκλοφορήσει στο Playstation 4. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ .

More
08 May 2014 19:43 #144363 by Jester
Αποκαλύψεις για ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του PS4.

Είστε έτοιμοι; Τύμπανα...

Μάθαμε τι χρειάζεται το γνωστό φως (light bar) στο χειριστήριο του PS4!!!

Όχι, δε συμβολίζει το εσωτερικό φως της Sony! Όχι δεν παραπέμπει στο Tron! Ο κύριος Jed Ashforth, "αρχισχεδιαστής" (Senior Designer) της Sony Ευρώπης είπε στο Techradar ότι ο φωτισμός του χειριστηρίου χρησιμοποιείται από το Project Morpheus , το πολλά υποσχόμενο VR Headshet της εταιρείας για την ανίχνευση κίνησης, συνεπώς είναι απόλυτα απαραίτητο! Μάλιστα δήλωσε ότι όσοι το γνώριζαν αισθάνονταν άσχημα όταν άκουγαν τη γκρίνια του κόσμου για το light bar, γιατί, λόγω της μυστικότητας που περιέβαλε μέχρι πρόσφατα το θέμα του Morpheus, δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν τη χρησιμότητά του.

Ορίστε λοιπόν, τώρα το ξέρετε, στο κοντινό (;) μέλλον αυτό το φως θα σας είναι απαραίτητο. Μέχρι τότε, μετά το τελευταίο update στο λογισμικό του PS4 μπορείται να "χαμηλώσετε" την έντασή του!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
21 May 2014 04:34 #144861 by Grigoris
Επειδή έπεσα σε μια αγγελία στο εξωτερικό που πουλάει το βασικό πακέτο με ένα μοχλό μόνο 292 ευρώ μαζί με έξοδα αποστολής για Ελλάδα και σφραγισμένη αξίζει να την αγοράσεις ή όχι γιατί μάλλον αφού την αγόρασες από το εξωτερικό δεν θα έχει εγγύηση ή οτιδήποτε άλλο???

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου και γιατί?

More
21 May 2014 11:27 #144862 by tony g
είναι σχετικό. η απάντηση έγκειται στη χώρα προέλευσης του προϊόντος καθώς αυτή καθορίζει και την εγγύηση που θα έχεις. ευρωπαϊκή ζώνη 2 χρόνια, usa και asia ένας χρόνος etc. Παίζεις με τις πιθανότητες. Αν γνωρίζεις τη χώρα ανέτρεξε στη νομοθεσία της περί εγγυήσεων και βλέπεις.
εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν γιατί όπως και να το κάνουμε οι κονσόλες ανεξαρτήτως εταιρείας είναι ψηλά στη λίστα κινδύνου ζημίας..βέβαια γλυτώνεις 100 ευρώ που είναι το ps plus σου και ένα game
χμμμ, tough call