geololj wrote: Για τις πωλήσεις έχω να πω ότι χαίρομαι που βλέπω τις next gen κονσόλες να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Θα είναι μια δυνατή γενιά και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα...
Θα συμφωνήσω Γιώργο, αλλά θα προσθέσω κάτι. Θα δούμε ωραία πράγματα, αλλά προς το παρόν βλέπουμε μέτρια! Μη με παρεξηγήσετε, σίγουρα οι νέες κονσόλες αναβάθμησαν πολύ το gaming περιβάλλον. Απλά νομίζω ότι τα παιχνίδια που προς το παρόν τις συνοδεύουν δεν ικανοποιούν.
Παραδείγματα αποτελούν κατά τη γνώμη μου cross gen τίτλοι όπως τα AC IV και CoD Ghosts, όπου οι διαφορές μεταξύ των εκδόσεων για previous και next gen συστήματα δε δικαιολογούν τη χαοτική διαφορά στο hardware.
Νομίζω ότι οι εταιρείες, αν και αυτή τη φορά είχαν αρκετό χρόνο, πάλι έτρεξαν να προλάβουν προθεσμίες και "έκοψαν" δρόμο. Σαν gamer αυτό δε με ικανοποιεί και βλέπω ότι τα τελυταία χρόνια τείνει να γίνει κανόνας. Για το λόγο αυτό θα ήθελα οι πωλήσεις των δύο κονσολών να είναι λίγο πιο χλιαρές.
Για να μην το κουράσω άλλο, όμορφα κι εντυπωσιακά τα νέα συστήματα, αλλά θέλω και games αντάξια των δυνατοτήτων τους! Θέλω να δω optimization από τους developers και νέες ιδέες για να καταλάβω τη νέα γενιά!