Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
23 Mar 2015 15:50 #158409 by Γεώργιος Λούτος
Καλησπέρα! Έχω ένα PS4 και έχω κάνει "Activate as Your Primary PS4". Αν πάω σε ένα φίλο μου που έχει και αυτός PS4, για να κάνω log in με τον λογαριασμό μου, πρέπει να κάνω "Activate as Your Primary PS4" και στην κονσόλα του ή δε χρειάζεται;
Ευχαριστώ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2015 00:52 - 27 Mar 2015 00:57 #158589 by Μάνος Γρυπάρης
PS4: Firmware Update 2.50
Το update 2.50 κυκλοφόρησε σήμερα. Ελπίζω να το εγκαταστήσαμε και να προσθέσαμε κανένα φίλο απ' το Facebook.

Το Suspend/Resume λειτουργεί στο Bloodborne μόνο όταν είστε offline. Αλλιώς σας πετάει από τους servers. Επίσης το update δημιουργεί προβλήματα στο Killzone: Shadow Fall την ώρα του suspend/resume. Εξετάστε κι εσείς αν θέλετε διάφορα games και κρίνετε από μόνοι σας τι παίζει.

Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα! Έχω ένα PS4 και έχω κάνει "Activate as Your Primary PS4". Αν πάω σε ένα φίλο μου που έχει και αυτός PS4, για να κάνω log in με τον λογαριασμό μου, πρέπει να κάνω "Activate as Your Primary PS4" και στην κονσόλα του ή δε χρειάζεται;
Ευχαριστώ!

Δεν έχει να κάνει. Σε κάθε κονσόλα ενεργοποιείς όσα accounts θέλεις και όταν ανάβει η κονσόλα επιλέγεις το account που θες για να κάνεις login.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Mar 2015 00:57 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Γεώργιος Λούτος

More
27 Mar 2015 06:05 - 27 Mar 2015 06:09 #158600 by Grigoris

Manos wrote: PS4: Firmware Update 2.50
Το update 2.50 κυκλοφόρησε σήμερα. Ελπίζω να το εγκαταστήσαμε και να προσθέσαμε κανένα φίλο απ' το Facebook.

Το Suspend/Resume λειτουργεί στο Bloodborne μόνο όταν είστε offline. Αλλιώς σας πετάει από τους servers. Επίσης το update δημιουργεί προβλήματα στο Killzone: Shadow Fall την ώρα του suspend/resume. Εξετάστε κι εσείς αν θέλετε διάφορα games και κρίνετε από μόνοι σας τι παίζει.

Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα! Έχω ένα PS4 και έχω κάνει "Activate as Your Primary PS4". Αν πάω σε ένα φίλο μου που έχει και αυτός PS4, για να κάνω log in με τον λογαριασμό μου, πρέπει να κάνω "Activate as Your Primary PS4" και στην κονσόλα του ή δε χρειάζεται;
Ευχαριστώ!

Δεν έχει να κάνει. Σε κάθε κονσόλα ενεργοποιείς όσα accounts θέλεις και όταν ανάβει η κονσόλα επιλέγεις το account που θες για να κάνεις login.

Μανο νομιζω εχεις περιορισμο στο ποσους primary accounts μπορεις να κανεις σε καθε κονσολα και δεν ειναι απειροι αυτοι οι λογαριασμοι.

Επισης για εμενα προσωπικα η δυνατοτητα suspend που προσθεσανε ειναι κατι παντελως μα παντελως αχρηστο γιατι οκ θα το κανεις για να κερδισεις αυτα τα 5 λεπτα loading του παιχνιδιου απ' οταν ανοιξεις τη κονσολα και πολλες φορες θα σου δημιουργει περισσοτερα προβληματα σαν αυτα που αναφερεις ποιο πανω.
Γιατι να μην ανοιξεις κανονικα τη κονσολα μετα απο κανονικο κλεισιμο της και να ξεκινησεις το παιχνιδι? Για να μην χασεις αυτα τα 5 λεπτα φορτωματος????

Παντελως ανουσια λειτουργια για εμενα.
Last edit: 27 Mar 2015 06:09 by Grigoris.

More
30 Mar 2015 12:13 #158729 by κωστας διγκας
Καλημερα, επιτελους μια καινουργια εβδομαδα ξεκιναει με καλους ιονους ηλιο κλπ και μου μπηκε το εξης ερωτημα. Ειμαστε εν καιρο κρισης σεχεδον ολος ο πλανητης και η οικονομικη καταστεαση των gamers επισης ! αραγε η ακριβη T500 RS της Thrustmaster θα ειναι συμβατη με το PS4 και τα νεα "ραλακια"? η θα χρειαστει να αποχωριστουμε ενα ωραιο προιον για την αγορα ενος νεου η θα καταληξουμε παλι στο πατροπαραδοτο τροπο παιχνιδιου μεσω χειριστιριου?

More
03 Apr 2015 10:45 #158912 by Giorgos Kostakis
Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και αν ξερετε θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με βοηθαγατε! Εγω εχω το ps3 και παιζω gta online τωρα που θα παρω το ps4 και συνδεθω με τα στοιχεια του υπαρχοντος account στο ps3 θα μπορω να μεταφερω την προοδο μου πχ λεβελς,οχηματα,λεφτα.

More
03 Apr 2015 17:32 #158935 by Παντελής Δασκαλέλος

GiorgosRebels9 wrote: Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και αν ξερετε θα μου ηταν πολυ χρησιμο να με βοηθαγατε! Εγω εχω το ps3 και παιζω gta online τωρα που θα παρω το ps4 και συνδεθω με τα στοιχεια του υπαρχοντος account στο ps3 θα μπορω να μεταφερω την προοδο μου πχ λεβελς,οχηματα,λεφτα.

Μπορείς κανονικά το μόνο που απαιτείται είναι να έχεις account στο Social Club της Rockstar.
1) Ξεκίνα το GTA V στο PS4 και κάνε login στο PSN
2) Μπες στο GTA Online και θα σου ζητηθεί να μεταφέρεις τον χαρακτήρα σου.
The following user(s) said Thank You: Giorgos Kostakis

More
03 Apr 2015 18:47 #158939 by Giorgos Kostakis
Εχω social club! Αρα οταν κανω αυτα τα βηματα θα τα εχω ολα αυτα που εχω και στο ps3? Γιατι ρωτησα στο πλαισιο αν γινεται και λενε οτι δεν γινεται!

More
03 Apr 2015 22:40 #158948 by Μάνος Γρυπάρης

GiorgosRebels9 wrote: Εχω social club! Αρα οταν κανω αυτα τα βηματα θα τα εχω ολα αυτα που εχω και στο ps3? Γιατι ρωτησα στο πλαισιο αν γινεται και λενε οτι δεν γινεται!

Φυσικά και γίνεται, όπως σου είπε ο Παντελής. Απλά κάνε login με το PSN account σου στο PS4.
support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204244303-Inform...Ds-on-PS4-for-PlayStation-Plus

Ρώτησες σε λάθος μέρος. Ότι απορίες έχεις ρώτησέ τις στο forum του Gameworld. Κυρίως όχι πωλητές γιατί παραπληροφορούν στις περισσότερες περιπτώσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Apr 2015 14:47 - 08 Apr 2015 14:52 #159178 by Grigoris
Για ποιο λογο στα psn+ παιχνιδια του μηνα απριλιου δεν μου εμφανιζει never alone & aaru's awaking?

Στο αμερικανικο μου psn+ λογαριασμο μια χαρα μπορω να κατεβασω και τα δυο παραπανω παιχνιδια.
Τι γινεται με το ελληνικο psn+ acc ομως και γιατι?
Last edit: 08 Apr 2015 14:52 by Grigoris.

More
08 Apr 2015 16:17 #159184 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Για ποιο λογο στα psn+ παιχνιδια του μηνα απριλιου δεν μου εμφανιζει never alone & aaru's awaking?

Στο αμερικανικο μου psn+ λογαριασμο μια χαρα μπορω να κατεβασω και τα δυο παραπανω παιχνιδια.
Τι γινεται με το ελληνικο psn+ acc ομως και γιατι?

Το ευρωπαικό update του PS Store και κατά συνέπεια του και το ελληνικό γίνεται αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ το αμερικανικό update γίνεται κάθε Τρίτη. Οπότε κάνε λίγες ώρες υπομονή.
The following user(s) said Thank You: Grigoris