Manos wrote: PS4: Firmware Update 2.50
Το update 2.50 κυκλοφόρησε σήμερα. Ελπίζω να το εγκαταστήσαμε και να προσθέσαμε κανένα φίλο απ' το Facebook.
Το Suspend/Resume λειτουργεί στο Bloodborne μόνο όταν είστε offline. Αλλιώς σας πετάει από τους servers. Επίσης το update δημιουργεί προβλήματα στο Killzone: Shadow Fall την ώρα του suspend/resume. Εξετάστε κι εσείς αν θέλετε διάφορα games και κρίνετε από μόνοι σας τι παίζει.
Gewrgios1978 wrote: Καλησπέρα! Έχω ένα PS4 και έχω κάνει "Activate as Your Primary PS4". Αν πάω σε ένα φίλο μου που έχει και αυτός PS4, για να κάνω log in με τον λογαριασμό μου, πρέπει να κάνω "Activate as Your Primary PS4" και στην κονσόλα του ή δε χρειάζεται;
Ευχαριστώ!
Δεν έχει να κάνει. Σε κάθε κονσόλα ενεργοποιείς όσα accounts θέλεις και όταν ανάβει η κονσόλα επιλέγεις το account που θες για να κάνεις login.
Μανο
νομιζω εχεις περιορισμο στο ποσους primary accounts μπορεις να κανεις σε καθε κονσολα και δεν ειναι απειροι αυτοι οι λογαριασμοι.
Επισης για εμενα προσωπικα η δυνατοτητα suspend που προσθεσανε ειναι κατι παντελως μα παντελως αχρηστο γιατι οκ θα το κανεις για να κερδισεις αυτα τα 5 λεπτα loading του παιχνιδιου απ' οταν ανοιξεις τη κονσολα και πολλες φορες θα σου δημιουργει περισσοτερα προβληματα σαν αυτα που αναφερεις ποιο πανω.
Γιατι να μην ανοιξεις κανονικα τη κονσολα μετα απο κανονικο κλεισιμο της και να ξεκινησεις το παιχνιδι? Για να μην χασεις αυτα τα 5 λεπτα φορτωματος????
Παντελως ανουσια λειτουργια για εμενα.