Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
19 Apr 2015 23:48 #159582 by Μάνος Γρυπάρης
Έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του Siv. Ο τύπος δεν παίζεται.

Κερδίζει χωρίς καν να χτυπήσει τον αντίπαλο

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2015 17:17 #160268 by Παντελής Δασκαλέλος

Manos wrote: Έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του Siv. Ο τύπος δεν παίζεται.

Κερδίζει χωρίς καν να χτυπήσει τον αντίπαλο

Κλασσικό mill Druid ωραίο για fun, αλλά τόσο το Medihv Mage, όσο και το νέο Gang Up Rogue κάνουν πολύ πιο consistent milling στο αντίπαλο deck. Προσωπικά λατρεύω αυτού του είδους τα decks γιατί είναι εξαιρετικά "εγκεφαλικά" και δεν μπορεί να τα παίξει ο οποιοσδήποτε. Μου θυμίζουν εποχές Winter Orb, Icy Manipulator και Millstone από το Magic: The Gathering, όταν απλά όλο το community της Καβάλας με μισούσε...

More
02 May 2015 18:37 #160280 by Αλκμήνη Καζάνα
Ωραιο το Hearthstone αν και δν ειμαι fan των card games :P επαιξα τα Tutorial και κανα δυο Match αλλα μεχρι εκει , ισως δν εκατσα να ασχοληθω αρκετα αλλα δεν με τραβαει τοσο , ειμαι νομιζω πιο πολυ του action και δεν μπορω να καθομαι και να επιλεγω καρτες :/ ομως εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο και διασκεδαστικο αν σε ψηνουν τετοια παιχνιδια!

More
02 May 2015 18:43 #160283 by Τάσος Μαραγκός
Mια απο τα ιδια και εγω.
Tutorial και δεν με επεισε...Παντως εχει πολυ κοινο και το λιωνουν...

More
05 May 2015 01:30 - 05 May 2015 01:32 #160438 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Η επίσημη σελίδα του Hearthstone στο facebook ανέβασε αυτή την φωτογραφία την ημέρα της κυκλοφορίας του Avengers: Age of Ultron στους κινηματογράφους.

Last edit: 05 May 2015 01:32 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
09 May 2015 19:17 #160638 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ το παράτησα! ΤΟ matchmaking δυστυχώς τα έχασε και ενώ μεχρι πρόσφατα κατάφερνα να παίρνω το deck του μήνα (μιλάω για το γραφικό που είναι η ράχη των καρτών) πλέον μου έρχονται αντίπαλοι με τρελές κάρτες. Επειδή δεν το παίζω τόσο πολύ ώστε να μαζέψω dust ή να αγοράσω deck δεν κατάφερα να εξελίξω πολύ το deck μου. Οπότε πλέον έχασα το ενδιαφέρον.

More
26 Jun 2015 12:25 - 26 Jun 2015 12:25 #163296 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Banana Brawl αυτή την εβδομάδα στο Tavern Brawl του Hearthstone!
Κανόνες: Κάντε construct ένα deck με οποιαδήποτε class θέλετε και όποιες κάρτες θέλετε και κάθε φορά που πεθαίνει ένα τέρας σας στο ταμπλό παίρνετε μία μπανάνα στο χέρι.

Last edit: 26 Jun 2015 12:25 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
26 Jun 2015 15:01 #163308 by Παντελής Δασκαλέλος

Aliengoa wrote: Εγώ το παράτησα! ΤΟ matchmaking δυστυχώς τα έχασε και ενώ μεχρι πρόσφατα κατάφερνα να παίρνω το deck του μήνα (μιλάω για το γραφικό που είναι η ράχη των καρτών) πλέον μου έρχονται αντίπαλοι με τρελές κάρτες. Επειδή δεν το παίζω τόσο πολύ ώστε να μαζέψω dust ή να αγοράσω deck δεν κατάφερα να εξελίξω πολύ το deck μου. Οπότε πλέον έχασα το ενδιαφέρον.

Βασικά πλέον ακόμη και η κουτσή Μαρία έχει πρόσβαση σε legendaries. Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι παίζει στα 25-18 ranks. Έχω να παίξω σε αυτά από όταν ξεκίνησα το Hearthstone πέρυσι. Μπορείς να κάνεις ένα cheap face hunter πάντως και να τους πατήσεις για πλάκα.

More
26 Jun 2015 15:38 #163323 by Tony
Replied by Tony on topic Hearthstone
στις 15 σερι ηττες το παρατησα(αν και τα solo adventures που μπορουσα να παιξω τα τελειωσα με τη μια).Αυτο σημαινει ενα απο τα 2 πραγματα:
1)Ειμαι πανηλιθιος
2)Ειμαι εξαιρετικα ατυχος.

More
26 Jun 2015 16:29 #163336 by Παντελής Δασκαλέλος

tonyler wrote: στις 15 σερι ηττες το παρατησα(αν και τα solo adventures που μπορουσα να παιξω τα τελειωσα με τη μια).Αυτο σημαινει ενα απο τα 2 πραγματα:
1)Ειμαι πανηλιθιος
2)Ειμαι εξαιρετικα ατυχος.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτα από τα δύο. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν είχες φτιάξει σωστά το deck. Προσωπικά είμαι κατά του netdecking, αλλά για ένα νέο παίκτη είναι μελούδι για να μάθει να φτιάχνει decks. Τσέκαρε εδώ τι παίζει από competiitive decks.