Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
11 Nov 2013 17:48 #135088 by παντελης κωνσταντοπουλος
Γεια σας κερδισα στο συγκεκριμενο giveaway ως pantelis sod kn αλλα δν μου ηρθε κανενα e mail ειχα λαβει μερος μεσω του facebook στο give away . ευχαριστω

www.inews.gr/77/diagonismos-Hear ... ikites.htm

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2013 17:55 #135090 by Βασίλης Καμακάρης

azazel iv wrote: Γεια σας κερδισα στο συγκεκριμενο giveaway ως pantelis sod kn αλλα δν μου ηρθε κανενα e mail ειχα λαβει μερος μεσω του facebook στο give away . ευχαριστω

Στα email έχεις τσεκάρει τα spam? Διότι τα έχουμε στείλει εκτός αν έδωσες λάθος email.

More
11 Nov 2013 19:00 #135094 by παντελης κωνσταντοπουλος

Vasilis wrote:

azazel iv wrote: Γεια σας κερδισα στο συγκεκριμενο giveaway ως pantelis sod kn αλλα δν μου ηρθε κανενα e mail ειχα λαβει μερος μεσω του facebook στο give away . ευχαριστω

Στα email έχεις τσεκάρει τα spam? Διότι τα έχουμε στείλει εκτός αν έδωσες λάθος email.

καπου διαβασα οτι θα επρεπε να σταλει στο facebook ως μηνυμα αλλα δν εχω λαβει κατι

More
11 Nov 2013 19:08 #135096 by Βασίλης Καμακάρης
Έχεις δώσει άδεια να σου δέχεσαι μηνύματα από άγνωστα Profiles, κοιτά και τα "Άλλα" μηνύματα.

More
11 Nov 2013 19:44 #135100 by παντελης κωνσταντοπουλος

Vasilis wrote: Έχεις δώσει άδεια να σου δέχεσαι μηνύματα από άγνωστα Profiles, κοιτά και τα "Άλλα" μηνύματα.

checkara και τα "αλλα" τπτ ουτε εκει,οποιοςδηποτε μπορει να μ στελνει μνμ δν το εχω κλειστο.

More
11 Nov 2013 21:40 #135102 by Μάνος Γρυπάρης

azazel iv wrote:

Vasilis wrote: Έχεις δώσει άδεια να σου δέχεσαι μηνύματα από άγνωστα Profiles, κοιτά και τα "Άλλα" μηνύματα.

checkara και τα "αλλα" τπτ ουτε εκει,οποιοςδηποτε μπορει να μ στελνει μνμ δν το εχω κλειστο.

Στο στείλαμε παλι στο Facebook. Δες στα "Αλλα μηνυματα".
Αν δεις οτι δεν ισχυει τοτε εχει ληξει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Nov 2013 21:47 #135103 by παντελης κωνσταντοπουλος

Manos wrote:

azazel iv wrote:

Στο στείλαμε παλι στο Facebook. Δες στα "Αλλα μηνυματα".
Αν δεις οτι δεν ισχυει τοτε εχει ληξει.

πρωτη φορα λαμβανω μηνυμα απο εσας η καποιον σχετικο.τεσπα το key μου λεει οτι εχει χρησιμοποιηθει.

More
26 Nov 2013 00:05 #135598 by Βασίλης Καμακάρης
Η Blizzard σχεδιάζει ορισμένες αλλαγές σχετικά με το Hearthstone .

More
04 Dec 2013 12:58 #136091 by Μάνος Γρυπάρης

azazel iv wrote: πρωτη φορα λαμβανω μηνυμα απο εσας η καποιον σχετικο.τεσπα το key μου λεει οτι εχει χρησιμοποιηθει.

Αν θυμαμαι καλα σου στειλαμε στο Facebook αργότερα. Δεν το είχαμε χρησιμοποιήσει εμείς πάντως. Σας στείλαμε ξεχωριστά keys για τον καθένα, όπως μας τα έδωσε η Blizzard.

Σε λίγες μέρες μπαίνει σε open beta το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jan 2014 01:50 #139518 by Μάνος Γρυπάρης
Η open beta ξεκίνησε!

Ανεβάσαμε βιντεάκι-tutorial

[youtube:2ht2419u]
[/youtube:2ht2419u]

Μπείτε www.battle.net , συνδεθείτε με το account σας και κατεβάστε το Hearthstone. Σε λίγους μήνες η τελική κυκλοφορία του.

Ενδέχεται να ανεβάσουμε περισσότερα βίντεο και να κανονίσουμε καμιά ημέρα Συντάκτες vs Αναγνώστες αν βρεθεί χρόνος. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)