Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
03 Mar 2014 23:16 #141303 by Διονυσης Κουφης
Γεια παιδια ειμαι ο Διονυσης και θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας σχετικα με το Heartstone.Ποιος πιστευεται οτι ειναι ο καλυτεροσ χαρακτηρας;(Πχ Mage,Warrior,Druid,κτλπ)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2014 00:18 #141304 by Γιωργος Φραζεσκαρος
όλοι κάλοι είναι, αν έχεις κάρτες(όλοι έχουν καλές κάρτες) και τις συνδυάζεις καλά. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι "Op"όλοι έχουν καλές κάρτες.

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
04 Mar 2014 06:10 #141306 by Γιώργος Λόλας
Διονύση όπως είπε και ο Γιώργος, όλοι οι χαρακτήρες καλοί είναι. Απλά παίξε λίγα matches με τον καθένα και μετά επέλεξε να παίζεις με αυτούς που σου αρέσουν περισσότερο στο στυλ μάχης :)

More
04 Mar 2014 10:12 #141316 by Jester
Replied by Jester on topic Hearthstone

dennoukos wrote: Γεια παιδια ειμαι ο Διονυσης και θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας σχετικα με το Heartstone.Ποιος πιστευεται οτι ειναι ο καλυτεροσ χαρακτηρας;(Πχ Mage,Warrior,Druid,κτλπ)

Γεια σου Διονύση. Εγώ θα διαφοροποιηθώ λίγο από τις άλλες απαντήσεις. Νομίζω ότι δεν είναι καλά ισορροπήμένοι οι χαρακτήρες και, έχοντας παίξει αρκετά, εκτιμώ ότι ιδιαίτερα για αρχή ο priest κυρίως και ο palladin είναι αρκετά oped. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις priest. Φτιάξε ένα deck με αρκετά minions με taunt και με τα healing και buff abilities σου θα καταφέρεις να κερδίσεις αναμετρήσεις με παίκτες που παίζουν άλλα classes ακόμα κι αν έχουν καλύτερες κάρτες.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
04 Mar 2014 13:42 #141322 by Διονυσης Κουφης
Εγω ειχα αρχησει να παιζω Hunter αλλα δεν πηγεπολυ καλα
Ολα ξεκινησαν απο μια ιδεα οτι κανει πολυ Burst αλλα τελικα δεν ηταν οτι καλυτερο.Γενικοτερα οταν εχασα αρκετα match ξενερωσα και τον παρατησα.Και επισης ειχα ξενερωσει και με το Heartstone μια περιοδο αλλα ειμαι ξανα πισω.Θα παω να δοκιμασω Priest παρολο που τον εχω ενα Level :P

More
24 Mar 2014 20:33 #142322 by Νίκος Τριανταφύλλης
Heathstone: Heroes of Warcraft

Η Blizzard μας έχει προσφέρει στο παρελθόν αρκετά αξιόλογα games και πολλά από αυτά έχουν ξεχωρίσει όπως οι σειρές Warcraft και Starcraft.Ας μην ξεχνάμε και το mmo δημιούργημα της το World of Warcraft με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και να βρίσκεται στην gaming σκηνή για 10 ολόκληρα χρόνια!Έφτασε η σειρά για το νέο δημιούργημα τις Βlizzard το Heathstone: Heroes of Warcraft ένα online card game με χαρακτήρες από το lore του World of Warcraft.Άραγε η Blizzard με το νέο της παιχνίδι θα μας εντυπωσιάσει;

Δείτε το review από την Χριστιάνα Θάνου για το
Heathstone: Heroes of Warcraft και πείτε μας την γνώμη σας.

More
23 Jul 2014 02:05 #146918 by Άγγελος - Σάββας Μπαλούρδος
Laaaaaaag!!! Το Patch βγήκε πριν από κανα δυο ώρες και έχει πιο πολύ lag και από το closed beta. Ωραίος σχεδιασμός, αστείοι διάλογοι, Overpowered κάρτες παίρνεις, αλλά έχει πολλά bugs και σε πετάει κάθε τρεις και λίγο.

More
23 Jul 2014 02:56 #146921 by Παναγιώτης Φιλίππου
Ευκολάκι ήταν πάντως στο normal! Ένα 15λεπτο νίκησα και τα 3 bosses και πήρα και την legendary Μaexxna μου! Αύριο θα δοκιμάσω και τα class challenges

More
23 Jul 2014 04:26 #146922 by Γιώργος Λόλας
Με αρκετή υπομονή έβγαλα το πρώτο boss, μετά τα παράτησα γιατί είχα αρκετό lag. Για κάθε round μου έπαιρνε 2-3 λεπτά :D

More
23 Jul 2014 14:11 #146933 by Αγησίλαος Σιντόρης
Προσωπικα μου αρεσε πολυ το patch,ωραιες καρτες,καλη δυσκολια,μπραβο στην blizzard.Δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα στα bosses ουτε στο challenge...Πιο δυσκολη βρηκα την Faerlina(2ο boss) παρα την Maexxna(3).. Το heroic παντως δεν νικιεται με τιποτα...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller