Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
27 Jun 2015 10:26 #163417 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν μερικές μέρες. Αν και στην αρχή έτρωγα την μία σφαλιάρα μετά την άλλη, βρήκα το αντίδοτο. Warrior - Grim Patron! Το Win Rate μου έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μου λείπουν και κάποιες κάρτες... Πάντως έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον σαν παιχνίδι, καθώς έχουν προστεθεί πάρα πολλές κάρτες και οι επιλογές που προσφέρουν είναι αμέτρητες!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2015 00:05 #165981 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Κάτι μου λέει ότι το επόμενο expansion του Hearthstone θα είναι το Argent Tournament/Trial of the Crusader. Aν όντως επαληθευτώ τότε το επόμενο βήμα λογικά θα είναι Icecrown Citadel Solo Adventure. Πίστευα ότι το επόμενο expansion θα είναι το Karazhan αλλά βγάλανε τον Medivh σαν playable Hero και δεν κολλάει τώρα. We' ll see.

More
18 Sep 2015 16:12 #168899 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Στις αρχές αυτού του μήνα (Σεπτεμβρης) αποφάσισα να προσπαθήσω για δεύτερη φορα να πάω Legend Rank. Η πρώτη φορά ήταν πριν απο πολλούς μήνες και είχα φτάσει μέχρι το Rank 3 και μετά το παράτησα για κάποιο λόγο που δεν θυμαμαι τώρα. Ξεκίνησα το grind-άρισμα των παιχνιδιών με midrange Hunter. Δεν είχα καλό win ratio και αποφάσισα να αλλάξω στο καινούργιο Secret-Aggro Paladin που είναι τόσο της μόδας. Πήγα αρκετά καλά με αυτή την decklist και έκανα και μερικές αλλαγές αλλα βαρέθηκα και το γύρισα σε Zoo Lock. To Ζοο όμως δεν μου καθόταν όσο καλά θα ήθελα και άλλαξα πάλι σε Ramp Druid. Επειδή όμως ούτε και το ramp druid μου άρεσε το γύρισα σε Aggro-Face Hunter :P και με αυτό πορεύτηκα μέχρι και το τέλος όπου μετά από πολλά games κατάφερα να φτάσω (επιτέλους) Legend.

Attachments:

More
18 Sep 2015 20:20 #168907 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Secret Paladin είναι απλά φόλα τουλάχιστον στα χαμηλά ranks. Το Aggro-Face Hunter είναι πάντα εγγύηση ότι και να παίζει ο άλλος. Συγχαρητήρια Αριστοτέλη όπως και να έχει για το Legendary, αν και πρώτος να βγεις σε όλη την κατάταξη πάντα θα σε έχω ;)

More
20 Sep 2015 19:52 #168955 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Lordwinter wrote: αν και πρώτος να βγεις σε όλη την κατάταξη πάντα θα σε έχω ;)

Ωωωωω! Shots fired! Αυτό σηκώνει μονομαχία :P Thanks!!

More
29 Sep 2015 19:36 #169252 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Scorcher wrote: Στις αρχές αυτού του μήνα (Σεπτεμβρης) αποφάσισα να προσπαθήσω για δεύτερη φορα να πάω Legend Rank. Η πρώτη φορά ήταν πριν απο πολλούς μήνες και είχα φτάσει μέχρι το Rank 3 και μετά το παράτησα για κάποιο λόγο που δεν θυμαμαι τώρα. Ξεκίνησα το grind-άρισμα των παιχνιδιών με midrange Hunter. Δεν είχα καλό win ratio και αποφάσισα να αλλάξω στο καινούργιο Secret-Aggro Paladin που είναι τόσο της μόδας. Πήγα αρκετά καλά με αυτή την decklist και έκανα και μερικές αλλαγές αλλα βαρέθηκα και το γύρισα σε Zoo Lock. To Ζοο όμως δεν μου καθόταν όσο καλά θα ήθελα και άλλαξα πάλι σε Ramp Druid. Επειδή όμως ούτε και το ramp druid μου άρεσε το γύρισα σε Aggro-Face Hunter :P και με αυτό πορεύτηκα μέχρι και το τέλος όπου μετά από πολλά games κατάφερα να φτάσω (επιτέλους) Legend.

Μόνο SMOrc Αριστοτέλη :p

More
29 Sep 2015 22:38 #169262 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
ΦΥΣΙΚΑ!! ME GO FACE!

More
13 Oct 2015 23:38 #169671 by Χρήστος Τένης
us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/19288409377

RIP Grim Patron...ίσως και να το παράκαναν...όπως με το Starving Buzzard..

More
12 Mar 2016 01:17 #177896 by Μάνος Γρυπάρης

Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Η Blizzard ανακοίνωσε ένα νέο expansion του Hearthstone με την ονομασία Whispers of the Old Gods, το οποίο αναμένεται τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου.

Θα προσθέσει 134 κάρτες στο παιχνίδι βασισμένες στους τέσσερις παλιούς Θεούς του σύμπαντος του Warcraft: C'Thun, Υ'Shaarj, Yogg-Saron και N'Zoth. Επίσης, θα περιλαμβάνει δύο νέα gameplay modes, τα Standard και Wild. Το πρώτο θα έχει κάρτες απ' τα πρώτα δύο expansions του Hearthstone, Naxxramus και Goblins vs Gnomes.

Η προπαραγγελία του Whispers of the Old Gods που σας δίνει 50 card packs θα κοστίζει 50 δολάρια και θα σας δώσει επίσης μία special κάρτα C'Thun πριν την επίσημη κυκλοφορία. Μετά την κυκλοφορία θα υπάρχουν packs τα οποία θα δίνονται σε όσους κερδίζουν στην Arena ή όσους ολοκληρώνουν quests στα Ranked games του Standard mode.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
20 Apr 2016 13:21 #180333 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Hearthstone
Η οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion Whispers of the Old Gods είναι η 27η του Απρίλη σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard.