Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hearthstone

More
03 Jun 2016 18:42 #182218 by Θέμης Αθανασόπουλος
H δημιουργία του Standard mode έχει δώσει νέα πνοή στο Hearthstone. Φύγαμε από την εποχή που όλα τα decks έπαιζαν Doctor 7 και Piloted Shredder, και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα class με πολλά archetypes στο καθένα. Πολλές νέες και δυνατές κάρτες. Εξαιρετικό expasion.
Μόνο ο κακομοίρης ο Anduin τη πάτησε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2016 21:15 - 28 Nov 2016 21:16 #189857 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μόλις ανακοινώθηκε μέσω του live stream που έγινε στο κανάλι του παιχνιδιού στο Twich ότι η νέα συλλογή, Mean Streets of Gadgetzan, θα βγει 1 Δεκεμβρίου.
Εδώ μπορείτε να δείτε τις κάρτες της συλλογής:
www.hearthpwn.com/cards?filter-premium=1&filter-set=107&filter-unreleased=1&display=3
Last edit: 28 Nov 2016 21:16 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
17 Feb 2017 23:51 #193936 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Expansions των 130 καρτών - Year of the Mammoth

Για το 2017, η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τρία νέα expansions των 130 καρτών έκαστο (σύνολο 390 νέες κάρτες). Η συγκεκριμένη κίνηση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στους 12 μήνες ιστορίας του παιχνιδιού.

Οι επόμενοι 12 μήνες του παιχνιδιού θα ονομαστούν Year of the Mammoth, κάτι που παραπέμπει σε πρόσφατη διαρροή πληροφοριών που κάνει λόγο για νέες κάρτες με δεινοσαύρους. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι τα παλαιότερα σετ Blackrock Mountain, The Grand Tournament και League of Explorers θα γίνουν διαθέσιμα στο Wild mode και μη διαθέσιμα στα τουρνουά.

More
28 Feb 2017 12:08 #194262 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Hearthstone: Journey to Un’Goro

Ανακοινώθηκε νέο expansion.

Η Blizzard ανακοίνωσε το Hearthstone: Journey to Un’Goro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου και ξεκινάει επίσημα το Year of the Mammoth.

Θα περιλαμβάνει 135 κάρτες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η κάρτα του Shaman με την ονομασία Volcano (απαιτεί 5 mana) που κάνει 15 damage split σε όλα τα minions, το Mage's Pyros, που ξεκινάει ως κάρτα των 2 mana και επιστρέφει στο deck σας μετά από death αλλά γίνεται ισχυρότερη, ενώ περισσότερες κάρτες θα αποκαλυφθούν στις 17 Μαρτίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Θα υπάρχουν επίσης Elemental κάρτες και ένα νέο Adapt keyword, βάση του οποίου ένα minion γίνεται infuse με elemental δύναμη και αποκτά νέες ιδιότητες. Με την Adapt card θα επιλέγετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά buffs για το minion (σύνολο 10 buffs).

Ένα ακόμη νέο είδος κάρτας είναι η κάρτα του Quest που χρειάζεται 1 mana και αποτελεί Legendary κάρτα. Ένα είδος quest θα καταχωρείται και αν το ολοκληρώσετε θα λάβετε βραβεία υψηλής αξίας.
Attachments:

More
28 Mar 2017 12:54 #196121 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όλο και περισσότερες κάρτες αποκαλύπτονται σιγά σιγά για το νέο expansion με κάποια class να ενισχύονται. Δείτε εδώ όσες κάρτες έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

More
02 Apr 2017 00:28 #196423 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Blizzard ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hearthstone: Journey to Un'Goro. Θα μας έρθει στις 6 Απριλίου.

Δείτε όσα γράψαμε παραπάνω για το τι θα περιλαμβάνει το expansion. Μπορείτε επίσης να προπαραγγείλετε 50 κάρτες για την μειωμένη τιμή των 50 δολαρίων. Θα λάβετε επίσης ένα bonus με την μορφή ενός Fossil card pack.

Διαβάστε το άρθρο του Παντελή Δασκαλέλου για τα όσα περιμένουμε από το expansion.

More
02 Apr 2017 15:27 #196439 by Κωνσταντίνος Constantine
Ωραίο το νέο expansion, και κάνει τεράστια αλλαγή στο meta gameplay. Βάζει το quest system, απενεργοποιεί τα rush decks, και αλλάζουν όλες οι προηγούμενες τακτικές- στην θεωρία τουλάχιστον.

Παρ'όλα αυτά, με τόσα expansion σε τόσο λίγο χρόνο ένας καινούριος παίκτης είναι δύσκολο να προσαρμοστεί, πράγμα που απωθεί άτομα να αρχίσουν να ασχολούνται, ή να επανέλθουν μετά από μεγάλο χρόνο απουσίας. Το έχω ακούσει πολλές φορές, και πρόσφατα για το expansion. Πρέπει κάθε φορά να παίρνει τα νέα legendaries, και cards που χρειάζεται, αλλιώς δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανέναν.
Ως έμπειρος παίκτης δεν έχω παράπονο, και μπράβο στην Blizzard που ασχολείται.

More
27 Apr 2017 12:58 #197570 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Hearthstone: Journey to Un'Goro: Quests, Elementals και Adapt

Διαβάστε την ανάλυση του νέου expansion του Hearthstone, Journey to Un'Goro από τον Παντελή Δασκαλέλο και μάθετε τα πάντα για τις νέες κάρτες και τους νέους μηχανισμούς.
Attachments:

More
02 May 2017 18:06 #197806 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τρία δωρεάν πακέτα καρτών

Η Blizzard, για να γιορτάσει το γεγονός ότι το Hearthstone ξεπέρασε τους 70 εκατομμύρια παίκτες, δίνει δωρεάν σε όλους τρία card packs από το Journey to Un’Goro expansion. Για να τα λάβετε, αρκεί να συνδεθείτε στο παιχνίδι έως τα τέλη Μαΐου.

More
06 May 2017 04:30 #197979 by Μάνος Γρυπάρης
Με αφορμή το δωράκι της Blizzard έπαιξα για πρώτη φορά Hearthstone.
Ξέρω ότι άργησα να το παίξω αλλά δεν είμαι και τόσο των card games. Κατάφερα να νικήσω σε ranked με το αρχικό deck. Μετά άλλαξα κάποιες κάρτες αλλά σκεφτείτε ότι έχω 14/20 του Warrior με τον οποίο παίζω. Πιθανόν και να αλλάξω στο μέλλον, πάντως παρότι νωρίς οι αντίπαλοι που πετύχαινα με έκαναν κιμά. Απλά δεν είχα την υπομονή να παίξω single-player και γενικά να μαζέψω coins οπότε ορμούσα χύμα στα ranked.

Βασικό μου θέμα το ότι μονίμως δεν τραβάω αρκετά taunts και ο hero μου μένει εκτεθειμένος. Το παν είναι να συνδυάζεις τις κάρτες σωστά και να έχεις αρκετά minions στο deck, αλλά προς το endgame δεν τα καταφέρνω πάντοτε η αλήθεια είναι. Γενικά καθότι ήξερα από την αρχή ότι το παιχνίδι δεν είναι στο στυλ μου, απλά το έπαιξα καθαρά για την εμπειρία και να έχω μια ιδέα. Αποσύρομαι διακριτικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)