Ξεκίνησα κ εγώ το παιχνίδι από χθες (όταν και κέρδισα το beta key από το διαγωνισμό του gameworld) και οφείλω να ομολογήσω πως είμαι εντυπωσιασμένος.
Πολύ user friendly το όλο παιχνίδι με ένα καλοφτιαγμένο tutorial που εξηγεί σε κάθε αρχάριο όλα τα βασικά που χρειάζεται για να παίξει το παιχνίδι.
Στην αρχή το μόνο class που είναι διαθέσιμο είναι το Mage, το οποίο δεν πολυσυμπάθησα προσωπικά, αλλά τα υπόλοιπα τα ξεκλειδώνεις απλά νικώντας τα στο practice vs AI.
Το deck builder είναι αρκετά καλό, αν και θα μπορούσε να βελτιωθεί κ άλλο, και δείχνει πόσες κάρτες αξίας 1 mana, 2, 3 κτλ έχεις προσθέσει σε αυτό και μάλιστα υπάρχει η επιλογή να σου προτείνει κάρτα αν δεν είσαι σίγουρος τι χρειάζεσαι για να balance-άρεις το deck σου.
Προσωπικά έχω αγαπήσει πραγματικά το Priest class και μου φαίνεται αυτή τη στιγμή πολύ δυνατό. Αν προσέξεις λίγο τις κάρτες που θα βάλεις ώστε να έχεις ένα καλό early game όσο περνάει η ώρα γίνεσαι πολύ δυνατότερος με σωστό synergy κ healing από την ability του Anduin. Μέχρι τώρα σε μια μέρα κατάφερα να φτάσω στο One Star Platinum Medal στο Ranked Play ύστερα από μερικές αλλαγές στο deck μου.
So far so good