Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2007/2008

More
04 Jul 2007 19:22 #34592 by Kiriakos
Φιλαθλε μου εσυ!!!
Τα παραδείγματα που μου φέρνεις ειναι των τελευταίων 3 χρόνων!
Οταν λέω εγω οτι βλέπεις μπάλα εδω και δυο με τρία χρονάκια κάτι ξέρω!
Η εξαίρεση επιβεβεβαίωνει τον κανόνα! Και μόνο οτι μου μιλας για συγκεκριμένα γεγονότα δείχνεις οτι είναι εξαιρέσεις γι αυτο τα επισημάνεις κι όλας!!!
Αααα... και κατι άλλο! Να ξέρεις πάντα οτι ο οπαδος ξέρει πιο πολυ μπάλα απο τον φίλαθλο! Γιατι ο οπαδος πάει πιο πολλες φορές γηπεδο(ειναι πιο κολλημένος να στο πω σε αλλη γλώσσα με το ποδόσφαιρο)!!!

Και μην παπαγαλίζεις αυτα που λένε άλλοι!!!

ΤΕΛΟΣ σταμάτα να το παίζεις γιατι καταντάς βαρετός! Re-Play είσαι!
Μπορει να μην έχεις παίξει μπάλα και ποτε! Ασε το φίλε δεν σε πάει... για το Football Manager καλός είσαι! Και μην ξανα ασχοληθείς με αυτα που λέω!
ΟΚ το καταλαβαίνω ειναι λίγο δύσκολο να τα πιάσεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2007 19:28 #34593 by Kiriakos
Μύγα??
Μίλησα εγώ για πόρεια? Βρες μου αυτη τη λέξη!
Που την έγραψα και δεν το ξέρω?
Και για ευρώπη που μιλησα παλι λεω και για ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ!!!
Με δουλεύεις ετσι??

More
04 Jul 2007 19:29 #34594 by Kiriakos
Να σε ρωτησσω κατι?
Τι ομαδα είσαι?

More
04 Jul 2007 20:28 #34601 by Αντώνης Κατρής
Παναθηναϊκός είμαι φιλαράκο.
Τώρα για τους οπαδούς αν ξέρουν πιο πολύ μπάλα πες σε αυτούς που στα λένε να το κόψουν το πααμύθι γιατί θα σε δουλεύουν και θα απορείς γιατί.... Εκτός βέβαια αν το ξέρω μπάλα πάει να πει ότι βλέπω πως παίζει η ομάδα μου και όποιος δεν παίζει έτσι και δεν κάνει αυτά που κάνει η ομάδα μου, δεν παίζει μπάλα...
Λοιπόν αυτά που λες για τα 2-3 χρόνια δείχνουν πόσα ξέρεις για τη μπάλα και πόσα έχεις δει εσύ... Εκτός βέβαια πάλι αν το ποδόσφαιρο που παιζόταν στις αρχές του '90 είναι το ίδιο με σήμερα όποτε μάλλον εγώ δε θυμάμαι καλά... Αλλά επειδή από το '94 και μετά θυμάμαι αρκετά καλά σου λέω ότι δεν έχει καμία σχέση, έτσι απλά για να μαθαίνεις. Και να σου ξαναπώ για μερικούς μικρούς έτσι για να

More
04 Jul 2007 20:50 #34606 by Kiriakos
Ε τοτε τι μας το παίζεις φίλαθλος! Είσαι οπαδος και εσυ! Έτσι? Αφου είσαι Παναθηναικός...

Εγραψα πιο πάνω σε ένα μηνυμα <<Έκτος κι αν μου πεις οτι ο Δημούτσος ειναι ταλέντο με φόντα μεγάλης κλάσης!! Ααα... τοτε

More
04 Jul 2007 21:05 #34610 by Αντώνης Κατρής
Εγώ θέλω μικρούς παίκτες γιατί μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα ματώσουν τη φανέλα. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι ότι δεν έχει παίκτες γιατί στην πραγματικότητα έχει μόνο 2 ελλείψεις, ένα κεντρικό μπάκ και ένα αριστερό εξτρέμ (πραγματικό και γρήγορο). Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πάθος. Από τη στιγμή λοιπόν που έχω δει πάθος και καλή απόδοση από το Νίνη, τον Τζιόλη και πέρυσι (φέτος είχε τραυματισμούς) από το Δάρλα γιατί να μη θέλω μικρούς στην ομάδα? Ο Δημούτσος μπορεί να μην είναι επιπέδου Ραούλ (και να είναι δεν είχε την ευκαιρία να το δείξει ακόμα), αλλά ούτε ο Μπογκάρντε ήταν και πήρε Τσάμπιονς λιγκ ούτε ο Ντιαρρά ήταν και τον μοσχοπούλησε η Λυών στη Ρεαλ. Το θέμα είναι να έχει πάθος. Μπορεί να ξυπνήσει έτσι και τους άλλους όπως έκανε ο Νίνης.

Αυτό που προσπαθώ να το κάνω ξεκάθαρο είναι ότι θέλω προσωπικά να δω έναν Παναθηναϊκό με νεύρο που να μην περιμένει από το φιλότιμο του κάθε γυρολόγου Ευρωπαίου. Τότε θα δεις ότι θα χτυπάει το πρωτάθλημα με αξιώσεις. Γιατί αλλιώς μπορεί να γίνει κανα θαύμα και να το πάρει όπως με το Σουμ αλλά και πάλι θα γυρίσει στα σκατα... Το θέμα είναι να ανέβει και να συνεχίσει για χρόνια να αποδίδει καλά

Το ότι είμαι Παναθηναϊκός δε λέει τπτ. Δε θα αρρωστήσω άμα δεν πηγαίνει καλά η ομάδα...

More
04 Jul 2007 21:13 #34613 by Kostas Giagias
File NACastillo εχεις ξεφύγει...

Το να ποστάρεις 4-5 ποστς συνεχόμενα χωρίς απάντηση δείχνει απλά έλλειψη τεκμηριωμένης άποψης και απλού νεανικού οπαδισμού.

Εγώ Ολυμπιακός είμαι ΟΠΑΔΟΣ και όχι φίλαθλος (για να μην με κατηγορήσεις μετά).

Ο Sir_A_K έχει στα περισσότερα πράγματα δίκιο. Για να φτιάξεις μία ομάδα μπορείς να πάρεις 2 δρόμους,

1. Εχεις τα λεφτά του αμπράμοβιτς ή της ΡΕΑΛ και αγοράζεις ότι καλύτερο κινείται στην αγορά.
2. Κάνεις σωστό προγραμματισμό και αγοράζεις πιο φθηνά παίκτες οι οποίοι μπορεί να βγουν αλλα μπορεί και όχι (το ποσοστό αυτό αλλάζει αναλόγως του επιτελείου και το πόσο καλά κρίνουν τα ταλέντα). Με αυτούς που τελικά βγαίνουν και έναν σωστό κορμό έμπειρων παικτών (οχι απαραίτητα 3Χ) φτιάχνεις μία σοβαρή ομάδα. Μετά είτε πουλάς και κάποιον παικτη είτε με τα κέρδη σου βελτιώνεις την ομάδα ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ. Οχι αλλάζοντας ξαφνικά 10-15 παίκτες.

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Εμείς τον καστίγιο στα 22 τον λέγαμε μικρό... Ας φτάσει στα 30 για να τον πούμε έτοιμο!!!!

Επειδή εγώ βλέπω ολυμπιακό από το 81... θύμισε μου από πότε έχεις να δεις παίκτη να καθιερώνεται στην ομάδα μας ξεκινόντας από τα μικρά? Εστω και με μεταγραφη?

Πάμε σε άλλο θέμα τώρα... Ευρώπη. ΧΑΧΑΧΑΧΑ οι διαφορές είναι τεράστιες και θα γίνονται ακόμα πιο μεγάλες όσο περνούν τα χρόνια. Ακριβώς όπως ο ΟΣΦΠ σε πρώτο λόγο και ΠΑΟ ΑΕΚ σε δεύτερο έχουν ξεφύγει από τους άλλους έτσι είναι και στην Ευρώπη. Οι μεγάλοι μεγαλώνουν... Εμείς αν όχι μικραίνουμε, τουλάχιστον μένουμε στάσιμοι.

Τρίτο θέμα Προπονητής.
ΝΑΙ Ο SOLLIED ήταν και είναι αρκετά καλός για τα δεδομένα μας. Δεν έχασε κανένα τίτλο όσο ήταν και τον διώξαμε με την ομάδα 1η και μέσα στο κύπελλο.
Ο SIR TAKIS κατάφερε και έχασε τον ένα τίτλο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!

Το κακό με τον Sollied ήταν ότι προσπάθησε να παίξει το 4-3-3 αλλά με ριβάλντο στην κατάσταση που ήταν στα Ολυμπιακά του Χρόνια ήταν αδύνατο. Να τον βγάλει αλλαγή δύσκολο. (αμέσως στον Κοκκαλη). Ζητούσε παίκτες και εμείς αγοράζαμε αλλά των άλλων. Να σου θυμίσω μόνο τον ντραγκουντίνοβιτς... Τον χάσαμε τότε για 400Χιλ 1.2 με 1.6 Τι να κάνει ο καημένος ξέπεσε στην VALENCIA!!!! και τώρα έρχετε ο ΟΣΦΠ να θέλει τον ίδιο παίκτη 2 χρόνια ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. Και στο sollied έμεινε να έχει αριστερό μπάκ Γεωργάτο και Bulut και την δεύτερη χρονιά τον Ντομί.

Ακόμα και στα 6 εκτος έδρας του Sollied στο UCL είχες μόνο μία ΗΤΤΑ στα ίσια. Με λυών και ρεάλ έχασες το Χ στο 85+ με ροζενμποργκ την ΝΙΚΗ στα ίδια λεπτά. Με ρομα άνετα Χ και με Σαχτιόρ 2 φορές να προηγήσε και να γίνεται 2-2 μα παιδικά λάθη !!! Μονο με valencia είχαμε καθαρη ΗΤΤΑ.

ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ (Καριου,Ντραγκουντινοβιτς, Σιμονς, ΚΛΠ)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
05 Jul 2007 02:45 #34650 by Kiriakos
Ρε με δουλεύεις? Τι οπαδισμό? Για προσεξε καλήτερα τα μηνυματα! Η κοντρα δεν ειναι ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ, ειναι εμπειροι παίχτες vs <<ταλεντάκια>>!

Τωρα αν το πήρατε εσείς έτσι, αυτο σημαίνει οτι εσείς έχετε τη μύγα που λέμε!

Λοιπον για να καταλάβετε! Οταν λες να πάρεις παίχτες που θα σου βγουν εννοεις να σου βγουν! Αλλα με τι βλέψεις? Για ευρώπη ή για Ελλάδα!
Αν ειναι για ευρώπη σωστος, ναι τοτε τον θέλω τον μικρό παίχτη!(Γιατι να παώ να πάρω τον Κακα τώρα δεν γίνεται, πριν απο 5 χρονια ομως θα μπορούσα) Αν ομώς ειναι για Ελλάδα(Δημούτσος) τοτε τι να επενδύσω, αφου μπορώ να φέρω έτοιμο <<Δημούτσο>>!
Καταλάβατε τι λέω?

Σιρ_Α_Κ ο Νίνης ειναι Η εξαίρεση! Και να σου πω κι όλας οτι αν δω σε 5 χρονακια τον Νινη σε καμία Ρεαλ δεν θα με εκπλήξει! Θέλω να πω οτι ειναι πιο καλη <<πάστα>> παίχτη απο τους Δημουτσους, Κοιλιαρες και αλλους οι οποιοι ειναι ταλεντα για Ελλάδα, οχι για ευρώπη! Ο Νινής δεν λεω εγώ οτι είναι 100% <<ευρωπαικό ταλεντο>> αλλα δεν θα το αποκλείσει και κανένας, 17 χρονών είναι το παίδι ακι παίζει πολυ καλή μπάλα! Σε 5 χρόνια ακόμα τελέντο θα τον λέμε!(21 με 22 χρόνων) Φαντασου όμως βελτίωση 5 χρόνων... ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ θα γίνει...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jul 2007 12:47 #34799 by a Guest
Replied by a Guest on topic Μεταγραφές 2007/2008
Μάτος στον ΠΑΟ, Χαριστέας στη Νυρεμβέργη, Βρύζας στον ΠΑΟΚ και Σπανούλης εκτός NBA.

More
07 Jul 2007 13:11 #34852 by Kiriakos
Πριν απο ένα μήνα μιλησα για Καραγκούνη!!
Και ΔΕΝ είπα απλώς οτι θα φύγει απο Μπενφίκα(σε μια χρονικη στιγμη που κανενος δεν του πέρναγε απο το μυαλο) αλλά μιλησα κι ολας για επιστροφη στην Ελλάδα!

Κάποιοι αμφησβιτησαν!!

Τώρα τι λέτε :?: