Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2007/2008

More
04 Jul 2007 02:59 #34516 by Νίκος Θεοδωρής

SA7\ wrote: Εμένα πάντως ως μεταγραφή πολύ μου αρέσει ο Darko, το μόνο που με χαλάει είναι η ηλικία του. Αλλα οκ όταν οι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2007 03:06 #34517 by Kiriakos
Ο SA7 δεν συγκρίνει τους παίχτες! Συγκρίνει τις κινήσεις των δύο ομάδων, δείχνοντας κοροιδευτικά οτι ο ΠΑΟ δεν κανει καλές μεταγραφές!

Δεν είπε Δημούτσο! Είπε Δημούτσους(Δηλαδη γενικά τις μεταγραφες του ΠΑΟ και τους στόχους του!)

More
04 Jul 2007 03:11 #34518 by Kiriakos
"Δεν ξέρω τι θα κάνω" δήλωσε ο Παπαλουκάς!!!!!!!!!!!!!
Άρα δεν αποκλείται και η περίπτωαη της επιστροφής! ΜΑΚΑΡΙ...
Είναι και το ΝΒΑ αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως μπορει να αποφασίσει ενας ολυμπιακός σε πρόταση του ΟΣΦΠ!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jul 2007 03:13 #34519 by a Guest
Replied by a Guest on topic Μεταγραφές 2007/2008
Well said

More
04 Jul 2007 03:17 #34520 by Kiriakos
LOL...
Ναι... ξεχασες όμως να πεις και τον προπονήτη!

Ααα... να δώσουμε και μια παλιά είδηση... Ο Ντούσαν θα πηγαινε ΠΑΟΚ αλλά ξέρει οτι κατα τον Δεκέμβρη παλι ο ΠΑΟ να ψαχνει προπονητή... βλέπετε δεν τον χαλάει να περιμενει, αστε που μπορει να γινει και πριν τον Δεκέμβρη ετσι όπως την κόβω τη δουλειά!!! :mrgreen:

More
04 Jul 2007 04:47 #34524 by Αντώνης Κατρής
Το θέμα είναι ότι ο Δημούτσος και οι Δημούτσοι επειδή είναι μικροί και θέλουν να φτιάξουν όνομα θα προσπαθήσουν και αν μη τι άλλο θα ακούνε τον έρμο τον προπονητή... Ο 34αρης ο Ντάρκο τι ακριβώς θα κάνει??? Και μην ξεχνάτε αγαπητοί Ολυμπιακοί ότι έχετε διώξει τη μισή ομάδα. Πως θα γεμίσετε το ρόστερ? Ειδικά από τη στιγμή που μικροί για σας είναι από 30 και πάνω... Οπότε ας μην προτρέχουμε..

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jul 2007 14:02 #34539 by a Guest
Sir_A_K καλοί οι μικροί δεν λέω,

More
04 Jul 2007 14:48 #34543 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα να δεις πως το σκέφτομαι... Στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια με τους έμπειρους δε βλέπουμε χαΐρι... Πέρυσι μπήκε ο Νίνης και έδωσε ζωντάνια στην ομάδα μέχρι που έσκασε (λογικό 17χρονος και χωρίς προετοιμασία). Γιατί λοιπόν αφού έχω δει ότι η συνταγή δουλεύει να μην το προτιμώ? Όσο για τους 34χρονους αν είναι ονόματα πολλές φορές κάνουν του κεφαλιού τους. Ειδικά αν ο προπονητής δε φημίζεται για την πειθαρχία που επιβάλει...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jul 2007 14:51 #34545 by a Guest
Σε αυτο με τους μικρούς έχεις δίκιο. Αλλα η Ελληνική νοοτροπία δεν αλλάζει. Φωνάζουμε για ευκαιρίες στους μικρούς και με την πρώτη στραβή τα χώνουμε. Τι να σου κάνει και ο καημένος ο coach? Δυστυχώς ακολουθούμε το: "Στις επιτυχίες όλοι μαζί, και στις αποτυχίες φταίτε εσείς"

More
04 Jul 2007 14:52 #34546 by Kostas Giagias
Γιατί μιλάτε για πεσέιρο ? ΤΟν ξέρετε? εγώ όχι και δεν κάνω κρίσεις ούτε μιλώ για το πότε θα φύγει...

Ειδικά όταν η ομάδα μου ΔΕΝ έχει προπονητή...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team