Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2007/2008

More
07 Jul 2007 13:17 #34853 by Kiriakos
Εγώ ενα έχω να πω :!:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jul 2007 15:28 #34861 by a Guest
Replied by a Guest on topic Μεταγραφές 2007/2008
Προφήτης :!:

More
07 Jul 2007 16:58 #34876 by Kiriakos
LOL...
Οχι φιλε MAX, απλώς οταν ξέρεις απο που να πάρεις την πληροφορία... αυτα γίνονται!!!

More
13 Jul 2007 18:54 #35181 by Kiriakos
Λοιπόν εχουμε και λέμε...

Μπράβο
Κοβάσεβιτς
Νούνιες
Μήτρογλου
Άντζας
Γκαλέτι
ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ε ρε περίπατο που θα έχουμε φέτος...

ΕΦΥΓΑΝ
Οκκάς
Μπαμπαγκίντα
Ανατολάκης
Ριβάλντο
Μάριτς
Παππάς
Ταραλίδης
Κωστούλας
Γιάννου
Μπόρχα
Σαβούρα που έφυγεε!!!

Ομως ο γερο-Ριβάλντο(κατα τους ειδικούς στα 31 του) έγινε έφηβος(κατα τους ίδιους πάλι στα 34 του) και ο <<τυπάρας>> ο λούζερ της 4αρας και της 3αρας(κατα τους ειδικους και κατα το Βαρδινογιάννη) ξαφνικά ηρθε να μεταδώσει νοοτροπία νικητη στους νέους...
Αυτό θα πει επικοινωνιακή πολιτική!!! Κάπως έτσι γινονται οι δουλειές... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!(μιλάω για μερικές εφημεριδούλες τωρα και για άλλα ΜΜΕ, μην νομίζει κανένας απο εδώ οτι τα λέω για αυτόν)

-Μπασινάς...
-Ο Παπαδόπουλος θα φύγει απο τον ΠΑΟ(και αν οχι πάντος ο ιδιος θέλει πολύ)
-Μποτινέλη?(Γλέεεεεεντια προσεχώς)

Λοιπόν δειτε και τον ΆΜΠΑΛΟ εδώ

More
13 Jul 2007 22:21 #35186 by Antwnhs
Ο τυπαρας σε εβγλαλε στους δρομους καποτε και πανυγηριζες εξαλα τα καταρθωματα των γκουμομπασιναδων γιαυτο σκεψου καλα τι λες...
Φοβερο το βιντεου του αργεντινου που πηρατε αν ψαξεις θα βρεις το περυσινο του Ρομερο που εχει και πολλες ομοιοτητες :lol: ..
Διαβασα ολον τον <<μονολογο της τρελλας>> εδω και 2 μηνες και καταλαβα οτι πρεπει να αλλαξεις πηγες,ο γραματεας και ο αποδυτιριακιας δεν κανουνε καλο :mrgreen: ..Εξω οι looser πρωταθλητες Ευπωπης,χαλανε την πιατσα....

Μανο,θυμασε κατι μαχες πληκτρολογιου που καναμε για την γενια της ριζουπολης?Εστω και στα γεραματα δικαιωθηκα και εγω σε κατι

More
14 Jul 2007 01:08 #35205 by Kiriakos
Καλά εσενα σε φέραμε να μας μασίσεις καραμέλες!
Δεν κατάλαβες καλα το μήνημα εκτος κι αν δεν διαβάζεις τις παρενθέσεις... Εγώ γράφω αυτα που έλεγαν κάποιοι οταν στα 31 του ηρθε ο Ριβάντο στον Ολυμπιακό και βλέπω αυτα που λένε τώρα οι ιδιοι στα 34 και τρελένομαι... Γράφω αυτα που έλεγαν κάποιοι για να υψώσουν ασπιδα προστασίας στο Βαρδινογιαννη οταν τον εδιωξε λεγοντας τοτε οτι εκανε καλά γτι ηταν γενιά τον λούζερ, τώρα που ήρθε παλι καλά έκανε...

Για το Ερυωπαικο αστο φιλαράκο, ξανα δες τι τύχη είχαμε και δες καλήτερα και τι σχόλια πηραμε απο τους ξένους... Ομαδα που αξίζει να πέρνει Ευρωπαικο δεν πάει να χάσει απο την Αλβανία δυο μηνες μετά... Οταν ειχαν κάει ο Ρονάλντο, ο Ανρι απο τα πολλά παιχνιδια...
Θυμησου τι έπιανε ο Νικοπολιδης( του ΠΑΟ και αυτος)... Τι εκανε ο Ζαγοράκης...(ΤΟΥ ΠΑΟ και αυτος)

Άσε οι παίχτες που είχες ηταν για να καταστρέφουν το ποδοσφαιρο του αντιπαλου για αυτο και εδώ με τις μικρές ομάδες δεν μπορουσαν να δημιουργησουν... Κουτσα κουτσα δεν γίνεται να παίξεις με τη Καλαμαριά(Κατάλαβες?), ο Χαριστεας που τα κάρφωνε(του ΠΑΟ και αυτος), ο Βρυζας(του ΠΑΟ φυσικά), ο Γιανακόπουλος(γενιμα θρέμα του ΠΑΟ)! Να σου πω κι άλλους!

Τον Νιουνιες 8α τον δεις... και δοσε μου και λινκ να δώ κατι ανάλογο του Ρομέρο!(ΠΕΡΙΜΕΝΩ)

More
14 Jul 2007 02:05 #35208 by Νίκος Θεοδωρής
Και πάλι θα βγεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, και πάλι θα τα μαζεύει τα τεμάχια..Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ρε πστ μ.. :mrgreen:

More
14 Jul 2007 02:54 #35209 by Kiriakos
Για Ερυώπη το εχώ πει! Έγω σαν Ολυμπιακός δεν θα κάτσω να βγάλω μύτη σε Ρεάλ, Ιντερ και ...κιες!!!
Το προβλημα δεν είναι του Ολυμπιακού για να κάτσω να σκάσω αν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά! Ελληνική ομάδα ειναι δεν τι κατάλαβα! Αυτό που έχω καταλάβει παντως εγώ είναι το οτι όλοι τα βάζουν με τον Ολυμπιακο στο θέμα της Ευρώπης γιατι μέσα τους όλοι ξέρουν οτι μονο αυτός μπορεί να κάνει κατι!

Η περιμένουν θαύματα απο τον Ολυμπιακό(κακός γιατι ειναι Ελλληνική ομάδα και παίζει στην Ελλαδα με προγραμα γελιο και με έσοδα γελια για τους αλλους συλόγους...) ή δεν έχουν να πουν τπτ αλλο ανάντια στον Ολυμπιακό και μασάνε την ίδια καραμέλα!
Γνώμη μου ειναι οτι το πρώτο το κάνουν οι Ολυμπιακοι κακός ομως γιατι ο Θρύλος ειναι Θρύλος και έχει κανει πολλά αλλα το ποδοσφαιρο έχει αλλάξει απο εκείνη την εποχη και το δευτερο το λένε οι αντι-Ολυμπιακοί...

Εχουν καταφέρει να απαξιώνουν τα πρωταθληματα του ΟΣΦΠ...

Λοιπόν φίλοι μου έχω κάνει ένα γκάλοπ και θα σας το παρουσιάσω τις επομενες ημέρες...
Για να δείτε πόσο καίει ο πρωταθλητης Ολυμπιακος...
Εχω μαζέψει πρωτοσέλιδα ενός μηνα απο εφημερίδες όπως η SportDay, Athlitikh Hxo, Derby, Prasinh, Enwsh, Score, Wra kai GoalNews!
Όλες όταν μιλανε για ΠΑΟ η ΑΕΚ μιλάνει για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος σε πολυ έντονους τόνους... Αυτό δείχνει το πόσο το θέλουν οι ομάδες τους και οι ίδιοι... Κάτι λέει ετσι?

Και αναρωτιέμαι εγώ ο οπαδός του ΟΣΦΠ αφού οι αντιπαλοι μου(ΑΕΚ, ΠΑΟ) σκοτώνοντε για ένα πρωταθληματακι γιατι να κάτσω να ασχολούμε εγώ με την Ευρώπη?
ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ...
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ...
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ...

More
14 Jul 2007 22:23 #35248 by Antwnhs

NACastillo\ wrote: Καλά εσενα σε φέραμε να μας μασίσεις καραμέλες!
Δεν κατάλαβες καλα το μήνημα εκτος κι αν δεν διαβάζεις τις παρενθέσεις... Εγώ γράφω αυτα που έλεγαν κάποιοι οταν στα 31 του ηρθε ο Ριβάντο στον Ολυμπιακό και βλέπω αυτα που λένε τώρα οι ιδιοι στα 34 και τρελένομαι... Γράφω αυτα που έλεγαν κάποιοι για να υψώσουν ασπιδα προστασίας στο Βαρδινογιαννη οταν τον εδιωξε λεγοντας τοτε οτι εκανε καλά γτι ηταν γενιά τον λούζερ, τώρα που ήρθε παλι καλά έκανε...

Για το Ερυωπαικο αστο φιλαράκο, ξανα δες τι τύχη είχαμε και δες καλήτερα και τι σχόλια πηραμε απο τους ξένους... Ομαδα που αξίζει να πέρνει Ευρωπαικο δεν πάει να χάσει απο την Αλβανία δυο μηνες μετά... Οταν ειχαν κάει ο Ρονάλντο, ο Ανρι απο τα πολλά παιχνιδια...
Θυμησου τι έπιανε ο Νικοπολιδης( του ΠΑΟ και αυτος)... Τι εκανε ο Ζαγοράκης...(ΤΟΥ ΠΑΟ και αυτ
Άσε οι παίχτες που είχες ηταν για να καταστρέφουν το ποδοσφαιρο του αντιπαλου για αυτο και εδώ με τις μικρές ομάδες δεν μπορουσαν να δημιουργησουν... Κουτσα κουτσα δεν γίνεται να παίξεις με τη Καλαμαριά(Κατάλαβες?), ο Χαριστεας που τα κάρφωνε(του ΠΑΟ και αυτος), ο Βρυζας(του ΠΑΟ φυσικά), ο Γιανακόπουλος(γενιμα θρέμα του ΠΑΟ)! Να σου πω κι άλλους!

Τον Νιουνιες 8α τον δεις... και δοσε μου και λινκ να δώ κατι ανάλογο του Ρομέρο!(ΠΕΡΙΜΕΝΩ)

Aντε αφου περιμενεις και δεν εχεις τι να κανεις για σκεψου σοβαρα και πες μου με το χερι στην καρδια πια τεραστια επυτιχια του ολυπμιακου σε βγαλε στον δρομο [ :lol: ] οπως η εθνικη ελλαδος (με εναν και μονο ΕΝΑΝ γαυρο παιχτη στην συνθεση της{1-ενα-one-uno-en ktlp)Να ειναι μηπως το πρωτο πρωταθλημα μετα απο 11 χρονια????Εσυ βρε παιδακι μου πιανεις στο στοματακι σου το μεγαλυτερο σωματειο στην Ελλαδα και λες οτι το μικρενουμε επειδη αφηνουμε τον Νινη και τον Δημουτσο να πεζουνε με τα πρασινα,και η μεγαλυτερη χαρα σου ειναι μια κουπα υστερα απο 11 χρονια??Μαλλον πρεπει να αρχισεις να μηλας μονο με αεκτζηδες που θα σε καταλαβουνε καλυτερα,γιατι παναθηναικος δυσκολα...Στα εντεκα δικα σου,αντιπαραθετω 3 χρονια φαγουρα,γιατι τοσα ειναι που μας πικρενει η ομαδα μας..Εκει που εχω ταξιδεψει εγω....

More
16 Jul 2007 20:49 #35365 by Kiriakos
Οκ φιλαράκο... Συννέχισε να ταξιδεύεις... Ποσα χρονια έχετε να βγείτε CL??? Πόσα να κάνετε πορεία??? Το πρώτο πραγμα που εκανε ο Βαρδινογιαννης ήταν να αλλάξειτο συστημα φέτος μπας και βγείτε CL... Ευρωπαική ομάδα σου λένε... :mrgreen:  :mrgreen: (Και μην πεις για την ομ΄δα μου εγω