- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Aντε αφου περιμενεις και δεν εχεις τι να κανεις για σκεψου σοβαρα και πες μου με το χερι στην καρδια πια τεραστια επυτιχια του ολυπμιακου σε βγαλε στον δρομο [ ] οπως η εθνικη ελλαδος (με εναν και μονο ΕΝΑΝ γαυρο παιχτη στην συνθεση της{1-ενα-one-uno-en ktlp)Να ειναι μηπως το πρωτο πρωταθλημα μετα απο 11 χρονια????Εσυ βρε παιδακι μου πιανεις στο στοματακι σου το μεγαλυτερο σωματειο στην Ελλαδα και λες οτι το μικρενουμε επειδη αφηνουμε τον Νινη και τον Δημουτσο να πεζουνε με τα πρασινα,και η μεγαλυτερη χαρα σου ειναι μια κουπα υστερα απο 11 χρονια??Μαλλον πρεπει να αρχισεις να μηλας μονο με αεκτζηδες που θα σε καταλαβουνε καλυτερα,γιατι παναθηναικος δυσκολα...Στα εντεκα δικα σου,αντιπαραθετω 3 χρονια φαγουρα,γιατι τοσα ειναι που μας πικρενει η ομαδα μας..Εκει που εχω ταξιδεψει εγω....NACastillo\ wrote: Καλά εσενα σε φέραμε να μας μασίσεις καραμέλες!
Δεν κατάλαβες καλα το μήνημα εκτος κι αν δεν διαβάζεις τις παρενθέσεις... Εγώ γράφω αυτα που έλεγαν κάποιοι οταν στα 31 του ηρθε ο Ριβάντο στον Ολυμπιακό και βλέπω αυτα που λένε τώρα οι ιδιοι στα 34 και τρελένομαι... Γράφω αυτα που έλεγαν κάποιοι για να υψώσουν ασπιδα προστασίας στο Βαρδινογιαννη οταν τον εδιωξε λεγοντας τοτε οτι εκανε καλά γτι ηταν γενιά τον λούζερ, τώρα που ήρθε παλι καλά έκανε...
Για το Ερυωπαικο αστο φιλαράκο, ξανα δες τι τύχη είχαμε και δες καλήτερα και τι σχόλια πηραμε απο τους ξένους... Ομαδα που αξίζει να πέρνει Ευρωπαικο δεν πάει να χάσει απο την Αλβανία δυο μηνες μετά... Οταν ειχαν κάει ο Ρονάλντο, ο Ανρι απο τα πολλά παιχνιδια...
Θυμησου τι έπιανε ο Νικοπολιδης( του ΠΑΟ και αυτος)... Τι εκανε ο Ζαγοράκης...(ΤΟΥ ΠΑΟ και αυτ
Άσε οι παίχτες που είχες ηταν για να καταστρέφουν το ποδοσφαιρο του αντιπαλου για αυτο και εδώ με τις μικρές ομάδες δεν μπορουσαν να δημιουργησουν... Κουτσα κουτσα δεν γίνεται να παίξεις με τη Καλαμαριά(Κατάλαβες?), ο Χαριστεας που τα κάρφωνε(του ΠΑΟ και αυτος), ο Βρυζας(του ΠΑΟ φυσικά), ο Γιανακόπουλος(γενιμα θρέμα του ΠΑΟ)! Να σου πω κι άλλους!
Τον Νιουνιες 8α τον δεις... και δοσε μου και λινκ να δώ κατι ανάλογο του Ρομέρο!(ΠΕΡΙΜΕΝΩ)