Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2007/2008

More
20 Jul 2007 01:47 #35569 by Thanasis Kaleas
Symfwnw apolyta file.......i 7 kanei ti megalyteri zimia stin omada mas.....

O Lazcko pws sas fainetai?Exw tin entypwsi oti einai poly kali periptwsi......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2007 02:02 #35571 by Kiriakos
Εγώ δεν λέω οτι η 7 έχει σε όλα άδικο... αλλα δεν μπορει να κάνει και οτι θέλει, δεν ειναι μόνο αυτοι Ολυμπιακοί και σου είπα κι όλας, μια φορά φαγαμε γκολ και ο άλλος δεν το πήρε χαμπάρι απο δίπλα απο τη μαστουρα... έλεος!!!
Οσο για τα επεισόδια δεν ειναι η 7, οι συνδεσμοι είναι που την κάνουν τη δουλειά εκει... Για εμένα αυτοι δεν είναι Ολυμπιακοί... (το οτι λέω για τους δικούς μας δεν σημαίνει οτι οι άλλοι είναι καλοί, απλά εγώ θα κρίνω τους δικούς μας...)

Ο Lazcko δεν μου πολυ αρέσει φίλε... Είπαμε φέτος να κανουμε κάτι καλό, οχι τα ίδια πάλι. Δεν έχει τπτ το ιδιαίτερο... έχει κάλο πόδι αλλα είναι λίγος για τον ΟΣΦΠ. Ο Παπαδόπουλος είναι καλος και θα φανεί... Φακίνος, Ματσούκας οχι... Ειδικά ο πρώτος δεν κάνει για ΟΣΦΠ. Φαινοντε οι καλοί οι παίχτες, δεν κάνουν ούτε θα κάνουν...(άποψη μου έτσι, μακάρι να κάνω λάθος)!!!

Ο ΟΣΦΠ θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν πάρει αμυντικό χαφ και 10άρι... θα με θυμηθείτε, δεν γίνεται να αναπτύσεσαι μόνο απο τα πλάγια... θέλει θέλει άκόμα!
Κάτι μου λέει ομως οτι κάτι καλό ετοιμάζει ο πρόεδρος γιατι ακομα δεν έχει <<μιλήσει>> αυτος
στις μεταγραφές... Κατι θα θέλει να κάνει κι αυτός... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

More
20 Jul 2007 10:09 #35577 by Spyros
O proedras paidia mou kala tosa xronia mas douleuei psilogazi kai edwse megali dynami stin 7 me apotelesma na diwxnoun san apotyximeno ton bajevic.Exoun perasei ston perissotero kosmo tou olympiakou tin filosofia pws den trwme ksanazestameno fagito kai malakies!Prepei na paroume tous Eurwpaious gia to kati parapanw stin eurwpi (edw gelame para polu,ma para polu sou lew) vlepe sollied.Megas proponitis.pio poly scouter einai o anthrwpos para proponitis.

Tin xronia pou apokleistikame apo tin liverpool stous olimous I proedrara mas pire 50 Ekatommyria eyro apo to champions league kai den evale oute ta 10 pou exei valei twra.Gi'ayto min mou lete oti den einai LAMOGIO pou stin intracom gamietai o allos na vgalei to project kai den plirwnetai yperwries,pou vgazei 200.000 Euro apo ta eisitiria se kthe entos edras.Na min poume ti vgazei apo tis thigatrikes.Kai pali tsigkounies kanei fetos me ta 10 ek euro.Exei parei to stoixima kai vgazei kai apo ekei ta apisteyta

Den me peithei o Malakas pou exoume gia proedro.Den exei orama.

Kalos o lazcko,gia back up mia xara mou fainetai an kai protimw o lemonis na anevasei kana pitsirika apo tis akadimies.kalo paixtouri tha ginei o matsoukas, gia tin ilikia toy exei podosfairiko myalo.

I omada thelei sigoura opws eipate 10ari amyntiko xaf kai ena dynato center back.
An erthoun onomata san ton raoul bravo h ton galleti tote tha eimaste yperplhreis.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
20 Jul 2007 10:11 #35578 by Spyros
Re Castillo alitheuei pws exoume faei timwria gia ta eurwpaika paixnidia?

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
20 Jul 2007 20:41 #35608 by Kiriakos
Πως δεν αληθεύει! Το πρώτο παιχνίδι θα είναι χώρις κόσμο!
Για τα 50 εκ. διαφώνω κά8ετα! Αν ήταν έτσι η Ρεαλ βγάζει 350 μονο απο Ευρωπη! Με λιγα λογια να τα δώσει χαλαρά τα 130 για Κακα και να παρει και κανεναν αλλο με 150 να της μεινουν και 70 εκ εσοδα!
Μη λεμε και οτι θέλουμε... Οκ παίχτες τα τελευταια χρονια δεν έφερνε αλλά μην λέμε και τέτοια πια! Μην ξεχνάς οτι ο Μπαγεβιτς ηταν που δεν ήθελε ονοματα καθόλου και έφερνε Μιτιτς, Σισιτς και Φιλιππάκους... Ο Ριβάλντο ήρθε χάρης τον πρόεδρο, ο Ντούσαν δεν τον ήθελε και αποδειχθηκε μεγαλο λάθος γτι είδες τι εκανε ο Ριβαλντο τη πρώτη χρονια! Ουτε Τζιο ήθελε ουτε τπτ... Αυτο τον έφαγε κι ολας... το οτι δεν ήθελε παιχταράδες και έφερνε κατα την άποψη μου πολυ <<λιγους>> παιχτες για τον ΟΣΦΠ, ασχετα αν στα θεματα τακτικής και προπονησης είναι για εμένα οτι καλήτερο!

Υ.Γ.Σπιλέκο κάνεις ένα λάθος... ενας προεδρος δεν πρέπει να πέρνει απο την ομαδα λεφτα αλλά κανενας δεν τον υποχρεώνει να βάζει κι όλας απο τη τζέπη του... Οι μεταγράφες γινοντε απο το ταμείο της ομάδας παντού τώρα αν θέλει να κάνει κάποιο δώρο ο πρόεδρος μιας ομάδας είναι άλλο αυτο.

Ο Λατσκο φίλε είναι λίγος... ακου εμένα που σου λέω!!! Εδώ ο Μπαμπαγκιντα εβγαζε μάτια στα φιλικα... ο Λατσκο ούτε στα φιλικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Ο Ματσουκας είναι καλός αλλα στο φιλικό ηταν κακός!
Ο Παπαδοπουλος καλός ρε παιδιά αλλα ξέρετε τι?  Είναι πολύ ψηλός και ειναι 15 χρονών μεχρι τα 19 μπορει να γίνει 2μ +. Δεν θα μπορει να στρήψει! Τεσπα μην είμαι κακός, απλά να τα λέμε όλα!

More
20 Jul 2007 22:49 #35609 by Spyros
Re file giati den me peitheis oti ginontai i metagrafes apo to tameio tis omadas.Ta liga xronia pou asxoloume pio sovara me tin mpala vlepw oti o kokkalis exei vgalei trela xrimata apo ton Olympiako.Esy den to vlepeis?Kai an oxi tote ti vlepeis?

Min mou les oti pairnei lefta apo to tamio!Stin ispania eisai file mou?Edw einai ellada!Ta teleytaia xronia pairnei eleytherous gia na min ksodeftei.I fenebaxche stin tourkia exei budget 50 ek xwris na symmetexei tosa xronia osa o Olynpiakos sto champions league.Min mou ton dikaiologeis to malaka se parakalw!

Kai giati na min valei 10 ek apo ta 50?Afou opws les pane sto tameio?
Ase re castillo, ekmetalleuontai tin agapi mas gia tin omda ayti oi anthrwpoi.Min to psaxneis.

O Dusan exei ta kolimata toy opws oloi oi anthrwpoi alla mexri twra i istoria exei deiksei oti itan o monos ikanos na ftiaksei synolo.OI ypolipoi panw sto ergo tou patisan.

Filika kai me symponoia gia tin omada mas.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
21 Jul 2007 00:12 #35611 by Kiriakos
Για τον Ντουσαν συμφωνουμε...
Για Κοκκαλη δεν λέω οτι είναι ο καλήτερος, απλά είμαι ευχαριστημένος που δεν εχουμε κανένα Νικολαιδη η Βαρδινογιάννη και θυμαμαι κι ολας οτι με έχει σώσει κάποτε! Απλα αυτο...

More
21 Jul 2007 09:20 #35617 by Μάνος Αλιμπέρτης
Γιατί ο κοντός ειναι κακός πρόεδρος;Μην τρελαθούμε πρωί πρωί...

Ειναι πραγματικά άνθρωπος του ποδοσφαίρου και όχι λαμόγιο οπως οι περισσότεροι παράγοντες και κάνει μία αξιοζήλευτη προσπάθεια εδώ και 3 χρόνια.Συνεχώς ανεβάζει την ποιότητα των παικτών, καθιερώθηκε στην 2ή θέση απο την 3ή, θα παίξει προκριματικά C.L για δεύτερο χρόνο, πουλάει πάμπολλα διαρκείας και κακά τα ψέμματα δεν παίζει και τραγικά η ΑΕΚ...Κάπως το τσουλάει το τόπι.

Βέβαια χαρίστηκαν στην ΑΕΚ ορισμένες δεκάδες εκατομμύρια € αλλά όλες οι ομάδες στην ομάδα ειναι ευνοημένες,κακά τα ψέμματα.

Everything that has a beginning has an end...

More
21 Jul 2007 13:33 #35627 by Spyros
Egw eimai stenaxwrimenos pou den exoume ena nikolaidi kai eyxaristimenos pou den exoume enas tziger.An kai mou aresei i nootropia tou panathinaikoy na vgazei paixtes.

Symfwnw apolyta me ton profiti gia ton demi giati exei orama kai thelei mono to kalo tis omadas,ase pou tin ponaei!

kala, pisteyw, tha paei o zagorakis.Eyxomai kai o remos.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
22 Jul 2007 11:24 #35658 by Kiriakos
Λοιπον μισο γιατι δεν καταλαβαινόμστε!
Ο ΠΑΟ εκτος απο Νίνη ποιον άλλο έχει βγάλει? Καλό ομως, όχι κάλο...
Δεν ερκει μονο να θέλεις όπως ο Νικολαιδης φιλε μου. Πρέπει και να μπορείς γιατι και εγώ αν είχα τα λεφτά θα έπερνα το CL ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ(θέλω δεν έχω ομως τη δυνατότητα κάτι ανάλογο και με τον Νικολαιδη)! Δεν λέω οτι είναι λαμόγια και δεν προσπαθεί. δίνει παραπάνω απο αυτο που μπορεί δεν φτάνει όμως!
Τεσπα βαρεθηκα να μιλάω για τους προέδρους, απλά δεν μπορει ενα Κοκκαλη που εχει 10/11 να τον στήνουμε στο 1 μετρο κάθε φορα και τους άλλους που δεν έχουν να τους αποθεώνουμε βάζοντας άλλα κριτηρια! Και εγώ θέλω τον Αμπράμοβιτς αλλά αυτος θέλει? Οποτε μου αρκει αυτος που έχω αφου τουλαχιστον πέρνει αυτο που δεν πέρνουν οι άλλοι!

Λοιπόν ποιοι φίλοι απο εδώ επέμεναν οτι δεν θα πάρει ο ΟΣΦΠ αμυντικό χαφ, οταν παραλληλα εγώ ελεγα οτι ναι θα πάρει? Οπως και με Καρα τα ιδια και με αυτο και τώρα να δείτε και κανένα Μπασίνα στο τελος για κερασάκι!