Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2007/2008

More
16 Jul 2007 22:07 #35370 by Antwnhs

NACastillo\ wrote: Οκ φιλαράκο... Συννέχισε να ταξιδεύεις... Ποσα χρονια έχετε να βγείτε CL??? Πόσα να κάνετε πορεία??? Το πρώτο πραγμα που εκανε ο Βαρδινογιαννης ήταν να αλλάξειτο συστημα φέτος μπας και βγείτε CL... Ευρωπαική ομάδα σου λένε... :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2007 00:43 #35377 by Thanasis Kaleas
File NA Castillo mas douleueis?Tosi wra eleges oti theleis mono prwtathlimata k twra les oti theleis na paroume CL?Mipws ta exeis mperdepsei ligo ta pragmata?K den symfwnw gia ta talenta...giati i omadara tou 96 me djordjevic,giannakopoulo k.a. itan omada talentwn kai o megas bajevic tous ekane paixtarades.....min trelathoume kiolas.....

More
17 Jul 2007 01:13 #35378 by Thanasis Kaleas
kai na min ksexname oti kathe eurwpaiki omada exei toulaxiston enan paixti under 21 sti basiki 11ada.Gia na min leme oti theloume gia ta talenta.......

More
17 Jul 2007 01:54 #35379 by Kiriakos
Μη ξέχνας οτι τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιακου τη χρονια της πορείς ήταν ο Καραπιάλης, ο Γκογκιτς... Ναι δεν λέω πολυ καλοί ο Στέλιος και ο Τζόλε αλλα τότε ήταν άλλοι ο κορμός...
Μη ξεχνάς οτι το γκολ της ισοφάρισης απο τη Γιουβέντους στο 84 στέρησε την προκριση στους 4 και σε αυτο έφταιγε η απειρία το Τζόλε και του Γεωργάτου που ελοιπαν όταν εβγαινε η σεντρα καμια 50αρια μέτρα μπροστά... Στο 84... οχι στο 20 ή 40 και θα πηγαίναμε στους 4...
Τεσπα...
Φίλε φυσικα και ημουν με την εθνίκη και χαρηκα που το πήρε... αυτο όμως δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να παραδέχτω οτι ήταν καθαρά τυχη! Δεν είναι ντροπή...
Τανάση καλα δεν είπα εγω να μην έχουμε μικρους, ουτε να έχουμε 35αριδες... Όλα με μέτρο...

Φίλε Τανάση μπορείς να κάνεις το κόπο να μου πεις που γράφω οτι θέλω CL?(οχι οτι δεν το θέλω αλλά δεν το απαιτώ κι ολας απο την ομάδα μου...)

More
18 Jul 2007 00:32 #35428 by Thanasis Kaleas
Poioi itan o kormos?Eleftherop-anatol mavrogenidis-georgatos-giannakop-djole-alexandris itan oloi 22-23 maximum.Mono karataidis-karapialis-gogic itan megaloi k apo autous mono o gogic panw apo 30.Milaw gia ti vasiki 11ada.....De lew na min exoume empeirous paixtes alla mexri 30,oxi parapanw...k mazi tous stin prwti omada 3-4 20xronous...

K oso gia to cl,i alitheia einai oti parexigisa ta legomena sou...to katalava ksanadiavazontas to post sou...

More
18 Jul 2007 16:10 #35461 by Spyros
Egw ena pragma kserw gia ton kokkali:Einai apisteuto LAMOGIO to opoio pataei panw stin agapi mou pou exw stin omada kai vgazei kathe xrono ta apisteyta apo ton Olympiako.Gia na kaneis poreia sto Champions League (Ennowntas na peraseis apo ton omilo) prepei na exeis omada h alliws synolo!O Olympiakos tosa xronia exei paixtes gia na pairnei to prwtathlima stin Ellada kai ta maliara arxi**a tou stin eyrwpi.Enas anthrwpos itan ikanos na mas kanei pali omada (Bajevic) kai aytos efyge logw Ribo-thyras 7.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
18 Jul 2007 16:10 - 18 Jul 2007 16:19 #35462 by Spyros
Pali kala pou irthe o Ivic kai efere kana paixti alliws den tha kaname tipota!

Η ισχύς εν τη ενώσει!
Last edit: 18 Jul 2007 16:19 by Spyros.

More
18 Jul 2007 16:13 #35463 by Spyros
Ayta gia tin omadara mou.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
18 Jul 2007 23:10 #35498 by Thanasis Kaleas
Symfwnw me ton spileko.....mono dusan....

More
19 Jul 2007 19:56 #35557 by Kiriakos
Συμφωνώ Σπιλέκο σε όλα εκτος απο αυτο για τον Κόκκαλη!
Η αλήθεια είναι οτι την είχε γράψει την ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια... Φέτος κάτι παει να κάνει, θα δούμε!!

Ναι ο Μπάγεβιτς ήταν καλός(τον οποίο έφερε πίσω ο Κόκκαλης) και εφυγε λόγω Ριβάλντο και Θύρας 7! Και μπορώ να σας πω πιο πολύ λόγω Ριβάλντο, αυτος τα έκανε όλα και πήρε μετά απλά τη στηριξη της Θύρας 7... Με λίγα λόγια για να τα λέμε όλα για τον Ριβάλντο μας έκανε άνω κάτω! Και δεν τα λέω τώρα επειδή έφυγε... εκάνε κι αυτά προσφατα γτι ότας λες οτι αγαπάς μια ομάδα δεν πας να κάνεις δηλώσεις πριν απο τη φιέστα οτι κι αν σου έκαναν... Αν έχεις κάτι με τα προσωπα ΟΚ αλλά για να βλάψεις μόνο αυτα και όχι και την ομάδα κανεις τέτοιες δηλώσεις μετα τη φιέστα! Τα λέω σωστά? Είδατε κανενα άλλο να κάνει έτσι επειδή δεν το εκπλήρωσαν τη υπόσχεση τους? Εκοίνη τη νύχτα για εμένα ο οΣΦΠ κινδυνεψε να διαλυθει εξαιτιας του Ριβάλντο γιατι έβραζαν πολύ ασχημα το Κόκκαλη και αν παρετούσε θα βλέπαμε μετα τη γλύκα... Ρωτάω εγω τώρα... Για καλό ήρθε ο Ρίμπο? Η μήπως 8α έλοιπαν τα πρωτα8λήματα απο τον ΟΣΦΠ? Γιατι αν δεν με απατά η μνημη μου πρωτα8λήματα περναμε και χωρίς αυτον πλην ενος(κι αυτου ΠΩΣ).

Να πούμε τώρα και για την 7! Κάποτε ήταν... αλλά τώρα πάνε και μαζεύοντε πολλοί μικροί οι οποιοι είναι και ανίδεοι απο ποδοσφαιρο...! Έχει και μερικα μαστουρωμένα μέσα που τρώει γκολ ο ΟΣΦΠ και δεν το πέρνουν χαμπάρι(αυτο γινεται και στην 21 και στη 13)... εχουν αλλάξει τα χρόνια!!!
Και τα λέω αύτα γιατι η ομάδα μου τιμωρείται κάθε χρόνο εξαιτιας τους!!! Ο ΟΣΦΠ θα παιξει φέτος Ευρώπη κεκλυσμένων θυρών, αν έχουν ψυχολογικά να μην εκτονώνοντε εις βάρος του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ... Ας κάτσουν να τα σπάνε σπίτι τους και να μη πετάνε αντικειμενα ή να βρίζουν σε φιέστα το Κόκκαλη και τους παίχτες! Αν δεν τους αρέσει να μην πάνε στη φιέστα... Για μένα ο Στολτίδης είναι λίγος για τον ΟΣΦΠ αλλά σε φιέστα δεν 8α τον έβριζα ποτέ γιατι πήρε το πρωτάθλημα και μαγκιά του... Το γήπεδο είναι να πας να βρίσεις τον αντίπαλο για να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά ως έκει... Ουτε να συγκεντρωνοντε οι Παναθηναικοι και οι Ολυμπιακοι αλλού και να σκοτώνοντε όπως έγινε πριν δύο μήνες! Χάρη τους κάνω που τους λέω Ολυμπιακους και Παναθηναικους γιατι δεν είναι... Ανθρωποι που πανε και μαυρώνουν την ιστορία αυτών των συλλογων ειναι αλήτες(να μην πω τπτ πολύ βαρυ)! Εγώ ειμαι Ολυμπιακός, ε δεν μπορεί γαμ... το να λέγεται Ολυμπιακος και αυτος που πήγε και σκότωσε τον άλλο και το αντίθετο.
Τα λέω αυτα γιατι όλο τα έχουμε με τους διαιτητές και με τους προέδρους... δεν βλέπουμε τα δικα μας τα χάλια... ολοι μαζη είμαστε που χαλάμε το Ελληνικό ποδοσφαιρο και οχι μονο οι διαιτητές ή ο τάδε...
Ουφ τα ειπα και ηρέμησα...
Έχω κι άλλα, για όλους και για όλα... μια άλλη φορά :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: