Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2007/2008

More
04 Jul 2007 14:58 #34547 by Αντώνης Κατρής

beastie\ wrote: Γιατί μιλάτε για πεσέιρο ? ΤΟν ξέρετε? εγώ όχι και δεν κάνω κρίσεις ούτε μιλώ για το πότε θα φύγει...

Ειδικά όταν η ομάδα μου ΔΕΝ έχει προπονητή...

Ρε Κώστα δεν είπα τπτ για τον Πεσέιρο... Η σπόντα ήταν για το Λεμονή που τον ξέρουμε και πήρε 34χρονο. SA7 αυτό που λες είναι αλήθεια και όσο σκεφτόμαστε τίγκα οπαδικά δε θα αλλάξει κυρίως γιατί νομίζουμε ότι ένας παικταράς θα πάρει τα πάντα μόνος του. Αλλά ξεχνάμε ότι η εποχή του Μαραντόνα που έπαιρνε την ομάδα από το χέρι ακόμα και με Μπιγκόν προπονητή έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. Ξεχνάμε ότι πλέον πρέπει να έχεις ομάδα πρώτα και μετά παικταράδες για να πας μπροστά. Και φυσικά πιστεύουμε ότι μπορείς να συντονίσεις 25 μαντραχαλάδες να παίζουν όπως θες μέσα σε ένα μήνα... Ε δε γίνονται αυτά. Όταν το καταλάβουμε θα πάμε και μπροστά. Μέχρι τότε ας παίζουν τουλάχιστον τα πιτσιρικάκια μας που θα τα δώσουν σίγουρα όλα για να φτιάξουν όνομα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2007 16:27 #34573 by Kostas Giagias
μα δεν το είπα για εσένα... για κάποιους Ολυμπιακούς ήταν το σχόλιο μου.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
04 Jul 2007 16:29 #34574 by Kiriakos
Γιατι υποτιμάτε τον ΠΑΟ? Εγώ που είμαι ΟΣΦΠ και δεν τον υποτιμώ!
Τι είναι ρε ο ΠΑΟ καμιά ομαδίτσα να φτιάχνει ταλεντάκια? Ο ΠΑΟ πρέπει να πέρνει πρωτάθλημα! Το πρωτάθλημα δεν θα το φέρουν οι μικροί παίχτες! Ο ΠΑΟ δεν έχει παίχτες βασικούς και πέρνει ταλέντα! Γιατί? Αν είναι να κάνει ετσι μια ζωή δεν προκειται να πάρει πρωτάθλημα! Γιατι μια ζωη θα πέρνει ταλέντα και ο ΟΣΦΠ έτοιμους παίχτες!

ΣΙΡ_Α_κ χαΐρι δεν βλέπεις γιατι οι έμπειροι σου δεν ηταν όλα αυτα τα χρόνια ουτε Ριβάλντο, ουτε Ζιοβάνη, ουτε Καρεμπέ, ουτε Ζετερμπεργκ, ούτε ΖΕ Ηλίας, ούτε Καστίγιο, ούτε Τζορτζεβιτς, ούτε Γιαννακόπουλος, ούτε Καραπιάλης , ούτε Λουτσιάνο, ούτε Ιβιτς, ουτε Αλεξανδρης, ουτε Γκογκιτς(ο οποιος ηρθε σε μεγάλη ηλικία), ούτε Ζαχοβιτς, ούτε ανταξιο του δεν Βενετίδη είχες! (Ολοι αυτοί εκτος απο ενα δυο δικούς σας, ομως το ποδοσφαιρο θέλει πολλους)! Να πω κι άλλους? Πατσα, Αντζας, Νινιάδης, Καραταίδης, Μαυρογενίδης(στα καλα τους)!!!! ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!

Η ομαδα σου δεν έχει προπονητη τώρα beastie? Ενώ οταν ήταν ο Σολιντ είχε δηλαδη? Ασε μην πω και τους προηγούμενους που μαζεψαν την 7αρα και αλλους που δεν ηταν ικανοι να κρατησουν τους παίχτες στα αποδυτήρια!

More
04 Jul 2007 17:49 #34580 by Αντώνης Κατρής
Άσε μας ρε... Σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες φτιάχνονται με ταλέντα και μετά αγοράζουν κάνα έτοιμο παίκτη (στα 26 του όχι στα 30). Δες πρώτη και καλύτερη τη Σεβίλλη που σήκωσε 2 σερί ΟΥΕΦΑ ή η Manchester United που έβαλε μέσα ολόκληρες φουρνιές νέων. Αν έτσι κάνουν αυτές οι ομαδίτσες πάω πάσσο...

Δε θα σχολιάσω το τι παίκτες είχες και πότε πήρες τους περισσότερους από αυτούς που λες αλλά αν συνεχίσετε (οι οπαδοί) να σκέφτεστε έτσι οι Ευρώπη θα συνεχίσει να κλάνει στα γέλια για πάαααααρα πολλά χρόνια

More
04 Jul 2007 18:16 - 04 Jul 2007 18:28 #34581 by Kiriakos
Ποια ευρώπη? Εγώ δεν θέλω ευρώπη! Θέλω πρωτάθλημα!
εσυ τι έχεις κανει στην ευρώπη δηλαδή τα τελευταια χρονια? Τπτ ο χειροτερος απο όλους είσαι! Η Μιλαν τι σου λέει που καθάρισε την Μαντσεστερ για πλάκα? Η Σεβίλλη παίζει με 25αριδες όχι με 16χρονα και 18χρονα! Το ποδόσφαιρο θέλει μυαλο, τεχνική και πάνω απο όλα εμπειρία! Δες τους καλητερους παίχτες στον κοσμο! Κανένας δεν ειναι Ο γρήγορος ουτε τρέχει πάνω κάτω!(Ζινταν, Ριβάλντο, Ροναλντινιο, Κακά, Λαμπαρντ, Μπάλακ) Εκτος απο Μεσσι, Μαραντόνα που και αυτοι απο αντοχη δεν είναι τπτ το φοβερό!
Δες πρωτα μπαλιτσα φιλαράκο διαχρονικα και μετα ελα να μας μάθεις ποδοσφαιρο! Μιλάς λες και βλέπεις χρονια μπάλα αλλα απο αυτα που λες μου θυμίζεις κατι ανίδεους στις καφετέριες που κάνουν τους ειδίκους κι οταν τους μιλησεις για μπάλα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση!

Και αφηστε πια τον Ολυμπιακό ησυχο! Αφηστε τον πια, τον έχετε φάει με αυτην την ευρώπη! Αν  σου αρέσει η ευρώπη άλλαξε ομάδα και γίνε καμια Ιντερ ή Ρεαλ! Πρωταθλημα ξανα και ξανά ρε! Γιατι αυτο σας καίει! Καντε εσεις τπτ στην ευρώπη και αφήστε μας εμας να μεγαλώνουμε το μουσείο μας!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!
Εσυ κάτσε πέρνε ταλέντα για πενταετές πλάνο! Τετοια μυαλα σαν το δικό σου εχουν καταντίσει τον ΠΑΟ να μιλαει για πρωτάθλημα σε 5 χρονια! ΕΛΕΟΣ Εσεις έχετε μικρίνει τόσο πολυ τον ΠΑΟ! Καποτε ήταν μεγάλη ομάδα αλλα εσείς επείδη δεν παραδέχεστε τα λάθη σας, τα συνεχίζετε με αποτελεσμα ο Παναθηναικος να έχει καταντίσει να φοβάται τον Ολυμπιακό! ΕΛΕΟΣ αν αυτο σημαινει αιωνιοι αντιπαλοι τι να σας πω!
ΒΓΕΣ ΡΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΣ << ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ, Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ! ΤΟ ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ! ΒΑΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ!>>

ΔΟΥΛΕΙΑ του ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ ειναι να χτυπανε το πρωτάθλημα! Τι φταίει ο ΠΑΟ ΟΟΣΦΠ ΚΑΙ ΑΕΚ για την ευρώπη? Αφου το επίπεδο του πρωταθληματος ειναι στο ΜΗΔΕΝ και για να ανεβει πεπρει να φτιαχτούν γηπεδα! Τι πρεπει δηλαδη ρε φίλε να κανει ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ οταν η Μπαγερ φετος εχει ξοδέψει 75 εκ και συνεχίζει? Ή ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ... ή μας μασατε την καραμέλα της ευρώπης γιατι τπτ αλλο δεν έχετε να πείτε εναντια στον ΟΣΦΠ!!!!!!!!!
Last edit: 04 Jul 2007 18:28 by Kiriakos.

More
04 Jul 2007 18:24 #34582 by Kiriakos
Εσυ περίμενε... δηλαδή θέλεις να ξεφτυλίζεται η ομάδα σου μέχρι να γίνει ο Δημουτσος παίχτης! Ωραιος Παναθηναικός... Μπράβο!!! Δηλαδή εσυ τώρα την αγαπάς την ομάδα σου με αυτα που λες?  ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ! ΔΕΝ ειναι ντροπή το λάθος!
Περίμενε να γίνει παίχτης ο Δημούτσος να πας στην ευρώπη με αυτον!!!! ΧΕΧΕ... ΛΕΣ και είναι ΤΟ ταλέντο! Ο Δημουτσος ειναι ταλέντο για την Ελλάδα οχι για την ευρώπη!!!
Αρα παλι στα λογια μου γυρνάς, οτι ο ΠΑΟ πέρνει ταλέντα για το πρωτάθλημα λες και είναι καμια ομαδιτσα που πρέπει να πέριμενει για να πάρει κανένα πρωτάθλημα σε μερικά χρονάκια! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ?
Έκτος κι αν μου πεις οτι ο Δημούτσος ειναι ταλέντο με φόντα μεγάλης κλάσης!! Ααα... τοτε  ΟΚ συμφωνώ!

More
04 Jul 2007 18:37 #34583 by Kiriakos
Αμαααάν τώρα πυ ξανα βλέπω το μηνυμα σου!! Κάλα και κάθομαι και μιλάω τοση ώρα? Εσυ πρέπει να βλέπεις μπάλα δυο με τρία χρονάκια ετσί?
Όταν λες οτι οι ομάδες φτιάχνονται με ταλέντα και μετά αγοράζουν κάνα έτοιμο παίκτη καταλαβαίνω πόση μπάλα ξέρεις! Καταρχάς μπάλα έχεις παίξει ποτέ με μεγάλους σε κανονικο γηπεδο? Να καταλάβεις μερικα πραγματακια! Γιατι εσυ δεν ξέρεις τπτ μου φαίνεται απο ποδόσφαιρο! Παπαγαλίζεις οτι ακούσεις στο γήπεδο μεσα στην ένταση!
Αλλιώς δεν γίνεται!

Ρε φίλε παίξε και μαθε πρωτα μπάλα και μετα μίλα! Μαλλον έσυ το έχεις κάψει το μάνατζερ! Λοιπόν ακου φιλαράκο! Ρώτα όποιον θες πως φτιάχνοντε οι ομάδες και σεποιους βασίζοντε! Δεν ειναι Football Manager φιλαράκο το ποδόσφαιρο!

More
04 Jul 2007 18:43 #34584 by Kiriakos
Οκ φίλε μου να σου πω! Έχεις δικαίωμα να ακφράσεις την άποψη σου αλλα τουλάχιστον αν δεν ξέρει και πολλά μην το παίζεις!!! Ητουλάχιστον να μην απευθυνεσαι σε εμένα! Δεν θα κάτσω να σου κανω μαθήματα ποδοσφαίρου! ΟΚ?

More
04 Jul 2007 19:11 #34589 by Kiriakos
-Νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2010 για τον Νίνη στον ΠΑΟ!!!
Ρήτρα 14 εκατ. ευρώ για μεταγραφή στο εξωτερικό και 15 εκατ. ευρώ για μετακίνηση εντός των τειχών όρισαν οι «πράσινοι».

-Δεν απασχολούν Καραγκούνης και Παπαζαχαρίας το «τριφύλλι».(Αν και δεν το πιστεύω για τον πρώτο)

-Συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση σέντερ μπακ και αμυντικού χαφ από την ξένη αγορά.

More
04 Jul 2007 19:12 #34590 by Αντώνης Κατρής
Το να μου κάνει μαθήματα ένας ανίδεος οπαδός το θεωρώ αν μη τι άλλο προσβλητικό. Λοιπόν για δες τις περισσότερες σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες πως δουλεύουν. Η Πόρτο πως πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ? Με γέροντες ή με 23άρηδες και το πολύ 27άρηδες και σοβαρή ομαδική δουλειά? Η United έβαλε άμεσα μέσα ολόκληρη φουρνιά μικρούς και σάρωσε παρά την αποχώρηση του Καντονά. Η Σεβίλλη που τώρα έχει 25άρηδες πήρε το Ντάνι Άλβες πολύ μικρότερο και έχει σχεδόν βασικό τον Ζέζους Νάβας που είναι 18. Ή μήπως θα πιάσουμε την Άρσεναλ που πήγε στον τελικό με αμούστακα αγοράκια και τον Ανρί... Λοιπόν άσε τις ιστορίες δεν περιμένω από κανέναν να μου δείξει πως γίνεται η δουλειά... Και μην ελπίζεις ότι αν παίζουν μέσα στην 11άδα του Παναθηναϊκού 3-4 μικροί η ομάδα δε θα προχωράει!!! Αυτή είναι η γνωστή ελληνική ηλιθιότητα ότι όποιος είναι μικρός δε μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Αλλά βέβαια αυτά είναι λογικά πράγματα όταν δε βλέπουμε τι γίνεται παραέξω στον κόσμο.

Και το λάθος φίλε μου δεν είναι ότι παίρνει μικρούς!!! Το λάθος είναι ότι πήρε τον Κονσεισάο και το Μπίσκαν και δεν έπαιξαν τπτ, έφερε το Βίκτορ που είναι καλός αλλά δεν έχει γόνατα και άλλα τέτοια. Αυτά είναι λάθη και καλά κάνει και τα διορθώνει!!! Λοιπόν άσε τις ιστορίες...

Όσο για την Ευρώπη δεν είπα ποτέ για την πορεία κανενός!!! Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... Η Ευρώπη κλάνει στα γέλια γιατί το πρωτάθλημά μας είναι μπουρδέλο, γιατί τόσα χρόνια δεν είχαμε σοβαρή εθνική, γιατί δε μπορεί να πάει Έλληνας παίκτης σε μεγάλη ομάδα... Άσε πια το ότι δεν έρχεται κανένας από τους πολύ δυνατούς παίκτες στην ψαροκώσταινα. Μήπως θα ερχόταν ποτέ εδώ ο Rafael Sobis ή ο Klose? Ή μήπως υπήρχε πιθανότητα να έρθει ποτέ ακόμα και ο Klasnic... Αντί λοιπόν να φέρνουμε ότι να'ναι από γερόντια εκεί έξω που έχουν ξεμείνει καλύτερα μικρούς (κάτω των 24) και να φτιάχνουμε ομάδες...