Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
22 Feb 2018 15:10 #212753 by Βασίλης Σπετσιέρης

Shikabane_Hime7 wrote: Άρχισα το θρυλικό Fist of the North Star το οποίο όπως και το JoJo's δεν ασχολούμουν μαζί του για χαζούς λόγους. Τα 4 πρώτα επεισόδια είδα, ουσιαστικά είναι το Mad Max σε anime, αλλά δεν το λέω για κακό. Κόσμος κατεστραμμένος από πυρηνικά, λίγοι άνθρωποι σε χωριά/καταυλισμούς, κακοί bandits που λυμαίνονται τον τόπο κλπ Εξαιρετικό setup, μου αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής στην αρχή. Kenshiro badass!

Τώρα τελευταία μου πετάει το youtube βιντεάκια με αυτόν τον Kenshiro και ψάχνομαι και εγώ για FotNS επεισόδια.Περίεργο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2018 10:44 - 23 Feb 2018 10:47 #212780 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Sephiroth wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Άρχισα το θρυλικό Fist of the North Star το οποίο όπως και το JoJo's δεν ασχολούμουν μαζί του για χαζούς λόγους. Τα 4 πρώτα επεισόδια είδα, ουσιαστικά είναι το Mad Max σε anime, αλλά δεν το λέω για κακό. Κόσμος κατεστραμμένος από πυρηνικά, λίγοι άνθρωποι σε χωριά/καταυλισμούς, κακοί bandits που λυμαίνονται τον τόπο κλπ Εξαιρετικό setup, μου αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής στην αρχή. Kenshiro badass!

Τώρα τελευταία μου πετάει το youtube βιντεάκια με αυτόν τον Kenshiro και ψάχνομαι και εγώ για FotNS επεισόδια.Περίεργο

Κοίτα είναι πολύ παλιό, οπότε μπορεί σαν animation να σου φανεί κάπως, ειδικά αν έχεις συνηθίσει τα νεότερα fighting. Σαν ιδέα πάντως είναι πολύ καλό για την εποχή του και αξίζει τον κόπο για μένα να του ρίξεις μια ματιά. Έχει κάποια κουλά αλλά είναι για meming φάση πχ σκίζει τα ρούχα του ο Kenshiro, τους σπάει στο ξύλο, στις επόμενες σκηνές τα ρούχα του είναι κομπλέ xD
Last edit: 23 Feb 2018 10:47 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
23 Feb 2018 23:20 #212790 by Lyricaldemon
Chatlotte,Φάση υπερδυνάμεις με εφήβους!

More
19 Mar 2018 13:30 #213531 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα πριν λίγες μέρες το πρώτο part του Fist of the North Star(κάπου 23-24 επεισόδια) Συνέχισα λίγο ακόμα και το παράτησα προς το παρόν τουλάχιστον. Καταντάει επαναλαμβανόμενο και σε συνδυασμό με το τραγικό animation(για την εποχή του βέβαια ήταν κομπλέ) και τους κωμικοτραγικούς διαλόγους άρχισε να με κουράζει. Το setup του πάντως εξαιρετικό. Όπως έγραψα και στην αρχή θα ξανά ασχοληθώ μαζί του άλλη στιγμή.

More
20 Mar 2018 21:15 #213576 by Aνέστης Αδαμίδης
Εδώ ο κόσμος έβλεπε Sailor Moon στα γιαπωνέζικα. Εγώ το σταμάτησα στο 8 όταν το είχα πιάσει. Δεν παλεύεται....

More
22 Mar 2018 11:35 #213614 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς αυτά θα ήταν καλά να τα βλέπαμε όταν κυκλοφορούσαν, τώρα έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις αλλά και το επίπεδο των σειρών.

More
30 Mar 2018 14:10 #213860 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό το πράγμα που σειρές όπως το Highschool DxD πουλάνε ακόμα, ενώ σειρές όπως το Hagure Yuusha no Estetica πάνε άκλαφτες, παρά το ότι έχουν και γαμώ τους πρωταγωνιστές, δεν μπορώ να το κατανοήσω. Είναι εντελώς καθυστερημένοι αυτοί οι Ιάπωνες. Τι κακό έχει δηλαδή ένας almighty πρωταγωνιστής;

More
25 Aug 2018 16:10 - 25 Aug 2018 16:32 #218609 by Μαρίνος Τζώτζης
Από την καινούρια season το Banana Fish είναι πολύ καλό. To Overlord είναι επίσης πολύ καλό είναι στην τρίτη season του.
Last edit: 25 Aug 2018 16:32 by Μαρίνος Τζώτζης.

More
15 Sep 2018 18:54 #218878 by Άκης Ζαχαριάδης
Τι θα προτεινω εγώ! μα φυσικά Dragonball super, πλέων πέρασε σε άλλη διάσταση. Επίσης ο goku φτανει σε επίπεδο Ultra instinct
Attachments:

More
22 Sep 2018 00:48 #218960 by Astro
Από ότι βλέπω έχω μεινει πολύ πίσω στα anime.