Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
05 Dec 2017 13:02 #209023 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το No Game No Life, όπως είπα στο προηγούμενο σχόλιο ήταν πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Πολύ καλό anime αλλά δυστυχώς δύσκολα θα έχουμε συνέχεια, είχαν πει για 2η σεζόν αλλά τίποτα. Είναι από νουβέλα, δύσκολα θα το διαβάσω διότι δεν με εμπνέει το στυλ γραφής όπως το είδα. Έχουν ξεκινήσει και manga αλλά πάει πολύ αργά δυστυχώς και ο σχεδιασμός δεν είναι τόσο καλός. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε τη συνέχεια στο anime!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2017 17:39 #209444 by Lyricaldemon
Deadman wonderland κύριοι!Μικρό και υπέροχο!

More
28 Dec 2017 10:41 - 22 Feb 2018 11:35 #210725 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Άρχισα να βλέπω το JoJo's Bizarre Adventure (2012 anime series), το οποίο το ήξερα χρόνια μιας και είναι από τα πιο διάσημα anime/manga. Δεν το είχα ξεκινήσει παλαιότερα γιατί μου φαινόταν πολύ περίεργο. Τελικά όντως είναι περίεργο αλλά με την καλή έννοια, είναι πραγματικά μοναδικό σαν ιστορία, έχει από όλα μέσα! Θα συνεχίσω και στα υπόλοιπα parts/arcs της σειράς για να φτάσω στους Joseph και Jotaro για τους οποίους έχω δει τόσα meme και video :p
Last edit: 22 Feb 2018 11:35 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
01 Jan 2018 21:50 #210922 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
JoJo's Bizarre Adventure! Τελείωσα τα πρώτα 2 parts της σειράς, απλά έπος! Πρωτότυπο, περίεργο, επικό! Γέλιο, δράση, συγκίνηση! Από τα καλύτερα anime ever που έχω δει. Μιας και η σειρά υπάρχει από τα late 80's είναι ουσιαστικά μαζί με το Dragonball οι μπαμπάς των fighting/action anime! Έπος, απλά έπος!

More
03 Jan 2018 08:28 #210976 by Γιώργος Δημητρούλης
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο site (αν ξέρει κανείς)στο οποίο να υπάρχουν όλες οι σειρές anime απο παλιά εως σήμερα με αξιολόγηση όσο γίνεται πιο αντικειμενική.Αν στο ίδιο site μπορεί κανείς να δεί επιτόπου και όλα τα επεισόδια της σειράς που θέλει ακόμα καλύτερα.

More
03 Jan 2018 10:55 - 03 Jan 2018 10:56 #210981 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

ashbringer wrote: Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο site (αν ξέρει κανείς)στο οποίο να υπάρχουν όλες οι σειρές anime απο παλιά εως σήμερα με αξιολόγηση όσο γίνεται πιο αντικειμενική.Αν στο ίδιο site μπορεί κανείς να δεί επιτόπου και όλα τα επεισόδια της σειράς που θέλει ακόμα καλύτερα.

Αντικειμενική αξιολόγηση δεν υπάρχει σε κανένα site στο internet, ούτε σε ταινίες(imdb) ούτε σε anime κλπ πέρα από συγκεκριμένες παραγωγές που όντως αξίζουν το βαθμό που έχουν. Μια γενική ιδέα μπορείς να την πάρεις από το MyAnimeList , μπορείς να βάζεις και δικές σου βαθμολογίες και να κάνεις tracking το τι βλέπεις και τι έχεις δει.

Για να βλέπεις anime τσέκαρε το GoGoAnimeTV που τα βλέπω συνήθως εγώ και το KickAssAnime .
Last edit: 03 Jan 2018 10:56 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Δημητρούλης

More
14 Jan 2018 12:55 #211416 by Aνέστης Αδαμίδης
Pokemon Origins. Ποτέ δεν ένιωσα τον ίδιο ενθουσιασμό για να δω Pokemon, όπως τώρα. Αν και τα έκαναν λίγο μαντάρα στο τέλος,
Warning: Spoiler!

More
14 Jan 2018 15:50 #211424 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
JoJo's Bizarre Adventure απλά απίστευτη σειρά manga και anime! Χρόνια είχα να νιώσω τέτοιο hype! Αξίζει πραγματικά, έχει πολύ δράση, γέλιο αλλά και συγκίνηση και πολύ ωραίος, πρωτότυπους και μοναδικούς χαρακτήρες. Το Jojo's Bizarre Adventure έχει επηρεάσει ένα σωρό πράγματα από παιχνίδια και άλλα anime-manga μέχρι και το μουσικό τομέα! Street Fighter και Castlevania πχ είναι επηρεασμένα και έχουν αντιγράψει JoJo's! Επίσης ένα σωρό πράγματα έχουν κάνει tribute στη σειρά μέσα από το δικό τους κόσμο!

More
31 Jan 2018 14:56 #212022 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα όσα parts έχουν βγει από το JoJo's Bizarre Adventure, 4 στον αριθμό και ισχύουν ότι έγραψα στα παραπάνω σχόλια. Μοναδική σειρά! Ειδικά το 4ο part, Diamond is Unbreakable ήταν εξαιρετικό και ιδιαίτερο τόσο στο σχεδιασμό αλλά και στην πλοκή με έναν από τους καλύτερους villains ever!
Τώρα πιάνω το manga γιατί δεν μπορώ να περιμένω πότε θα βγει το part 5 σε anime!

More
22 Feb 2018 11:39 #212744 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Άρχισα το θρυλικό Fist of the North Star το οποίο όπως και το JoJo's δεν ασχολούμουν μαζί του για χαζούς λόγους. Τα 4 πρώτα επεισόδια είδα, ουσιαστικά είναι το Mad Max σε anime, αλλά δεν το λέω για κακό. Κόσμος κατεστραμμένος από πυρηνικά, λίγοι άνθρωποι σε χωριά/καταυλισμούς, κακοί bandits που λυμαίνονται τον τόπο κλπ Εξαιρετικό setup, μου αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής στην αρχή. Kenshiro badass!