Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
12 Jan 2016 09:39 #175235 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Scorcher wrote: Ρε παιδιά, αυτό το One Punch Man που ΟΛΟΙ έχουν τρελαθεί, λέει τίποτα ή τσάμπα το hype;

Δες το Αριστοτέλη, τρελό γέλιο. Parody είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2016 01:58 #175348 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Θα το δω guys!! Ευχαριστώ για το feedback!

More
10 Mar 2016 20:16 #177816 by Θάνος Ζόγκας
Όποιος ψάχνει για anime να δει αυτήν την season (αν και τελειώνει τώρα), συστήνω τα εξής με σειρά από το καλύτερο προς το χειρότερο, πάντα σύμφωνα με την δικιά μου άποψη:

1)Boku dake ga Inai Machi
2)Ajin
3)Dimension W
4)Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (KonoSuba εν συντομία)
5)Musaigen no Phantom World

Υπάρχουν και κάποια άλλα αξιόλογα, αλλά αυτά πιστεύω είναι τα Top 5. Θα γράφω σε αυτό το topic κάθε season τα anime τα οποία αξίζουν . Για όσους θέλουν να βρουν προτάσεις για σειρές anime μπορούν να μπουν στο προφίλ μου στο myanimelist

More
12 Apr 2016 01:57 #179793 by Aνέστης Αδαμίδης
.hack//SIGN

Αν έχει κανείς την υπομονή να το δει, καλύτερα να μην ασχοληθεί καν. Η σειρά είναι πιο αργή κι από θάνατο σε σειρά του Φώσκολου. Και ιδιαίτερα ανακατεμένη. Δηλαδή... άσε καλύτερα. Πιο φρόνιμο είναι να δει κανείς το Bakemonogatari και ό,τι άλλο υπάρχει από αυτή τη σειρά.

More
12 Apr 2016 09:09 #179800 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Monster, επικό αλλά βαρύ anime.

More
12 Apr 2016 11:41 #179804 by Βασιλης Γαλανος
Οποιος θέλει ενα τρομακτικό και creepy anime, να δει το Another. Απο τα καλύτερα εκει εξω.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
28 Jul 2016 16:31 - 28 Jul 2016 16:34 #185441 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε σεις, έχει δει κανείς τις μέχρι τώρα σεζόν του Queen's Blade; Μόνο εγώ το βλέπω ή πράγματι η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο; Δε μπορεί δηλαδή, ειδικά με το Rebellion έπεσε η ποιότητα της μουσικής επένδυσης! Ένα πράγμα καλό είχε και [..]!!
Last edit: 28 Jul 2016 16:34 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
31 Jul 2016 22:41 #185639 by Aνέστης Αδαμίδης
Άρχισα σήμερα τη σειρά Great Teacher Onizuka και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Το πρώτο επεισόδιο είναι από τα καλύτερα πρώτα επισόδεια που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε σειρά, κατά την άποψή μου.

More
01 Aug 2016 00:42 #185655 by Βασιλης Γαλανος
Τις τελευταιες μερες,βλεπω το Fate/Zero και ειμαι στην δευτερη σεαζον.Απο τα καλυτερα του ειδους του και σιγουρα οποιος ψαχνει κατι να δει,δεν θα χασει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
06 Aug 2016 21:31 #185943 by Χάρης
Τι να σου πω ρε φίλε από καινούρια έχω να σου προτείνω τα εξής: Overlord, One punch man kai Boku no hero academia
από παλιά ένα σίγουρα που πρέπει να δεις είναι το Τengen toppa gurren lagann. Και 2 ακόμα μικρά αλλά παλιά με βάση τα δική μου άποψη που σου προτείνω είναι: Devil May Cry και Hellsing (και το Ultimate).