Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
01 Apr 2017 17:31 #196417 by Κωνσταντίνος Constantine
Anime που προτείνω, και ταιριάζουν για gamers:

1) No game no life. Διάνοιες πρωταγωνιστές, έξυπνα σενάρια και ιδέες, ωραίο (Ιαπωνικό) χιούμορ.
2) The world god only knows. Αρκετά διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας full geek.
3) Drifters. Πόλεμος, σκευωρίες και οργανωμένα, πανέξυπνα σχέδια. Συνδυασμός ιστορικών προσωπικοτήτων από πολλές διαφορετικές εποχές, ιαπωνική ιστορία, αρκετή διασκέδαση, δράση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2017 12:32 #197715 by Νικος Κ
Προτείνω ανεπιφύλακτα το Monster, καταπληκτικό σενάριο.

More
05 May 2017 17:25 #197943 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

gatopardosk wrote: Προτείνω ανεπιφύλακτα το Monster, καταπληκτικό σενάριο.

Από τα καλύτερα ever. Τρομερή πλοκή, χαρακτήρες και ατμόσφαιρα.

More
05 May 2017 18:06 #197953 by Angel
Απο καινούρια προτείνω : Quan Zhi Gao Shou και Re:Creators

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
19 May 2017 13:57 #198660 by Αριστοτέλης Συμιακός
Αν και με ξενίζουν λίγο τα κινέζικα (ναι, έχω συνηθίσει τα ιαπωνέζικα) μια και μου αρέσει να παρακολουθώ τα anime subbed, θα δώσω και εγώ ψήφο εμπιστοσύνης στο: Quan Zhi Gao Shou

More
05 Jul 2017 02:33 #201003 by Aνέστης Αδαμίδης
Tι είναι αυτό το Steins;Gate ρε σεις! Ξύπνιο θέλει να με αφήσει βραδυάτικα; Θα μπερδέψω τα μπούτια μου καμιά ώρα! Φοβερό το σενάριο! Μου θυμίζει βέβαια λίγο το Trigun, από την άποψη ότι άργησε λίγο να σοβαρέψει ο πρωταγωνιστής, αλλά το θέμα με το ταξίδι στον χρόνο είναι απίστευτο!

Θα βγάλω μαύρους κύκλους μου φαίνεται, τόσο εθιστικό που είναι. Όλα μαζί θα τα δω, σειρά και ταινίες... :lol:

More
05 Jul 2017 03:30 #201007 by Βασιλης Γαλανος
Το είχα δει μονοκοπανιά σχεδόν σε 2-3 μέρες. Από τις καλύτερες ιστορίες με time travel και με τρομερούς χαρακτήρες. Και οι ταινίες αρκετά καλές.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
05 Jul 2017 10:19 #201012 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Tι είναι αυτό το Steins;Gate ρε σεις! Ξύπνιο θέλει να με αφήσει βραδυάτικα; Θα μπερδέψω τα μπούτια μου καμιά ώρα! Φοβερό το σενάριο! Μου θυμίζει βέβαια λίγο το Trigun, από την άποψη ότι άργησε λίγο να σοβαρέψει ο πρωταγωνιστής, αλλά το θέμα με το ταξίδι στον χρόνο είναι απίστευτο!

Θα βγάλω μαύρους κύκλους μου φαίνεται, τόσο εθιστικό που είναι. Όλα μαζί θα τα δω, σειρά και ταινίες... :lol:

Στα καλύτερα ever, είχα καθυστερήσει να το δω, φέτος το είδα. Να δεις και το OVA του και την ταινία του. Τρομερή ιστορία, τρομεροί χαρακτήρες. Time travel plot done right!

More
06 Jul 2017 23:19 - 06 Jul 2017 23:20 #201240 by Lyricaldemon
Vampire knight,Ghost hound bookmarked
Το Elfen Lied πραγματικά το λάτρεψα,απο τα αγαπημένα μου απο μικρός το Dragonball με japanese voices.
Last edit: 06 Jul 2017 23:20 by Lyricaldemon.

More
07 Jul 2017 01:01 #201251 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote:

TheReaper wrote: Tι είναι αυτό το Steins;Gate ρε σεις! Ξύπνιο θέλει να με αφήσει βραδυάτικα; Θα μπερδέψω τα μπούτια μου καμιά ώρα! Φοβερό το σενάριο! Μου θυμίζει βέβαια λίγο το Trigun, από την άποψη ότι άργησε λίγο να σοβαρέψει ο πρωταγωνιστής, αλλά το θέμα με το ταξίδι στον χρόνο είναι απίστευτο!

Στα καλύτερα ever, είχα καθυστερήσει να το δω, φέτος το είδα. Να δεις και το OVA του και την ταινία του. Τρομερή ιστορία, τρομεροί χαρακτήρες. Time travel plot done right!

Ένα σου λέω μόνο, σταμάτησα τα επεισόδια του One Piece για να επικεντρωθώ σε αυτό!
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης