- Thank you received: 15
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
gatopardosk wrote: Προτείνω ανεπιφύλακτα το Monster, καταπληκτικό σενάριο.
TheReaper wrote: Tι είναι αυτό το Steins;Gate ρε σεις! Ξύπνιο θέλει να με αφήσει βραδυάτικα; Θα μπερδέψω τα μπούτια μου καμιά ώρα! Φοβερό το σενάριο! Μου θυμίζει βέβαια λίγο το Trigun, από την άποψη ότι άργησε λίγο να σοβαρέψει ο πρωταγωνιστής, αλλά το θέμα με το ταξίδι στον χρόνο είναι απίστευτο!
Θα βγάλω μαύρους κύκλους μου φαίνεται, τόσο εθιστικό που είναι. Όλα μαζί θα τα δω, σειρά και ταινίες...
Ένα σου λέω μόνο, σταμάτησα τα επεισόδια του One Piece για να επικεντρωθώ σε αυτό!Shikabane_Hime7 wrote:
TheReaper wrote: Tι είναι αυτό το Steins;Gate ρε σεις! Ξύπνιο θέλει να με αφήσει βραδυάτικα; Θα μπερδέψω τα μπούτια μου καμιά ώρα! Φοβερό το σενάριο! Μου θυμίζει βέβαια λίγο το Trigun, από την άποψη ότι άργησε λίγο να σοβαρέψει ο πρωταγωνιστής, αλλά το θέμα με το ταξίδι στον χρόνο είναι απίστευτο!
Θα βγάλω μαύρους κύκλους μου φαίνεται, τόσο εθιστικό που είναι. Όλα μαζί θα τα δω, σειρά και ταινίες...
Στα καλύτερα ever, είχα καθυστερήσει να το δω, φέτος το είδα. Να δεις και το OVA του και την ταινία του. Τρομερή ιστορία, τρομεροί χαρακτήρες. Time travel plot done right!