Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
14 Nov 2009 21:14 #64952 by BigBang
Εδώ ας συζητήσουμε τι anime προτείνουμε να δουν οι άλλοι χρήστες του forum. Ας βοηθήσουμε επίσης ειδικά τους νέους που ενδιαφέρονται να μπουν στο χώρο.

Λοιπόν εγώ θα πω τα εθιμοτυπικά dragonball, bleach, naruto,one piece, ώστε να μην αρχίσουν όλοι να τα λένε.Θέλω να προτείνετε μικρές ολοκληρωμένες σειρές από Anime που σας άρεσαν μόνο.

Εγώ ξεκινάω με Noein και Shigurui(το Shigurui είναι άνω των 18 δεν είναι πορνό είναι βίαιο).

Για να σας δω τι θα προτείνετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2009 22:07 #64954 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οπωσδηποτε να δειτε το Soul Eater αλλα και το Death Note. Πολυ καλη fighting σειρα ειναι το Hajime No Ippo. Απο τα καλυτερα anime που εχουν φτιαχτει μεχρι σημερα. Μπορει το δευτερο μερος να μην εχει ολοκληρωθει, αλλα υπαρχουν 100 επεισοδια αυτη τη στιγμη.

More
15 Nov 2009 00:44 #64967 by Μπάμπης Χαραλάμπους
GIGI LA TROTOLLA, Kabamaru, Jumaru, Dragonball, Cardcaptor Sakura

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Nov 2009 06:03 #64973 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ε, καλα το Jumaru ειναι κλασικη αξια. Αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη η ποιοτητα του βιντεο ειναι λιγο ελεεινη. Το ιδιο ισχυει βεβαια και για το Kabamaru. Αλλα με λιγη καλη θεληση αυτες οι τεχνικες δυσκολιες παρακαμπτονται :roll:

More
15 Nov 2009 16:18 #64999 by BigBang
παιδια πείτε μόνο μικρές σειρές κατά προτίμηση καινούριες γιατί που ξέρετε, μπορει κι εσείς να μην έχετε δει κάποια που θα πει κάποιος άλλος.ασε που τελικά κατάλαβα ότι οι μικρές σειρές είναι τα πιο πολυπροσεγμένα anime.συνεχίζω Gunslinger Girl, Gankutsuou

More
15 Nov 2009 18:40 #65009 by peri100
Και εγω προτεινω Death Note :icon bow: :icon bow: με κλειστα τα ματια..ειναι πολυ καλο anime με σχετικα λιγα επεισοδια..

More
16 Nov 2009 11:04 - 16 Nov 2009 11:40 #65033 by pReDiCtOR

BigBang wrote: παιδια πείτε μόνο μικρές σειρές κατά προτίμηση καινούριες γιατί που ξέρετε, μπορει κι εσείς να μην έχετε δει κάποια που θα πει κάποιος άλλος.ασε που τελικά κατάλαβα ότι οι μικρές σειρές είναι τα πιο πολυπροσεγμένα anime.συνεχίζω Gunslinger Girl, Gankutsuou

Οντως οι μικρές σειρές είναι πιο πολυπροσεγμένα anime. Λοιπον, θα δεις(δειτε) τα: [center:3vw4mske]- Basilisk
- Night Head Genesis
- ef - a tale of melodies And ef - a tale of memories
- Bakumatsu
- Tenjho tenge (συνεχιζει στο manga)
- Black Lagoon
- Kuroshitsuji
- Needless
.... και το καλυτερο ολων .... Code Geass ειδικα η δευτερη season (Code Geass R2). Μολις δεις το CG, δες και το Deathnote ' υστερα ... Σύγκρινε τα! Code Geass wins BIG TIME
Απο animated film να δειτε (οπωσδηποτε) το grave of the fireflies (EINAI MAMATO και διαρκει μονο 1 ωριτσα και κατι)[/center:3vw4mske]

P.s Και εγω εβλεπα το Shigurui, αλλα, το σταματησα ' δεν ηταν φρικτο ??? Κορυφη το 1000 ετων σιχαμα που ηθελε και sex.
Last edit: 16 Nov 2009 11:40 by pReDiCtOR.

More
16 Nov 2009 11:24 #65036 by FrozenCompass
Noein
Fantastic Children
Elfen Lied
Fate/Stay Night
Death Note
Black Lagoon

Millions of songs all these years in my soul
And when we met I just knew they´re for you
Now your voice is singing them all
Your wings at mine we will never fall

More
17 Nov 2009 03:12 #65075 by dasterin
βασικά ένα είναι το κορυφαίο για εμένα και ο συγγραφέας του είναι σε ψυχολογικό ίδρυμα :bduh:

NEON GENESIS EVANGELION :icon bow: \:D/ :bduh: :bduh:

είναι 26 επεισόδια με 2-3 διαφορετικά φινάλε :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow:
γιατί οι θαυμαστές του αποδοκίμασαν το πρώτο φινάλε, και σπάστικε ο συγγραφέας και έβγαλε ακόμα 2. Αν κάποιος τελικά καταλάβει τι γίνετε στο τέλος κερδίζει κούπα από εμένα, γιατί ...... ο συγγραφέας του είναι σε ψυχολογικό ίδρυμα :bduh:

ακολούθος το Hellsing (13 επεισόδια)τα σπάει αν σου αρέσει το αίμα και τα βαμπίρ φυσικά :)

ξεκίνα με το Hellsing που θα το βγάλεις σε 1-3 μέρες.

More
17 Jan 2010 11:01 #68010 by nikpros1
το dragonball και το dbz. Απλως ανεπαναληπτα. Μην μπειτε στον κοπο να δειτε το gt. Ειδικα τα πρωτα επεισοδια ειναι εντελως μουφα αλλα και η υποθεση γενικα ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια