Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Amandil wrote: έχεις δίκιο, movies ήθελα να γράψω αλλά βλέπεις όποιος ποστάρει στις 5 τα ξημερώματα τα κάνει αυτά τα λάθη
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis wrote: Elfen Lied κατ'εμέ (έχουν βαρεθεί να με ακούνε να το λέω) δεν αξίζει το ανιμε. Σκοτώνουν την ιστορία. Δεν μπορείς απλά να κάνεις ένα άξιο ανιμε, αν μεταφέρεις μάνγκα 117 τευχών σε 15 (ή λιγότερα, δεν θυμάμαι) επεισόδια.
Nikolis wrote: Στο manga μου βγήκε ο συναισθηματισμός μου (και ας έχει ψιλομούφα σχεδιασμό), ενώ από περιγραφές του ανίμε και έχοντας διαβάσει το γαμηστερό μάνγκα, μου ήρθε το λιγότερο αηδία. Τι να πω, γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ θα συνεχίζω να θάβω το ανίμε!
Nikolis wrote: Καλά, έχεις πέσει και σε τρελό με τα σενάρια, και σε τρελό γενικά με ότι άθλιο (κατ'εμέ) πετσόκομα ρίχνουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο σε δημιουργία του οποιουδήποτε. Είναι σαν να φτιάχνεις εσύ κάτι, μια ιστορία ας πούμε, και να την παίρνει κάποιος και να στη διαστρεβλώνει και να την κάνει αγνώριστη. Βλέπε βιβλίο Έραγκον με την ταινία, βλέπε παιχνίδια με αντίστοιχες ταινίες, βλέπε πλειονότητα των ανίμε με τα "αυθεντικά" μάνγκα. Ή τα αντίστοιχα μάνγκα με τα "αυθεντικά" ανίμε, παιχνίδια και εγώ δεν ξέρω τι. Ως άτομο που ασχολούμε με τη συγγραφή (γράφω βιβλίο, έστω και για να περάσω το χρόνο μου) είμαι λίγο "τρελός" σε θέμα παραποίησης του πρωτοτύπου. Ο άνθρωπος μόχθησε για να βγάλει το "μωρό" του, και εσύ ασυλλόγιστα το κατακρεουργείς;
Υ.Γ. Τι γράφω ο άνθρωπος μεταμεσονύκτια;