Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
14 May 2010 19:50 #72077 by Ανδρέας Μπακάλης
Elfen lied, naruto, dragonball, deathnote, one piece, full metal alchemist, hunter X hunter είναι από τα αγαπημένα μου και τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε νέους του είδους :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2010 21:21 #72080 by Νικολής Ασημάκης
Elfen Lied κατ'εμέ (έχουν βαρεθεί να με ακούνε να το λέω) δεν αξίζει το ανιμε. Σκοτώνουν την ιστορία. Δεν μπορείς απλά να κάνεις ένα άξιο ανιμε, αν μεταφέρεις μάνγκα 117 τευχών σε 15 (ή λιγότερα, δεν θυμάμαι) επεισόδια.

More
14 May 2010 22:14 #72083 by garou7
Λοιπον παιδια εγω προτεινω με τα 1000 Dragonball και Naruto.Γιατι τα συγκεκριμενα anime εχουν αφησει εποχη με την πλοκη τον ανταγωνισμο και την δυναμικοτητα τους!!! :icon bow:

More
15 May 2010 10:12 #72089 by Νικολής Ασημάκης
Naruto με τόσα fillers καταντά ψιλοεμετική κατάσταση. Αλλά αν σε έχουν ειδοποιήσει να δεις συγκεκριμένα επεισόδια και όχι όλα, καλά είσαι.

More
15 May 2010 19:16 #72114 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Σιγα τα ωα! Πατας ενα google Naruto filler list και βλεπεις απο εκει ποια επεισοδια ειναι fillers και ποια οχι! Σιγα που θα βλεπαμε το Naruto να φτιαχνει ομελετα με Rasengan!

More
16 May 2010 10:02 #72124 by Νικολής Ασημάκης
Νομίζω σε ένα επεισόδιο το έδειχνε! Ή ήταν να φτιάξει Ramen με rasengan? Δεν θυμάμαι, πάντως είχα ρίξει τρελό γέλιο! :lol:

More
16 May 2010 14:13 #72143 by Aνέστης Αδαμίδης

Tannosuke-chan wrote:

Lordriddick wrote: Και που τα βρισκεις ολα αυτα?

www.bakabt.com
www.baka-updates.com

Μην ψάξεις στα γνωστά τορρεντάδικα γιατί με τον νόμο εναντία της πειρατείας τα έχουν διαγράψει όλα.

Παιδιά εγώ μπαίνω στο www.gogoanime.com και βλέπω ότι βρω. Εκεί όμως δεν έχει τα παλιά όπως λένε παραπάνω Jumaru και Kabamaru. Αυτά που μπορώ να τα βρω;

Και κάτι άλλο: αφού σας λέει μικρές σειρές, γιατί γράφετε One Piece και Dragon Ball και δεν ξέρω γω; Αυτά είναι τεράστια! Ειδικά το One Piece είναι ακόμη υπό κατασκευή, θα φτιάξουν κι άλλα επεισόδια. Και εδώ που τα λέμε, καταντάει βαρετό. Πέντε ελεεινά επεισόδια μέσα στην έρημο και το μόνο που έκαναν είναι να κυνηγάνε γιγαντιέους σκορπιούς και σαύρες μέχρι να φτάσουν σε μια πόλη ρημαγμένη. Έλεος! Αυτά πιο γρήγορα έπρεπε να τα περνάνε! Κάθονται και μας βασανίζουν άδικα. 7 φορές η ίδια εισαγωγή, την έμαθα απ' έξω πια! Στα κινέζικα! Αν δώσω σε αυτό εξετάσεις περνάω όπου θέλω! :lol:

Εγώ πάντως έχω να (ξανα)προτείνω το Vandread. Είναι 2 σεζόν των 13 επεισοδίων και έχει πολύ πλάκα. Είναι κι ένα άλλο που είχα δει το 2008 και ήταν σχετικά μικρό και πολύ ωραίο. Αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Αν το θυμηθώ θα το γράψω.

More
21 May 2010 05:50 #72467 by Ανδρέας Μπακάλης
δεν έχω διαβάσει το elfen lied ακόμη, αλλά σκοπεύω να το κάνω μόλις βρω χρόνο. Όσον αφορά τα καμπαμαρού και τα τζουμαρού δοκίμασε στο greek-mivies. com ,ψάξε στον τομέα κινούμενα σχέδια, animation στα γράμματα K και Τ, ελπίζω να βοήθησα.

More
21 May 2010 14:40 #72495 by Aνέστης Αδαμίδης

Amandil wrote: δεν έχω διαβάσει το elfen lied ακόμη, αλλά σκοπεύω να το κάνω μόλις βρω χρόνο. Όσον αφορά τα καμπαμαρού και τα τζουμαρού δοκίμασε στο greek-mivies. com ,ψάξε στον τομέα κινούμενα σχέδια, animation στα γράμματα K και Τ, ελπίζω να βοήθησα.

Σίγουρα mivies; Μήπως ήθελες να γράψοεις movies; Δεν το έψαξα ακόμη, απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος.

More
21 May 2010 15:57 #72502 by Ανδρέας Μπακάλης
έχεις δίκιο, movies ήθελα να γράψω αλλά βλέπεις όποιος ποστάρει στις 5 τα ξημερώματα τα κάνει αυτά τα λάθη :)