Λοιπον χαιρεται και απο εμενα.Με λενε Σαββα και τα τελευταια χρονια εχω γινει φανατικος(ΤΕΡΜΑ ομως) των anime.Δεν ξερω τι ισως η γλωσσα ισως το στυλ ισως ο τροπος εκφρασης η ιστορια γενικα ολο το σετ με τραβηξε στον κοσμο των anime.Απο μικρος εβλεπα anime(pokemon)αλλα πλεον ως <<μεγαλος>> βλεπω πιο πολλα anime.Δεν εχω δει παρα πολλα αλλα εχω φτιαξει μια λιστα με τα must-watch για εμενα.Λοιπον:
Attack on Titan-Shingeki no Kyojin:Πραγματικα ενα απο τα αριστουργηματα των anime.Πολυ ενδιαφερον story το οποιο θα πω σε λιγο λεπτομερης ζωγραφισμενο-σχεδιασμενο και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ Voice Actors.Καθε φορα που ακουω τις φωνες τους κυριολεκτικα ανατριχιαζω!!Λοιπον το στορυ με λιγα λογια.Απο τα παλια χρονια υπηρχαν στον κοσμο αυτον οι Τιτανες.Κανεις δεν ξερει απο που προηλθαν.Το μονο που γνωριζουμε για αυτους ειναι οτι τρωνε ανθρωπους χωρις να ενδιαφερονται για τιποτα αλλο στον κοσμο.Η ιστορια διαδραματιζεται σε ενα απο τα φρουρια-τειχη που ειχαν δημιουργηθει για την αντιμετωπιση των τιτανων.Τα τειχη αυτα εχουν υψος 100 μετρων που σημαινει οτι οι τιτανες δεν μπορουν να τα περασουν τα τειχη αυτα μιας και ο ψηλοτερος τιτανας μπορει να φτασει το υψος των 15-20 εκατοστων.Ομως μια μερα εμφανιζεται ενας κολοσσιαιος τιτανας ο οποιος σπαει τα τειχη με αποτελεσμα την εισβολη των τιτανων στην πολη.Κεντρικος χαρακτηρας:Eren.Οριστε και ενα trailer-amv
.
Naruto:Τι να πει κανεις γιαυτο το υπεροχο anime.Επισης ενα εξαιρετο anime κατα την γνωμη μου.Παρα πολλοι χαρακτηρες επισης φανταστικο voice-act και ενα ομορφα-εξελισομενο στορυ.Ο πρωτος κυκλος ειναι κατα τη διαρκεια οπου ο Naruto(Kεντρικος χαρακτηρας) ειναι σε μικρη ηλικια.Trailer-amv
δευτερος κυκλος Naruto Shippuden ειναι αργοτερα 3 χρονια μετα αφου ο Naruto εχει μεγαλωσει. Trailer-amv
Επειδη θα μπορουσα να γραφω για παρα πολλες ωρες απλα τωρα θα αναφερω καποιους τιτλους anime.Τα δυο παραπανω αποτελουν μακρα 2 απο τα αγαπημενα μου!!
Sword Art Online(Eπισης στο top 3 list μου)
Αkame ga Kill
Kiseijuu-sei-no-kakuritsu(Λιγο περιεργο αλλα ωραιο για τους λατρεις του ειδους dark fantasy)
Guilty-crown
Οwari-no-seraph(Σχετικα νεο anime δεν υπαρχουν πολλα επεισοδια επειδη ειναι καινουργιο αλλα αξιζει)
Και τελευταιο και καλυτερο,απ'τα καλυτερα Tokyo Ghoul
Και μια μικρη βοηθεια εκ μερους μου!!
Τα παραπανω και πολλα αλλα anime μπορειτε να τα δειτε online στην σελιδα
www.waoanime.tv
ειναι με αγγλικους υποτιτλους αλλα πιστευω οτι κανει την δουλεια!!Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας :)